fedorczyk4 12.01.15, 15:59 100 lat w szczęściu zdrowiu i radości!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbena1 Re: Kanie! 12.01.15, 18:27 Ooo, szykuje sie impreza? Juz biegne z kieliszkiem Kanie, badz szczesliwa w swoim Raju, bierz z zycia co dla Ciebie najlepsze i delektuj sie sloncem i cieplem. Odpowiedz Link
mammaja Re: Kanie! 13.01.15, 02:10 Jak szampan sie leje to i ja przybiegam, Kanie - najlepsze życzenia - nie wiem z jakiej okazji, ale serdeczności posyłam całe tony ! Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Kanie! 13.01.15, 06:29 Dziekuje dziewczyny. Juz dzisiaj wrocilam do normy po dwu-dniowych celebracjach, glownie napastujac znajomych/rodzine przez Skypa. Maz akurat musial wybyc, pare dni przed, wiec spedzilam sama delaktujac sie w nadmiarze dobra whisky, kontemplujac ta 5 na przodzie. Urodziny 50-te Mm. Kan Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Kanie! 13.01.15, 11:53 Imieniny / urodziny ? nieważne .... najważniejsze, że Twój dzień uroczysty. Wszystkiego najlepszego Ci zyczymy i uściski od całego żeremia ślemy ) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Kanie! 13.01.15, 12:51 Gratulacje z powodu przejścia do drugiego półwiecza! Spełnienia wszystkiego, o czym tylko zamarzysz! Odpowiedz Link