Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      czosnek

czosnek

(6 wyników)
    • Witajcie, juz długo nic nie wklejałam, jak skonczylam I faze. Ale cały czas próbuje coś tam pichcić i szukam w necie. Ja jestem z tych co lubia przyrządzać danie góra w 10 minut, wiec tez przpeisy które bede podawala nie zajmują dużo czasu i sa proste i smaczne. Z zeszłych wątków też powklejam przepisy dla dziewczyn/chłopaków którzy są na I fazie, bo pamietam ze ja tez mialam problem z monotonia w kuchni. Życze smacznego :))) PS. Polskiesothbeach - nie chce byc Twoja konk...
    • Cukinia(5)

Drogie plażowiczki macie jakieś ciekawe i smaczne sposoby na cukinię, poza tym, że może zastępować ziemniaczki - pierwszy raz w życiu mam ją w ręku i co dalej...pozdrawiam
    • Mam pyt. jakie przyprawy dodawać azeby potrawy z diety nie były takie mdłe?
    • Dziewczyny podpowiedzcie mi jakiś przepis na danie z owoców morza bo nigdy nic takiego nie robiłam a mam ochote spróbować:)
    • Dziewczyny mam prośbę może wiecie jak zrobić schab tak aby był na zimno na chleb albo i nie zamiast wędliny no i przede wszystkim się nie rozpadał. Czym go wysmarować aby zapieć w rękawie w piekarniku. Pozdrawiam Jola
    • jakiś pomysł na nieskomplikowany sos do I fazy? bo mnie kusi ten falafel. Ktoś jadl??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się