19.02.07, 10:59
Co o nim sadzicie? Planuję ten zakup wkrótce, odradzacie czy polecacie?
Myslałam o Mikrus alu sprint, mieszkam w Wesołej i tam jest ten sklep, gdzie
zamierzam kupić jeszcze łóżeczko i wiele innych pierdółek, ale ten wózek...
To chyba podróbka Mutsy ;)
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • minka1981 Re: Mikrus!!! 27.02.07, 19:58
      Podciagam temat bo tez planuje zakup tego wozka Czy naprawde nie ma jeszcze
      uzytkowniczek tego wozka??????
      • abruda Re: Mikrus!!! 02.03.07, 23:56
        chyba nie ma!!!!!!!!!!!
        ja mam go w planach i nie wiem o nim nic!!!!!!ale kupuje bo wydaje sie bardzo solidny!!!
        • martak123 Re: Mikrus!!! 03.03.07, 08:34
          witam czy kupiła pani ten wózek prosze o opinie
          • dec2005 Re: Mikrus!!! 03.03.07, 12:23
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=35789825&a=35789825
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=32517701&a=32517701
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=48978357&a=48978357
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=48986397&a=48986397
            • paniwaz Re: Mikrus!!! 03.03.07, 13:46
              Moja koleżanka użytkuje go od 8-miu miesięcy, miesiąc temu przesiadła się do
              spacerówki - do tej pory jest bardzo zadowolona! Poproszę ją o osobistą opinie
              to tego wątku. Mam nadzieje, że wszystkie potencjalne chętne na ten wózek są
              świadome, że jest to wózek ze skrętną TYLNĄ osią. Pani Wąż
              • dorocia06 Re: Mikrus!!! 05.03.07, 11:52
                Ja uzywałam tego wózka do roczku i gdyby nie fakt, ze potrzebuję wózek
                typu "parasolka" ze względu na konieczne miejsce w bagażniku to uzywałabym
                nasdal. Czytałam bardzo rózne opinie na temat tego wózka i musze przyznac, ze
                niektórymi byłam zaskoczona np. tym ze zle sie go prowadzi, ze cięzko, że nie
                mozna podjechac pod krawęznik, gdy spacerówka jest przodem do mamy- nic
                podobnego!!! Uzywałam spacerówki jak narazie tylko przodem do siebie odwróconej
                i nie miałam żadnego problemu zeby podjechac pod krawęznik- przeciez sa duze
                koła a jak jeszcze dobrze napompowane to juz w ogóle wózek prowadzi sie
                leciuteńko- wiadomo pod bardzo wysoki krawęznik- tzreba ciut nacisnąć na
                prowadnice ale to chyba normalne... no i przy takim podjeżdzaniu oś skrętna
                powinna być zablokowana. Co do gondoli - faktycznie nie nalezy do największych
                (nie bez kozery nazwa- mikrus) ale moje dziecko jeżdziło w niej przez prawie 7
                miesięcy i jakos nie było mu ciasno. Pasy tez dobrze trzymają śa płynnie
                regulowane wiec mozna sobie dowolnie je ustawic tak by dziecku było wygodnie.
                Jesli o mnie chodzi byłam bardzo zadowolona.
                • saimirka Re: Mikrus!!! 08.03.07, 22:28
                  Dziś oglądaliśmy ten wózek i jesteśmy na niego zdecydowani w 100%. Jest
                  świetny, porządnie wykonany (to orzekł mój mąż ;)), duża (jak dla mnie)gondola,
                  ogólnie fajnie sie prowadzi ma dużo elementów, no i chcemy go dla dzidzi :D
                  dzięki za pomoc!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka