Dodaj do ulubionych

Antychryst

15.06.12, 04:13
Nazwali go dawniej dlatego że nie da się omamić wiarą, prosze bardzo wierzysz w kościół wierz sobie, wierzysz w UFO jak najbardziej ale chodzi tu o wiarę w kościół, nie można wierzyć w kościół i jednocześnie w Boga.
Owszem Jezus był dobrym człowiekiem ale to nie znaczy że dlatego muszę wierzyć w kościół,nie potrzebuję pisma świętego do wiary w Boga.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Antychryst 15.06.12, 18:44
      Postaram się napisać i opisać to dlaczego zostałem nazwany antychrystem ale jutro dopiero prawdopodobnie, to że jestem 999 wiem prawie na 100% i niby ten antychryst biblijny ma inne cele życiowe niż opisane są w Bibli i proroctwach, tu akurat się scierają dwa światy ten prawdziwy i fałszywy prawda z ślepą miłością w kłamstwo.
      • uwierz_w_to Re: Antychryst 15.06.12, 18:54
        Nastepna sprawa uważam że człowiek powinien mieć wolny wybór w życiu tak jesteśmy stwożeni i mamy prawo wyboru które dalej daje nam szczęście,szczęście to jest jedna z ważniejszych rzeczy.Szczęście miłość i zrozumienie siebie i innych bez ślepej wiary w religie które uczą nas moralności i nastawiennictwa w celach własnych lub politycznych.Mamy własne umysły które te moralność w sobie noszą i wiedzą poniekąd jak sie kierować w życiu.
        Jakieś banialuki o antychryście są w przepowiedniach, jestem i nie mam zamiaru ani być sławny ani wznoszony na ołtarze, nie jestem bogiem i nie będę nie chcę wojny, chcę zjednoczenia i szczęścia nas wszystkich.Coś komuś się popierniczyło w tych przepowiedniach chyba to że z kościoła nic mądrego nie wyniosę i to musiało boleć.Owszem pokolenia chrześcijan najchetniej by mnie zlinczowały za moje przekonania i to jest ta wasza wiara miłości?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka