niech 05.08.03, 14:49 Ma ktos moze plyte "Brat 2 - za kadrom" i sciezke z filmu "Siostry"? Ewentualnie sam spis tresci utworow z tego drugiego filmu, bo jego strona sisters.film.ru padla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-muu Re: Brat i Siostry 05.08.03, 15:39 Ja mam kasete Brat-2,plytki niestety nie posiadam. Mozesz sciagnac z rin.ru. Muzyka z Siostr - nie widzialam nigdzie, a tez szukam! spis zespolow z Brat 2: БИ-2, Маша и Медведи, Аукцыон, Агата Кристи, Земфира, Сплин, Ла-Манш, Крематорий, Танцы минус,Чичерина, Бутусов (без Наутилуса, Океан Эльзи, Смысловые Галлюцинации, Вадим Самойлов Tytuly piosenek napisze za godzinke Odpowiedz Link
mala-muu Re: Brat i Siostry 05.08.03, 15:41 He, wlasnie sie zorientowalam, nze prosiles o Za kadrom... Musze poszukac, bo tez mam kasetke! Odpowiedz Link
niech Re: Brat i Siostry 05.08.03, 16:25 Ja mam "Brata1", "Brata2" i "Wojne". Nie mam "Brata2 - Za kadrom" i "Sestry". Siostr nie mam nawet rozkladu jazdy - nie wiem tez czy wyszla plyta. Ale mam film na kasecie - rozpoznalem jeden utwor, Nikt nie pisze do pulkownika, to taki cytat z Brata, w scenie w ktorej na chwile pojawia sie Bodrow jr. Odpowiedz Link
mala-muu Re: Brat i Siostry 06.08.03, 12:19 Oto obiecany spis piosenek zakadrowych: Смысловые Галлюцинации: Розовые очки океан эльзы: кавачай сплин: молоко и мед вопли видоплясова: день народження жанна агузарова: верю я настя: ветер би-2: свадебная телевизор: ты на пути в чикаго танки:возьми меня силой сергей савин: с тобой чичерина: уходя уходи ногу свело: последнее танго пилот: братишка майк борзов: последняя песня черный обелиск:я остаюсь аквариум: сварог Z tych piosenek najbardziej lubie "Braciszka" i "Ostatnią piosenmkę" Szkoda Bodrowa, az nie chce mi sie wierzyc, ze to wszystko zdarzylo sie naprawde... Odpowiedz Link
malwinka_usenet Re: Brat i Siostry 22.09.03, 01:45 Spis utworow z soundtracku do "Siostr" znajdziesz np. tutaj: www.rushall.ru/ fullinfo.asp?ID=50053&partner=ctb Sama tego nie mam, nie przepadam za Agata Kristi. Tez nie moglam uwierzyc, ze Bodrow zginal... I to t a k... Odpowiedz Link
niech Re: Brat i Siostry 22.09.03, 11:34 Dzieki, strona filmu zaczela dzialac (sisters.film.ru) i posciagalem z grammy.ru troche kawalkow. W filmie zdecydowanie lepsze niz w calosci. PS. A matka Bodrowa siedzi caly czas w tych gorach i grzebie z jakas ekipa w ziemi. Bo podobno byly tam tunele i mozna w nich przezyc dziesiatki lat... Makabra. Odpowiedz Link
yigor Re: Brat i Siostry 22.09.03, 12:58 Mam plyte z mp3 Brat2 za kadrom i nie ma tam настя-ветер, natomiast na koncu jest jeszcze S.P.O.R.T.-"Are you gangsters?" Niestesy nie mam stalego lacza, zeby zaoferowac wyslanie calej muzyki, natomiast jesli komus bardzo zalezy na ktoryms utworze, to moge wyslac. pozdrawiam Odpowiedz Link