margala 28.12.07, 22:23 ruszyła rosyjska serwisu Youtube ru.youtube.com/ polecaM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sedona dzieki margala 29.12.07, 01:11 Jaka piekna: ru.youtube.com/watch?v=4YUgOa05Gy8 i tu (przy okazji - kto to spiewa?) ru.youtube.com/watch?v=KairmsARpyo&feature=related I jaki ladny chlopiec: ru.youtube.com/watch?v=E_oM49dfayU&feature=related Odpowiedz Link
metelica Re: 29.12.07, 13:45 sedona napisała: > > przy okazji - kto to spiewa? > Piosenkę "Podmoskownyje wieczera" spiewa Władimir Troszin. To był pierwszy wykonawca tej piosenki i chyba najlepszy. www.youtube.com/watch?v=yB0Z59b5-0U Inne piosenki w wykonaniu W.Troszina: www.russiandvd.com/store/product.asp?sku=24035&genreid= Pieknie spiewa,zaduszewno. Ale.....Mnie osobiście baaaardzo i to BAAARDZO podoba sie piosenka #11 -"Я сказал тебе не все слова". Jest przepiekna!!!! Natomiast nie jestem zachwycona,jak spiewa ją Troszin. Nawet nie podoba mi sie. Zbyt wesolo,a wedlug mnie powinno byc inaczej. Dla tego wolę, jak się spiewa w filmie "Исправленному верить" [1959 r.],a najlepiej to spiewa te piosenke Iwar Kalnyńsz -szukam juz ktory rok w Jego wykonaniu i - nic! Odpowiedz Link
sedona Podmoskownyje:) 30.12.07, 09:05 czy wiecie, ze ja DO TEJ PORY spiewalam to, jako "PodmoskowSKIJE wiecziera"))))) Odpowiedz Link
fanta-girl pyt. o te Moskwe 30.01.08, 15:19 Obejrzalam ten kawalek "Moscow never sleeps". W Moskwie latem nie bylam juz od 4 lat, a wieczorami i noca nie wloczylam sie tam z 8 lat Rzeczywiscie tak jest rozświetlona? musze tam pojechac, zeby to zobaczyc! ) Odpowiedz Link
margala Мне Нравитс 29.12.07, 15:11 Ciarki chodzą mi po plecach, gdy słyszę Ałłę Pugaczową śpiewającą "Мне Нравится": ru.youtube.com/watch?v=6M33FJpbq7o PolecaM. Odpowiedz Link
qubraq Мне Нравитс 29.12.07, 16:53 margala napisał: > Ciarki chodzą mi po plecach, gdy słyszę Ałłę Pugaczową > śpiewającą "Мне Нравится": Mnie tez chodzą i to "czwórkami" ... Przepiekna pieśń! Odpowiedz Link
qubraq Mnie nrawitsia... 29.12.07, 18:30 napisałem: > Mnie tez chodzą i to "czwórkami" ... Przepiekna pieśń! ale jednak wole ten klip: www.youtube.com/watch?v=4ovhzmFhZWs&NR Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Re: Мне Нра 30.12.07, 01:34 Naipierw trzeba Marinie Cwetajewej powiedziec wielkie dzienki za wiersz, ktory spiewa Pugaczowa. Odpowiedz Link
metelica Re: Мне Нра 30.12.07, 08:32 kacap_z_moskwy napisał: > Naipierw trzeba Marinie Cwetajewej powiedziec wielkie dzienki za wiersz, ktory > spiewa Pugaczowa. Wlasnie! A u mnie ciarki od innej piosenki na wiersz Cwietajewej,tez w wykonaniu Pugaczowej [autor muzyki - Mark Minkow] ru.youtube.com/watch?v=vdC0AmEMM5o szkoda,ze piosenkę dali nie do końca na youtube. Jest taka piękna! To najbardziej ulubiony moj wiersz Cwietajewej i wogole jeden z najbardziej ulubionych wierszy tsvetaeva.lit-info.ru/tsvetaeva/stihi/all/stih-250.htm Odpowiedz Link
qubraq Re: Mnie nrawitsia 30.12.07, 17:27 metelica napisała: > To najbardziej ulubiony moj wiersz Cwietajewej i wogole jeden z > najbardziej ulubionych wierszy > tsvetaeva.lit-info.ru/tsvetaeva/stihi/all/stih-250.htm Moze wiesz czy jest ten wiersz gdzies przetlumaczony na jezyk polski? Czytac czytam ale za malo znam zeby go podobnie odczuć jak Ty... sprobuje równiez sam poszukac po internecie ale pewnie nie znajdę Odpowiedz Link
sedona Chworostowski 30.12.07, 09:39 Sluchajcie, Kacap na blogu podal youtube z Chworostowskim. Nigdy go wczesniej nie slyszalam. Pewnie zakochana jest w nim na zaboj zenska polowa Rosji I wcale bym sie nie zdziwila Jest niesamowity. Jego strona: www.hvorostovsky.com/ z trasa koncertowa, niestety, nie ma jeszcze niczego do sciagniecia. Odpowiedz Link
metelica Re: Chworostowski 30.12.07, 10:20 Nie znalaś Chworostowskiego!? To jest rzecz niewybaczalna! ru.youtube.com/watch?v=iiadDVd9BWs Uwielbiam te piosenkę. Fajny koncert Chworostowskiego byl w 2005 roku na Placu Czerwonym z okazji 50-lecia Zwyciestwa. A popatrzcie to! ru.youtube.com/watch?v=hXNh_4K287g ru.youtube.com/watch?v=iZok6ysB72E ru.youtube.com/watch?vqEn57tVA1s Na youtube sporo jest jego klipow - i z piosenkami,i z romansami,i jeszcze wiecej z muzyką klasyczną. Ja często to wszystko oglądam. Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: Ютуб 30.01.08, 12:02 Skorojuż mowa o Youtube- słyszałam tylko w wersji koncertowej, a tu proszę: www.youtube.com/watch?v=toAU3Cgx3ls pozdr Odpowiedz Link
metelica Re: Ютуб 30.01.08, 16:01 Podawalam ten link kiedys w wątku o Zemfirze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12252&w=63805562&v=2&s=0 moze cos jeszcze fajnego tam dla siebie znajdziesz... Odpowiedz Link