bebe.lapin 04.11.12, 00:00 Opuscil areszt lazienkowy w piatek wieczorem. Obylo sie bez wojny kociej. Obczail juz wygodne miejsca do lezakowania, jak rowniez punkt obserwacyjny przy oknie w pokoju. Tutaj - na kocim drzewku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.asia Re: Kot Geralt 04.11.12, 08:06 No tak.... białowłosy, oczy z pionową źrenicą - wszystko się zgadza, to Geralt! Skąd go masz? Z Rivii? Nie kojarzę jego historii - coś przeoczyłam? Dlaczego był w azylu łazienkowym? Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Kot Geralt 04.11.12, 10:49 Historia Geralta Byl bezdomny, wiec go wzielam, przygarnelam no i jest . W areszcie lazienkowym przebywal najpierw na kwarantannie przed wizyta u weta i po, zeby sie ogarnac po zabiegach, w spokoju troche sie ponajadac i poczekac na odpowiedni moment, kiedy bede miala wystarczajaco duzo czasu, zeby asystowac przy zaznajamianiu sie z rezydentkami. Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Kot Geralt 04.11.12, 09:25 Miał się inaczej nazywać?czy mi się wątki popitoliły? Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Kot Geralt 04.11.12, 10:38 Miala byc Freya, ale poniewaz okazalo sie, ze Freya to dzielny, meski, koci berserker (choc wykastrowany ), po prostu musial zostac Geraltem. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Kot Geralt 04.11.12, 11:12 No tak, jak czytałam co wyprawiał u weta i podczas pakowania do transporterka, to oczyma wyobraźni widziałam Geralta walczącego z Nilgaardczykami Imię idealnie pasuje. Teraz pora rozejrzeć się za Yennefer, a potem za Ciri Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Kot Geralt 04.11.12, 15:34 A Jaskier? Musi być Jaskier, żeby było wesoło Też nie kojarzyłam historii z osobą ale jak przeczytałam imię, to pierwsza myśl "chyba powinien być biały" Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Kot Geralt 04.11.12, 21:42 No bez przesady kobitki, juz dwa inne koty sa i towarzystwo zaczyna sobie deptac po ogonach, chlop takoz stwierdzil, ze zaczyna sie robic duzo kotow A kobitke z charakterem juz jedna mam, choc nie nosi imienia czarodziejki Jak Geralta przez leb lapa zdzielila, to musial sie z kociego drzewka wyniesc, jasnie pani nie bedzie punktu widokowego przeciez z nikim dzielic (co z tego, ze juz i tak miala najwyzsza polke). Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kot Geralt 05.11.12, 10:11 no to pannica z charakterem, co jej bedzie jakis przybłeda miejscowke zajmował Odpowiedz Link
wladziac Re: Kot Geralt 04.11.12, 20:07 szczęśliwe kociątko,powodzenia wszelkiego dla Was życzę Odpowiedz Link