2002

(22 wyniki)
  • "...Politechnika Poznańska ogłosiła przetarg na wykonanie stanu surowego otwartego gmachu Centrum Wykładowego PP przy ul. Piotrowo w Poznaniu. Obiekt będzie jednym z elementów Centrum Dydaktycznego PP. Całkowity koszt inwestycji ma wynieść 130 mln zł, z czego 25 proc. ma kosztować CW..." - Puls Biznesu Przybędzie nam kolejny niezły obiekt. Widziałem jego koncepcję, jest naprawdę super. Oprócz CE, będzie tam również biblioteka, itd. Budynek zaliczać się będzie do tych ze stali i s...
  • "A wierni w Polsce dostali czytelny przekaz - jeśli wiesz o aferze w Kościele, zawiadom o niej prasę, wtedy jest szansa, że Kościół naprawdę postara się uczciwie ją wyświetlić." Uczciwie? To ja sie pytam pseudointeligenta który to pisał co w jego mniemaniu znaczy uczciwość? Nękanie człowieka nie mając dowodów? Jeśli się nie mylę molestowanie to przestępstwo. Przestępstwami zajmuje się prokuratura. 8 lat, ani jednego procesu. Dla mnie to mówi samo za siebie. Jednak ostatnie artykuły dowodzą...
  • Jaka? i czy przyciągnie wielu ludzi? Czy w tym okresie Poznań się jakoś zmienia?
  • "W radzie nadzorczej spółki zasiada dyrektor POSiR Janusz Rajewski, który, zgadzając się na audyt, zgadzałby się na kontrolowanie samego siebie. - Nie widzę potrzeby przeprowadzania audytu, bo inwestycja była kontrolowana m.in. przez NIK - uważa" ... Szanowny Panie Rajewski, cóż zmieni u Pana kolejna kontrola, skoro i tak nawet po badaniach NIK - Pan i "koledzy" pozostajecie bezkarni ? !!! Pytanie wydaje się zupełnie retoryczne, ale w świetle cytowanych stwierdzeń i odniesienia do badań N...
  • ZAPRASZAM SERDECZNIE www1.gazeta.pl/lodz/1,35135,990566.html
  • ...i jest także "gigantem" w systematycznym niszczeniu innych...
  • mam nadzieje ze sie sprawdzisz:)
  • KUBEK i okazane SERCE przez Forumianina "hiro " z Forum GAZETY WYBORCZEJ - TORUN pomoze POSTAWIC DROBNY KROCZEK malej 2 letniej MARTYNCE; KROCZEK DO SWOJEGO RODZINNEGO DOMU.Ten kroczek jest moze malenki,ale jakze pewnie stapany.Pewnie,poniewaz bardzo wielu WSPIERA to DZIECKO.Wspiera kazdy na swoj sposob,lecz kazdy chcialby napewno,aby RADOSC I NADZIEJA towarzyszyly MARTYNCE i Jej najblizszym.Kto mogl, to oferowal swoje klikniecie,proponowal swoja kwote za KUBEK. Wszyscy ,ktorzy b...
  • Oglaszam LICYTACJE - KUBKA GAZETY WYBORCZEJ. Jet to KUBEK wraz AUTOGRAFEM samego redaktora naczelnego ; bydgoskiej Redakcji GAZETY WYBORCZEJ - JOZEFA HEROLDA. Znajduje sie rowniez na nim napis nakreslony reka samego naczelnego ; " radcy " Dlaczego to czynie ? i co to jest ten KUBEK ? Pragne,aby ZWYCIEZCA tej LICYTACJI przekazal te pieniadze dla RATOWANIA ZYCIA I ZDROWIA - malej M A R T Y N K I . Ten KUBEK otrzymalem osobiscie z rak samego Naczelnego; JOZEFA HEROLDA. Te...
  • jak w temacie frajerze
  • To wspaniała wiadomość dla miłośników Juliusza Paetza do których się zaliczam ! Oto dowód Trzeba wejść tutaj www.radiomerkury.pl/informacje/pozostale/ingres-prymasa-w- gnieznie.html potem wejść na ,,Obejrzyj naszą galerię zdjęć” Potem ,,Zobacz” I na zdjęciu piątym arcybiskup Paetz w pełnej krasie !!
  • Kilka pytan: 1-Czy porozumienie w Kopenhadze, jest wazne, jezeli podpisal je premier - przestepca ? ( Michnik i jego donos) ? 2- Gdzie mozna przeczytac 26 000 przepisow UE w jezyku polskim lub angielskim ? 3- Czy referendum bedzie wazne, jezeli kazdy obywatel uprawniony do niego nie bedzie z nimi dokladnie zapoznany ? 4- Czy poslowie w sejmie i senatorowie znaja 26 000 przepisow UE ?
  • No i stało się mam tydzień czasu by coś wykombinować:(((
  • www.fun.from.hell.pl/2002-05-16/durex-game.swf Miłej zabawy i jak najmniej stresów! ;-)))
  • m.in. nad ta wiocha wroclawska. Z Poliyki wziete. Rankingi rankingi i jeszcze raz rankingi na rok 2002. Uczelnie wyzsze. Ekonomia i zarzadzanie - 2002 grupa A - Akademie ekonomiczne oraz uczelnie majace wyodrebnione wydzialy ekonomii i zarzadzania 2. Akademia Ekonomiczna w Poznaniu 60-967 Poznań 4. Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu Ekonomia i zarzadzanie - 2002 grupa B - Studia na wydzialach innych niż ekonomiczne 1. Politechnika Poznańska - Wydział I...
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • Ponawiam pytanie - co redakcja na to aby włączyć się w akcję pomocy o którą prosi radca w wątku "Boże... jak wam dziekować". Zbliżają się święta więc myślę, że to dobry pomysł aby zostać świętym mikołajem. Zwłaszcza, że te dzieci bardzo tego potrzebują... można by postarać się o sponsorów, a i, jak sądzę, forumowicze i czytelnicy chętnie by pomogli :) więc?
  • ......a wnim jest 1. 25 firm z Poznania 2. 18 firm z Wrocławia 3. 16 firm z Krakowa Warszawę opuszczamy, przedmieścia Poznania również opuściłem np. Tarnowo Podgórne.
  • KOPIA POLSKA TĘLEFONIA KOMÓRKOWA CENTERTEL Sp. z 0.0. Janusz Tomczak Dyrektor Okręgu Nasz znak: 73/JT -Gd/2002 Proboszcz Boleslaw Lichnerowicz Parafia Św. Katarzyny w Brodnicy ul. Farna 1, Brodnica Wielce Szanowny Księże Prałacie Z wielką przykrością przyjąłem pismo z dnia 31. O 1.2002, w którym Ksiądz Prałat zwraca się z wnioskiem o rozwiązanie umowy najmu. Pragnę podkreślić, że "wzbudza nasze głębokie ...
  • Pamiętam boje o pierwszeństwo Waszego lotniska w Polsce, że niby na drugim miejscu po Okęciu no może na 3 po Krakowie. Jednak biorąc pod uwagę ilość odprawionych pasażerów w 2001 roku plasujecie się na 5 miejscu w Polsce. 1. Warszawa 4,7 mln 2. Kraków 550 tys. 3. Gdańsk 319 tys. 4. Wrocław 237 tys. 5. Poznań 228 tys. Tak przynajmniej jest podane w dzisiejszym Pulsie Biznesu. A ja naprawdę myślałem , że jesteście na 3 miejscu. Wiem, wiem w przyszłości jak tylko Warszawa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się