mamatysi 22.04.05, 13:10 czy ktoras z was dziewczynki to bierze i czy to nie wplynie zle na zajscie w ciaze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda79 Re: mastodynon 22.04.05, 13:14 Bralam. Mastodynon powinien wplynac raczej korzystnie na zajscie w ciaze Z tym, ze mi nie pomogl i przerzucilam sie na Castagnusa A z jakiego powodu bierzesz - jesli mozna spytac? Odpowiedz Link
mamatysi Re: mastodynon 22.04.05, 13:18 mam go brac na bolesnosc piersi przed mies.cykle mam regularne. Odpowiedz Link
mamatysi Re: mastodynon 22.04.05, 13:38 prosze odpowiedzcie mi jeszcze na jedno pytanie czy mialyscie przed braniem tego mastody... robione jakkies badania na hormony? Odpowiedz Link
maruda79 Re: mastodynon 22.04.05, 13:54 Niesety nie Ale robie w pn z wlasnej inicjatywy PRL po obciązeniu, a potem dalszej części cyklu progesteron. Nie mam na co czekać. Wyjeżdżam za granice za kilka m-cy i tam wszedzie bede musiala latac z mezem jako tlumaczem Wole w Polsce sprawdzic co i jak, bo z mierzenia temp. wynika ze 2 faza przykrotka i inne problemy wynikły ostatnio... Odpowiedz Link
maruda79 Re: mastodynon 22.04.05, 13:30 ja tez dostalam go na bolace piersi. Wychodzi drogo - 30PLN za butelke, ktora starczala na ok. m-c. Sama wyszukalam tu na forum info o Castagnusie i przerzucilam sie na te ziolowe tabletki. Sa bardziej efektywne i tansze - 10 PLN za 30 tabletek. Acha i moja lekarka z poradni chorob sutka wie o tej zamianie i nie miala zadnych "ale" do tej zamiany. Nie sugeruje Ci zmiany, mowie jak bylo w moim przypadku. Na pewno Mastodynon nie zaszkodzi Pozdrawiam i zycze II kresek wkrotce Odpowiedz Link