Gość: bananlife
IP: *.centertel.pl
17.07.12, 16:29
Od jakiegoś czasu mam problem z operatorem T-mobile. korzystam z t-mobile na kartę w związku z czym mam możliwość włączenia usługi blueconect max na 30 dni za 9,08zl. po upłynięciu 30 dni jeśli jest wystarczająca ilość środków na koncie usługa automatycznie się odnawia jeśli nie telefon przechodzi na naliczanie zgodne z taryfa i robi się dług. ostatnio usługa nie przedłożyła mi się ze względu na brak środków i zanim zdążył się wytworzyć dług na moim koncie doładowałam je by aktywować usługę ponownie. nie udało mi sie jej uruchomić gdyż w ciągu 4 min z 10 zl pozostało mi 6. z upływem czasu kwota na moim koncie mala. próbowałam zablokować całkowicie dostęp do internetu przy pomocy automatycznego biura obsługi ale tego również nie mogłam zrobić ze względu na "błąd systemu". ponownie doładowałam konto ale i tym razem nie udalo mi sie uruchomić ani usługi ani zablokować dostępu do internetu. następnego dnia udałam się do t-mobile i zgłosiłam zaistniały problem. pani wysłała zgłoszenie a problem miał być rozwiązany. zgłosiłam ten problem 06.07.br i do dziś problem nie został rozwiązany. 9.07 dostałam tylko smsa tylko iż problem techniczny nadal nie został rozwiązany i poinformują mnie o jego rozwiązaniu. Nie ukrywam iz internet w telefonie jest mi potrzebny ale nie zamierzam tracić kolejnych pieniędzy. Czy mogę coś z tym zrobić? Gdzieś zgłosić? Ubiegać się o rekompensatę strat?