2002

(34 wyniki)
  • "Spiker był w pomeczowym amoku." Nic lepszego nie można było wymyślić? Np. "pomroczność jasna"? Badał go psychiatra, czy władze Legii mają papiery, żeby wysuwać takie sformułowania? Dlaczego w takim razie trzymają nadal chorego psychicznie spikera nawałoującego na co drugim meczu do burd i nakłaniającego własnych kibiców do przemocy ninawistnymi okrzykami wobec kibiców drużyn "gości"?
  • o jakieś 100 tys. więcej niż w 2001, i to mimo "ustawy kominowej".
  • Gdzie (i czy to w ogole mozliwe) moge znalezc informacje na temat wartosci rynkowej mieszkan (moze byc ceny za 1 m kw) w polowie 2002 roku - mieszkanie w bloku 10 pietrowym, na Kole.
  • Forum Ochrony Praw Polonii w imieniu wszystkich ludzi dobrej woli wita serdecznie w Nowym Jorku IZE MICHTE wraz z jej mama Ola i babcia Krystyna. To one pierwsze przeciwstawily sie redaktorce Annie Rudzinskiej z "Nowego Dziennika", ktora wraz z inna "dzialaczka charytatywna", ukrywajaca sie teraz przed ochotnikami FOPP-u, mylnie podajaca sie za lekarke amerykanska (Medical Doctor)- Zaneta Stega, chcialy wykorzystac nieszczescie tego tak okrutnie pokrzywdzonego przez los polskiego...
  • Wykonalem dzisiaj dobry uczynek: Pozytywnie zalatwilem sprawe petenta i NIC za to nie wzialem. Mysle, ze to dlatego, ze za malo dawal.Bo sumienia to ja dawno nie mam, zeby mnie ruszalo.Wiecej takiej glupoty nie zrobie.Bede teraz caly rok zalowal.
  • Tegoroczna PUPA sie zaczela! A w ramch tegoz przegladu wystapi grupa "Cokolwiek", ktora serdecznie zaprasza na swoj koncert 20.03 (sroda) o 18.30 w Mazowieckim Osrodku Kultury i Sztuki przy Elektoralnej 12. Nie zapomnijcie zabrac wszystkich krewnych i znajomych :-). Do zobaczenia!
  • Zaden!
  • Adam Kwiatkowski młody radny Unii Wolności w latch 1994-2002? Jeden z beneficjantów "układu warszawskiego" prezydentów:Święcickiego i Piskorskiego/Kozaka - odnalazł się w PiS (i to suto). To ci dopiero historia, może Kuc film o tym nakręci? ;-) Ciekawe czy Błaszczak zna tę historię?
  • Nie można wnosić alkoholu, w tym szampana!!! Polacy to posłuszny naród, pewnie nikt nie wniesie. :-) Oblicza się, że w imprezie weźmie udział 30 tys. osób. Pewnie spora część spoza Warszawy. Powiedzmy, że 20 tys. będzie ze stolicy. Wiadomo, że impreza kosztowala ok. 900 tys. Wychodzi z tego, że dotacja na jednego imprezującego w centrum Warszawiaka wyniosła aż 45 zł. Z naszych wspólnych pieniędzy. Zgroza!
  • Dziś w Godzinie "W" byłem na VII piętrze Metropolitana. Koledzy "obstawili" dół - już o 16:55 zatrzymaliśmy na kwadrans betonowanie, żuraw ze zbrojeniem trochę się guzdrał, więc haki odpięto dwie sekundy po tym, jak odezwały się syreny, ale wszystko wypadło tak, jak należało. Robotnicy (niektórym wcześniej trzeba było wyjaśnić, co to za dzień) stanęli, każdy na swój sposób "na baczność" - co nie jest takie łatwe stojąc w gumowcach na zbrojeniu. Ktoś-tam od Hinesa ustawił się "na ba...
  • Powiat Toruński ; DOM DZIECKA Głuchowo 87-140 Chełmża Apeluje o Pomoc dla tej Placowki.Ten Dom Dziecka znajduje sie na tzw." uboczu" Sa to rowniez tereny nalezace do najwiekszego bezrobocia.Jest to placowka rotacyjna.Obecnie znajduje sie okolo 40 dzieci- z podzialem na trzy grupy wiekowe ; 3 - 11 lat 12 - 14 lat 14 - do pelnoletnosci Kazda forma pomocy bedzie niezwykle pomocna. Odziez,zabawki,sprzet,pomoce naukowe - cokolwiek by to nie bylo ; napewno sie przyda. Wiec...
  • Zaczynamy sezon !!! Ps prosba o forum sportowe Warszawa [ do Stolka]
  • Ogólnopolski Komitet Protestacyjny zwraca się o czynną akcję solidarnościową z protestującą od 185 dni załogą Fabryki Kabli w Ożarowie Mazowieckim. Zbliżające się miesiące mogą być decydujące dla protestujących załóg z całej Polski. W dalszym ciągu wiele postulatów naszego ruchu nie została uwzględniona przez Rząd RP, a co za tym idzie nie możemy się spodziewać rychłego zakończeniu sporów. W dalszym ciągu kilka tysięcy szczecińskich stoczniowców pozostaje bez pracy. Nie rozwiązan...
  • W dzisiejszym (12.06.2002) wydaniu Gazety Stołecznej jest fajne zdjęcie Trasy Sikierkowskiej. Niestety w wydaniu internetowym przy artykule o Trasie S pojawia się zdjęcie wjazdu na Trasę Łazienkowską. :((((
  • KUBEK i okazane SERCE przez Forumianina "hiro " z Forum GAZETY WYBORCZEJ - TORUN pomoze POSTAWIC DROBNY KROCZEK malej 2 letniej MARTYNCE; KROCZEK DO SWOJEGO RODZINNEGO DOMU.Ten kroczek jest moze malenki,ale jakze pewnie stapany.Pewnie,poniewaz bardzo wielu WSPIERA to DZIECKO.Wspiera kazdy na swoj sposob,lecz kazdy chcialby napewno,aby RADOSC I NADZIEJA towarzyszyly MARTYNCE i Jej najblizszym.Kto mogl, to oferowal swoje klikniecie,proponowal swoja kwote za KUBEK. Wszyscy ,ktorzy b...
  • sloggi pochorowawszy się ciężko przygnieciony nagrodą Gazety Stolecznej przyznaną mu słusznie za zaangażowanie i ilość postów na forum W-wa donosi na forum Wrocław o dziwach niezwyklych w wątku:  Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum Pan_laga w imieniu wrocławian łazi po innych forum i powołując się na wszystkich wrocławian obrzuca forumowiczów obelgami. Miłe towarzystwo tu macie. slogii, nie denerwuj sie... Autor: homar@poczta.gazeta.pl Data: 20-02-2002 10:1...
  • Albo mi się wydaję albo w trakcie wyborów na fotel prezydenta Warszawy Kaczyński zadeklarował coś w kwestii jego kandydowania na prezydenta kraju. Archiwa gazet są zamkniete (chyba tylko ŻW jest dostępne, ale tamtejsza wyszukiwarka to jakieś średniowiecze), sam nie mam za bardzo pomysłu jak to znaleźć. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc?
  • Fałszerstwo wyborcze - wśród podejrzanych jest były prezydent aa 08-06-2005, ostatnia aktualizacja 08-06-2005 20:30 Trzem kolejnym osobom: byłemu prezydentowi Płocka Wojciechowi H., Grażynie O. i Grażynie T. prokuratura stawia zarzuty fałszowania wyborów samorządowych w 2002 r. Przypomnijmy: w sprawie próby sfałszowania pierwszych bezpośrednich wyborów na prezydenta Płocka już teraz odpowiadają przed sądem trzy osoby, w tym byli działacze Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Chod...
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • Według przeprowadzonego w Polsce w 2002 roku spisu powszechnego w Polsce w Polsce mieszka 173,2 tys. osób deklarujących narodowość śląską. Jest to najliczniejsza mniejszość narodowa w Polsce. Liczebność pozostałych mniejszości wyglada nastepująco: Niemcy - 152,9 tys Białorusini - 48,7 tys Ukraińcy - 31,0 tys Romowie - 12,9 tys Rosjanie - 6,1 tys Łemkowie - 5,9 tys Litwini - 5,8 tys Kaszubi - 5,1 tys Słowacy - 2,0 tys Żydzi - 1,1 tys Ormianie - 1,1 tys Czesi - 0,8 tys Tatarz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się