jevick 26.03.11, 20:17 czyli 27go marca 174cm waga 73kg załozenie do 27kiwetnia 65kg... dam rade? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serce34 Re: zaczynam jutro:) 26.03.11, 21:39 Hej, w ciągu miesiąca chcesz stracic 8kg?więc na tydzien po 2kg?organizm dostanie po tyłku. A jak wysiłek fizyczny?bo rozumiem,ze dieta oparta na?niczym?Wybacz...ale dla mnie to drastyczne,,no chyba,ze masz organizm jak cyborg...to zwracam honor Poczytaj co babeczki pisały/piszą warto. Ja np,zmieniam trening.3 razy aeroby po godzinie,,inaczej tłuszczu sie nie pozbede i moge zapomniec o mięsniach,które wypracowuje.Jak chcesz to pisz do mnie na adres gazetowy. Witaj i powodzenia zycze Odpowiedz Link
izawit1 Re: zaczynam jutro:) 27.03.11, 01:24 Czesc, Zgadzam sie z sercem34, 8 kg w miesiac wydaje mi sie nie mozliwe, zwlaszcza ze startujesz z wagi prawidlowej. Ale napisz prosze cos wiecej o swojej strategii, co zamierzasz? Moze masz jakiegos asa w rekawie? I dlaczego akurat chcesz sie zmiescic w miesiacu? Duzy plus za entuzjazm. Trzymam kciuki Odpowiedz Link
jevick Re: zaczynam jutro:) 27.03.11, 20:28 no skoro w 2tygodnie 4-5 kilo,to w kolejne 2dam rade reszte?..chyba... odchudzałam sie plazami południa 5 lat temu-wtedy poszło szybko,bez głodu,sprawnie i miło musze schudnac bo cholernie przytyłam przez zime,a 27wyjezdzam na mc w baaardzo ciepłe klymaaty-najzwyczajniej nie mieszcze sie w ciuchy... Odpowiedz Link
ma-ff Re: zaczynam jutro:) 28.03.11, 11:33 ja chudłam kilogram na tydzień. skonczyłam juz dawno temu się odchudzać. efekt jojo jest mi obcy. Odpowiedz Link
izawit1 Re: pytanie do serca34; jevick jak idzie? 29.03.11, 12:51 Hej dziewczyny, Najpierw pytania do serca34, sluchaj w odniesieniu do tego co pisalas: "Ja np,zmieniam trening.3 razy aeroby po godzinie,,inaczej tłuszczu sie nie pozbede i moge zapomniec o mięsniach,które wypracowuje" mam zapytanie o czetotliwosc, dlugosc i rodzaj twoich treningow. Sama sie zastanawialam czy nie powinnam usystematyzowac moich treningow w rozumieniu ile, jakiego treningu w tygodniu powinnam robic? I tak na jakims sportowym forum wyczytalam: ze zaczynamy od: 3 razy w tygodniu trening silowy do 1 godz. + 3 razy w tygodniu cardio po min 30 min, nie wiecej niz 1,5 godz jednorazowo, a potem silowy pozostaje na poziomie 3 razy w tygodniu, a cardio zwiekszamy do 4-5 razy, a potem nawet do 4-6 razy. Jak dla mnie bardzo intensywnie. Co myslisz serce34? Jak ty trenujesz? Ile czego? Jevick jak idzie? Zaczelas "ostro"? Nie dopadlo cie zniechecenie? Jak sie czujesz? Odpowiedz Link
serce34 Re: pytanie do serca34; jevick jak idzie? 29.03.11, 14:47 Hej Izunia...padam na pysk,,na wszystko dzisiaj..nie mam siły nawet pisac..nic.Ledwo autem jechałam.O buuuu...co za meka ?co za koszmar zeby tylko zdrowo i pysznie wyglądac?Czy mam dół?tak,,przyznaje sie bez bicia..ale to chyba dlatego,że jestem przed @. Pytasz kochana o moj trening?Tak zmieniłam kilka rzeczy,w sumie po namowie pewnego młodego kulturysty.Pomogł mi w moim treningu,nakreslil temat,,opierdzielił tez Chciałam własnie pykac te aeorby 3xw tyg..ale ale..Ów młody człowiek polecił mi,,bieznia lub orbitrek przez 30 min przed treningiem.Pozniej np brzuszki, pozniej na maszyny. Fajnie mi rozpisał,ja sie wdrazam w ten jego plan..ciezko jak szlag.Troche mieszam moj trening z jego propozycjami czego wynikiem dzisiaj jest moja męka) Dobrze wyczytałas na tym forum,,tak polecaja.Poniewaz dopiero po ok 15min np orbisia tłuszcz zaczyna sie spalac.Wiec 30min jest na miejscu.Ja dzisiaj byłam zlana potem jak zmokła kura.Wsio mokre..ale taki miał byc efekt. Troche buzka mi sie naciągnęła..ubolewam nad tym,,biust tez zmalał.Ale widok mniejszego brzucha,,ładnych ramion...jest tak cudny. Ja dzisiaj bede konsultowac moj trening z tym chlopakiem to napisze co i jak..fajne ciacho zreszta...o buuu te oczy.Dobrze,ze stara juz jestem i mi nie wolno podrywac młodych ciał...hahahhaha. ps diabelskie nasienie ze mnie Odpowiedz Link
izawit1 Re: pytanie do serca34; jevick jak idzie? 29.03.11, 15:44 Serce34 moje to wypytaj przystojniaka: Ile razy w tygodniu czego robic? W jakiej proporcji aeroby do treningu silowego? Bo zastanawia mnie dlaczego na tych forach zalecaja zwiekszenie treningu cardio w stosunku do niezmiennego treningu silowego? Czy to na rzezbe? I teraz interesuje mnie czy ten rozklad musi sie zasadniczo roznic od treningu mezczyzn? Bo jesli nie to wystarczy kopiowac rozklad treningu mezczyzn? Nic sie nie boj serce, pytaj, flirtuj, na co tam masz ochote, wszystko dla dobra celu Ja tez patrze na facetow na silowni, potrafie sie zachwycic ladnie zbudowanym cialem, ale bardziej interesuje mnie jak on to zrobil, jak do tego doszedl? niz jakie ma oczy chyba nie jestem w ogole romantyczna. Ale wiesz co zauwazylam, ze najlepiej zbudowani goscie wychodza ze spinningu, bardzo proporcjonalnie zbudowani (moze tez najobcislej ubrani . Na silce jednak dominuja panowie z rozwinieta gora, a dol wola o pomste do nieba. Ja jednak patrze na nich jak na obiekty, maszyny, dziela sztuki, nie ma we mnie pozadania, hmm. Czy cos ze mna nie tak? Na basenie i w grach zespolowych obserwuje i zachwycam sie umiejetnosciami innych, samo cialo nie jest tak wazne, no i wlacza mi sie instynkt rywalizacji. Tez podpytuje kulturystow, ale widze ze patrza na mnie podejrzliwie. Jestem tam nowa, wiec pewnie mysla, ze po co maja mi wyjasniac to czy tamto, jak za moment mi sie odwidzi i juz wiecej nie przyjde. Po za tym niewielu z nich tak naprawde popiera kobieca kulturystyke, zwyczajnie nie traktuja mnie powaznie. To zdecydowanie meski swiat, ciezko znalezc tam aprobate, no moze to wymaga czasu, by panowie sie przekonali, ze kobieta tez moze sie zaangazowac w cos takiego i traktowac to na powaznie. Oni mysla, ze to taka chwilowa damska fanaberia, a jak w tym samym czasie bedzie wysprzedaz ciuchow na miescie to juz mnie na silce nie bedzie. Chyba jest tez tak mesko na silce u mnie, bo cardio maszyny sa w innym pomieszczeniu, na innym pietrze i przez to panie sa oddzielone od panow. Wiec jak wchodze na silke to na 30 chlopa, sa moze z 2 panie. Ale dobra, kazdy trenuje dla siebie, z czasem sie wszystkiego od nich dowiem. Jeszcze o tym nie wiedza W kazdym razie bede donosic Odpowiedz Link
jevick Re: pytanie do serca34; jevick jak idzie? 29.03.11, 17:57 kilo w plecyznaczy z wagi wiem,ze to woda,ale cieszy jak diabli jajka uwielbiam,serki wiejskie tez dzis na obiad leczo na kurczaku jakos leci Odpowiedz Link
marthoocha Re: pytanie do serca34; jevick jak idzie? 29.03.11, 18:21 Gratulacje z powodu utraconego kilograma Oby tak dalej! Odpowiedz Link