2002

(85 wyników)
  • szuakm mam obecnych 5 latków :))
  • Witajcie! wszedzie szukam Mam i dzieci urodzonych właśnie z tym miesiącu i w tym roku w celu wymian doświadczeń i wszystkiego co się da ;-) Jestem mamą 5 - letniej Oli (23.06.2002)i mieszkamy w Płocku. pozdrawiam
  • MAMY DZIECIACZKÓW URODZONYCH w styczniu 2002-zgłoście się!!!!!!!!!!!!!!!!
  • witajcie wszystkie mamy tegorocznych 4-latków! jestem nowa na tym forum i bardzo chciałabym Was poznać. Jestem mamą Patryka (ur. 10 01 2002.)Mieszkamy w Gdańsku(czy są wśród Wsa gdańszczanki?).Patryk to bardzo żywiołowe dziecko, pełne energii, która go rozpiera. Chodzi już do przedszkola.Niestety mam z nim mały problem- jeszcze załatwia się często w majtki a na noc zakładam mu pieluchę.Jest jedynakiem.Odezwijcie się do mnie, czekam i serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy styczniakó...
  • Hej mamuśki! Ominelam czy nie ma września 2002. Sierpien i pazdziernik jest to dlaczego nas ma nie być! Jeśli taki wątek już jest to proszę o usunięcie i informację gdzie. Dawno temu był dzieciaki wrześniowo-pażdziernikowe ale to juz dawno. A my przecież mamy prawie 2 latka!! Pochwalcie się swoimi maluchami i co potrafią. Łukasz ur. się 26.09.2002 teraz waży 12 kg i 90 cm ale nie chce prawie nic mówić na szczęście rozumie ale nadrabia ruchowo i uśmiechem.
  • Witam Jestem mamą okropnego rozrabiaki, który pojawił się na świecie 3.01.02 i wniósł ogrom zamieszania w całe nasze życie.A jak wasze pociechy? Chodzą do przedszkola? Jak się rozwijają? Czy dobrze już mówią? Piszcie piszcie i jeszce raz piszcie! Pozdrawiam i czekam na was.
  • Jestem mamą 19 miesięcznej Agniesi.Mała rozwija się dobrze, jednak nie wiem jak sobie poradzić z ciągłym wtrącaniem się teściowej w wychowanie małej. Od zawsze na polu teściowa - ja były konflikty. Teraz dyżurny jest temat nocnika. Nigdy nie zmuszaliśmy Agi do korzystania z niego i właśnie dzięki temu doszłam do takiego etapu, że czasem udawało mi się utrzymać ją o suchej pieluszce przez cały dzień.W nocy ma zazwyczaj suchą pieluchę i istnieje tylko kwestia wysadzenia jej rano doś...
  • Kochane mamy dzieciaczków urodzonych w lipcu 2002 roku, odzielcie się ze mną tym, co potrafią Wasze pociechy, jak dużo mówią, co potrafią, na ile są samodzielne, ile mierzą i ważą itp. Moja córa urodziła się 24 lipca 2002 i do tej pory nocnik jest dla niej ogromnie tajemniczą rzeczą.Ogląda na nim bajki, "czyta" książeczki, niestety siusiu za każdym razem ląduje na podłodze. Wiem, że nie powinno się porównywać dzieciaków, ale martwię się, że mała trochę odstaje od rówieśników. Pozd...
  • Witam poszukuje mam ktore urodzily dzieci w czerwcu 2002 fajnie bylo by pogadac serdecznie zapraszam. Danusia mama ASI (2002) i Adasia (2006) CZEKAM......
  • 2002(13)

Grudzień 2002R
  • czy wasze pociechy też nie widzą nic do jedzenia poza cycem?
  • Cześc dziewczyny ! Zajrzałam tu właściwie po raz pierwszy i nie widzę wątku o maluchach z czerwca 2002 . Mam nadzieję że są tu czerwcowe mamy i dowiem się jak rozwijają się Wasze dzieci . Moja Asia ma 76 wzrostu , waży trochę poniżej 8kg / wynik ostatniej choroby / , jest okropnym niejadkiem . Do tej pory fizycznie rozwijała się bardzo dobrze , umysłowo zreszta też , tylko z mówieniem było kiepsko . Po ostatniej chorobie nastąpił nagły przypływ umiejętności lingwistycznych u moj...
  • Kochani, a może znajdzie się ktoś z dzidzią ur. 11 września 2002, lub w tej okolicy? Ja ma córeczkę i chętnie podebatuję z jakąś mamą bądż tatą. Pamm
  • witam. jestem mamą 11 miesięcznego ola. olo urodziła się 28 lipca - czy są tu mamy dzieciaczków urodzonych tego samego dnia?? czekam na posty... pozdrówka
  • Witam wszystkich a w szczególnosci mamuski które mają roczniaczki z grudnia 2002.Moja córunia ma na imię Wiktoria i 29.12 skończyła roczek.Jest kochanym i cudownym dzieckiem.Nie mogę sobie wyobrazić sekundy bez niej.Fascynuje mnie jak nikt inny na swiecie.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi i opowieści o waszych bobaskach.
  • Mój synek Emil ma 110 cm waży 19 kg
  • Moja córcia urodziła sie 11 października 2002 roku . Szukamy drugiej dziewczynki z tego dnia jeśli jest odezwijcie się Pozdrawiam Iza mama Dominiki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się