Dodaj do ulubionych

cuda na diecie

02.03.11, 22:07
Nie tak dawno dopisałam sie do wątku o rekordach w odchudzaniu. Zrzuciłam 14 z planowanych 30. Dziś na tescie pojawiły sie 2 kreski. O dziecko starałam się 4 lata, mam Hashimoto. Może się uda ją utrzymać. Od jutra jem wsio, byle rozsądnie. Później wrócę do was. Pozdrawiam ciepło. Będę podczytywać
Obserwuj wątek
    • gambeta0 Re: cuda na diecie 02.03.11, 22:15
      Gratulacje! ale jeżeli mogę coś doradzić, to nie zmarnuj swego sukcesu. Jedz zdrowo, ale z umiarem, bo po ciąży jeszcze trudniej schudnąć. Wiem coś o tym. Na słodycze nawet nie patrz ;) i powodzenia.
    • i_b13 Re: cuda na diecie 02.03.11, 22:18
      chcę zdrowo i rozsądnie, mam nadzieję, że się uda
    • slimakpokazrogi Re: cuda na diecie 02.03.11, 22:35
      tutaj tez pogratuluję!! i trzymam kciuki. Przede wszytkim za dzieciątko, po drugie za wagę. Pociesze Cię jeszcze , że te z nadwaga (skoro piszesz , ze jeszce Ci zostało...) najczęściej tyją w ciąży mniej. Ja zachodząc w ciążę ważyłam 78 kg. Nigdy juz do takiej wagi nie wróciłam. Po połogu ważyłam 74, więc dzięki ciąży nawet ciut schudłam :)
    • mamajestem Re: cuda na diecie 03.03.11, 08:47
      Gratuluję!!!
      • dorcia1234 Re: cuda na diecie 03.03.11, 09:00
        gratuluję :-)
        cudny ten cud
    • snor-snow Re: cuda na diecie 03.03.11, 09:55
      gratuluje!
      a hashimoto da sie okiełznac w ciąży ale o tym to juz wiesz.
      trzymam kciuki za maluszka!
    • skinny_florida_bebe Re: cuda na diecie 03.03.11, 10:22
      Gratuluję :)
      • mercy2 Re: cuda na diecie 03.03.11, 10:44
        hehe, kolejna po diecie w ciąży :)
        witaj w klubie i broń Boże nie znikaj z worum, podczep się do wątku nancy i tam będziemy się wymieniać spostrzeżeniami, a może i ktoś jeszcze się dołaczy ;)
    • mamalideczki Re: cuda na diecie 03.03.11, 13:12
      Wielkie gratulacje, wspaniała wiadomość :-) Trzymam kciuki, dbajcie o siebie teraz, powodzenia :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka