Dodaj do ulubionych

Paleo - rewelacja

19.06.12, 22:54
Nigdy nie byłam gruba, nie miałam nawet nadwagi, ale jestem typ "jabłko" - czyli każdy kg to więcej widocznego brzuszka. Nie do odchudzenia, bo właściwie nie ma z czego i było to niewykonalne. Ćwiczenia tylko wzmagały apetyt i kiedy biegałam, tyłam na potęgę. I wiecie co? Przeszłam na dietę paleo. Straciłam cały nadmiar w 2 tygodnie (jakieś 3 kg). POLECAM!
Obserwuj wątek
    • malyszon1 Re: Paleo - rewelacja 02.07.12, 22:46
      Niemal każda dieta może dać takie rezultaty. 3kg w 2 tygodnie to nie jest mistrzostwo świata, ale każdy sukces cieszy. Powodzenia.
      • forencka Re: Paleo - rewelacja 03.07.12, 09:01
        Dla mnie to jest mistrzostwo, bo tylko tych 3 kg potrzebowałam (z 53 do 50), aby pozbyć się "oponki". Było to dla mnie wcześniej bardzo trudne. Teraz jem według TEGO już trzeci miesiąc i mam zamiar tak na zawsze.
        • malyszon1 Re: Paleo - rewelacja 18.07.12, 14:39
          Pogratuluję jeszcze raz. Bardzo się cieszę, że nastąpiła zmiana (chęć zmiany) nawyków żywieniowych. Zapewne zaprocentuje to lepszym zdrowiem. Proponowałbym jeszcze oczyszczenie organizmu i zadbanie o jelita. Wtedy będzie gwarancja trwałości efektu.
          pozdrawiamy
          • forencka Re: Paleo - rewelacja 18.07.12, 20:03
            Oczyszczanie organizmu to mit. A jak należy zadbać o jelita, jeżeli nie zdrową dietą?
    • shachar Re: Paleo - rewelacja 24.08.12, 20:54
      Forencka, kiedyś przeczytałam Twój post pod czymś na froncie Wyborczej , poszłam za tym, poszukałam w necie na temat LCHF i jestem nareszcie na drodze, ktora nazywa się styl życia, a nie dieta.:-)
      przesyłam linka do plackaczy jako dowód na moje zagięcie w temacie, są pyszne :-)
      Wielkie dzięki
      www.ibreatheimhungry.com/2012/01/low-carb-flax-parmesan-burger-buns.html
      • forencka Re: Paleo - rewelacja 27.08.12, 11:09
        Bardzo bardzo bardzo bardzo się cieszę, że moja pisanina komuś się przydało :) Życzę powodzenia!
      • amebawest Re: Paleo - rewelacja 07.08.14, 12:06
        Paleo to super opcja. Ja jestem na takim prawie paleo, czasami zjem jakis ryż lub cos na tapioce, mące migdałowej itd. Ale czuje się na niej rewelacyjnie!! Do tego jest to dobra dieta podczas treningów, ale myślę,że trzeba wprowadzić jakies highcarb, typu banan i owoce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka