Dodaj do ulubionych

mastodynon

22.04.05, 13:10
czy ktoras z was dziewczynki to bierze i czy to nie wplynie zle na zajscie w
ciaze?
Obserwuj wątek
    • maruda79 Re: mastodynon 22.04.05, 13:14
      Bralam. Mastodynon powinien wplynac raczej korzystnie na zajscie w ciaze smile Z
      tym, ze mi nie pomogl i przerzucilam sie na Castagnusa smile A z jakiego powodu
      bierzesz - jesli mozna spytac?
    • mamatysi Re: mastodynon 22.04.05, 13:18
      mam go brac na bolesnosc piersi przed mies.cykle mam regularne.
      • fiamma75 Re: mastodynon 22.04.05, 13:19
        Mi nie pomógł. Ale na pewno Ci nie zaszkodzi.
        • mamatysi Re: mastodynon 22.04.05, 13:38
          prosze odpowiedzcie mi jeszcze na jedno pytanie czy mialyscie przed braniem
          tego mastody... robione jakkies badania na hormony?
          • maruda79 Re: mastodynon 22.04.05, 13:54
            Niesety nie uncertain Ale robie w pn z wlasnej inicjatywy PRL po obciązeniu, a potem
            dalszej części cyklu progesteron. Nie mam na co czekać. Wyjeżdżam za granice za
            kilka m-cy i tam wszedzie bede musiala latac z mezem jako tlumaczem wink Wole w
            Polsce sprawdzic co i jak, bo z mierzenia temp. wynika ze 2 faza przykrotka i
            inne problemy wynikły ostatnio...
      • maruda79 Re: mastodynon 22.04.05, 13:30
        ja tez dostalam go na bolace piersi. Wychodzi drogo - 30PLN za butelke, ktora
        starczala na ok. m-c. Sama wyszukalam tu na forum info o Castagnusie i
        przerzucilam sie na te ziolowe tabletki. Sa bardziej efektywne i tansze - 10
        PLN za 30 tabletek. Acha i moja lekarka z poradni chorob sutka wie o tej
        zamianie i nie miala zadnych "ale" wink do tej zamiany. Nie sugeruje Ci zmiany,
        mowie jak bylo w moim przypadku. Na pewno Mastodynon nie zaszkodzi smile
        Pozdrawiam i zycze II kresek wkrotce smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka