Dodaj do ulubionych

Top five | duże vany

• Gość: Vialli Re: Top five | duże vany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:10
      Multivan to najlepszy samochód na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jak ktoś wypisuje że świetnie się mieści z dwójką dzieci w Fordzie to sorry ale równie dobrze może jeżdziź Pandą. Jeśli ktoś się wypowiada to powinien wśąść do auta przejechać trasę Warszawa- Rzym " na raz" wysiąść i skomentować czy auto jest ok.
      Multivan w tym towarzystwie to śmiech. Tak jakby porównywać słonia z osłem w kategori kto jest silniejszy. TYLKO MULTIVAN!!!!!!!!!!!!!!!! ok jest drogi ale taki już jest świat Dobre żeczy są drogie. Np kobiety :)
    • Gość: ... Re: Top five | duże vany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:14
      Jak vany to jeszcze cc-van
    • Gość: DLS Re: Top five | duże vany IP: *.chello.pl 07.05.10, 07:03
      Jak można porównywać Galaxy czy Espace do Multivana? Przecież to inna klasa pojazdów. Multivan to auto większe, prawdziwa salonka którą można mieć z luksusowym wyposażeniem, auto które będzie trzymało cenę przez 10 lat, a Galaxy czy Espace to zwykłe vany które za 5 lat będzie można kupić za 30 tys zł ...
    • Gość: Gość Re: Top five | duże vany IP: *.lukman.pl 07.05.10, 09:57
      Ranking
      1. Dodge/Chrysler
      2. nic
      3. nic
      4. Honda Odyssey
      5. Nissan Quest
      6. VW multivan - choć to raczej dostawczak
    • Gość: Mariusz Re: Top five | duże vany IP: *.40.202.17.sub.mbb.three.co.uk 07.05.10, 12:44
      A mi się obiło o uszy, że chrysler w dieslu ma ztuningowany silnik z dostawczego Iveco. Panowie właściciele, prawda to? Jak tak, to kupa śmiechu! Powiem tak, jeżdżę starym sharanem tdi, więcej w nim forda ,niż vw, więc psuje się wszystko. Ale podoba mi się, że nie muszę się schylać wsiadając i to,że tak mało pali. (6.5l). Uwieżcie mi, lub nie, ale za miastem potrafię tym złomem zejść poniżej 5.5l !!! Ma natłuczone ponad 400tys. i jedzie. Chciałem kupić 807 (podoba mi się)ale jak zobaczyłem, z czym walczy mój kolega, odpuściłem sobie. Vw tdi ma ten plus, że każdy wiejski kowal go naprawi. Następny też będzie sharan.
    • Gość: ja Re: Top five | duże vany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 14:30
      Najlepszym vanem na świecie jest TOYOTA Sienna. Niesamowicie przestrzenna i ładowna, bardzo bogato wyposażona i za rozsądną cenę. Niestety trzeba sprowadzać zza oceanu, ale warto!
    • Gość: popijajac_piwo Re: Top five | duże vany IP: *.hsd1.va.comcast.net 08.05.10, 05:24
      A to nie przypadkiem Toyota Sienna miała ostatnio akcję wymiany łożysk bo koła odpadały?
    • Gość: Kierowiec Re: Top five | duże vany IP: *.intercar.com.pl 08.05.10, 12:58
      Osobiście jeżdżę Viano 3,0 CDI.
      Tańszy niż VW a wyposażenie wystarczające.
    • Gość: automaniak Re: Top five | duże vany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 20:50
      Jak ktoś nie ma kasy na Multivana albo chociaż Viano to udowadnia z uporem manaika wyższość Daci albo jakiegoś amerykańca...
      Takie życie...
      Tysiące ludzi jeźszi Tico i uważa go za cud techniki
      Punt widzenia zależy od miejsca siedzenia
    • Gość: Lolek Re: Top five | duże vany IP: *.chello.pl 11.05.10, 06:51
      W sumie można było jeszcze uwzględnić nowego Seata Alhambrę i Volkswagena Sharana (skoro jest Galaxy czy Espace)
    • tmkielpin Re: Top five | duże vany 17.07.10, 10:40
      Co to znaczy van, to jeszcze nic nie znaczy, tak nazywa sie nawet Panda.
    • Gość: tmkielpin Re: Top five | duże vany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 11:18
      Aby auto nazwać Van to musi spełniac warunek 3 rzędy siedzeń. Vany dziela sie na minivany gdzie przy komplecie 7 pasażerów nie ma miejsca na 7 walizek. Tutaj mamy calą plejade aut włacznie z amerykanskim Grand Voyagerem. Van pełnowymiarowy musi wygodnie pomieścic 7 pasażerow i 7 walizek. Ten ostatni warunek na naszym rynku spełniaja tylko niektóre auta użytkowe w wersji maxi z nadwoziem pasażerskim. Niestety komfort jazdy jest kiepski. Ale ja mam nowego Scudo Panorama Executive wersja przedlużona HDI 140KM na poduszkach powietrznych. Wytargowałem u Fiata za ponizej 100 000 zl. Jestem bardzo zadowolony. To auto spełnia zaledwie minimum aby go nazwac vanem pełnowymiarowym i jest chyba najtańszym vanem na naszym rynku. Srednia z miesięcznej podróży po Włoszech
      6,7 l/100km to revelacja w porównaniu do podobnego vana ktorym jeżdżę w Stanach.
      Jeszcze jedno. W pelnowymiarowym vanie po wyjęciu 2 rzędow siedzeń powinno być miejsce na b wygodne łóżko małzenskie plus miejsce na kasetke WC i garderobe i podstawowe wyposazenie kampingowe, bo pelnowymiarowy van słuzy mnie i żonie jako zamaskowany minicamper. Tak przejechalismy juz od Alaski po Argentyne i od Gibraltaru po Ural.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka