ameria 13.12.06, 12:48 Dokładnie Scout Owal II babylandia.pl/sklep/index.php/cPath/10_18_19 Czy ktoś może ma lub miał taki wózeczek i może cos o nim powiedzieć - wady , zalety.. bede wdzieczna :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwaf1 Re: wózek Scout 30.12.06, 16:01 Posiadam wozek Scout Owal II Bis i jestem bardzo zadowolona.Mieciutko sie prowadzi jest bardzo wygodny, barzdo ladna kolorystyka,chromowane koleczka ,prawie idealny oprocz... no wlasnie mala wada pojemnik na zakupy w zasadzie kompletnie bezuzyteczny:( jest tak wysoko pod gondola ,ze trudno cokolwiek do niego wlozyc:(( Cos malego i plaskiego prosze barzdo ale juz duza butelke mineralnej to trzeba sie spocic. Na pewno bardziej sie przyda jak bede malego wozic w spacerowce. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: wózek Scout 30.12.06, 19:24 nie podoba mi się jedno-siedzisko jest bardzo nisko-jak dziecko będzie w nosidle toniewygodnie coś przy nim robić a jak będzie jeździło w spacerówce to będzie nogami przy samej ziemi sama wybierałam wózek wielofunk.z wysokim siedziskiem(tako julia) Odpowiedz Link Zgłoś