10.05.16, 21:20
Widzę, że wpadłyście do mnie na plotki - to co tam u Was nowego i ciekawego?

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/85/96/21/01ee46f686.jpg

A ja Was witam - chlebem drinkiem transparentem smile

https://r-scale-c7.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/81c8727c62e800be708dbf37c4695dff/c1c69fe0-e8c3-11e4-9cdd-0025b511226e.jpg?type=1&srcmode=3&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=970&srch=546&dstw=970&dsth=546&quality=80

https://www.kuchniadomowa.com.pl/img/catering/kanapki_koktailowe_2_big.jpg

https://portal.tugraz.at/portal/page/portal/Files/internationales/Welcome_Center/Welcome_Fotolia_62393747_XXL.jpg
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Ploteczki 10.05.16, 21:23
      Ooo, jakie dobre rzeczy. Częstuję się, dziękuję i melduję, że zarobiona jestem. Zlecenie na już w programie, w którym nigdy dotąd nie pracowałam.
      • algaria Re: Ploteczki 10.05.16, 21:36
        Dasz radę jak zawsze smile
    • caro-caro Re: Ploteczki 10.05.16, 21:35
      Obecna! Coraz mniej czasu, coraz mniej czasu...
      Imprezkę spędzę już w łóżeczku smile dziś mogę i zaraz się kładę. Oczy mi się same zamykają. Kolorowych snów Kochani!
      • algaria Re: Ploteczki 10.05.16, 21:41
        To spokojnej i dobrego dnia smile
    • rozmaryn_1 Re: Ploteczki 10.05.16, 21:41
      Fajna ta imprezka smile Ale ja jak Caro- w łóżku będę dalej świętować... Jestem zmęczona i rano znów się zrywam. Jakby to weekend był, to bym została dłużej. Pozdrowienia dla wszystkich smile
      • algaria Re: Ploteczki 10.05.16, 21:42
        To spokojności życzę smile
    • perl-a80 Re: Ploteczki 10.05.16, 21:52
      Jakie pyszne te kanapeczki - dziękować smile
      • algaria Re: Ploteczki 10.05.16, 22:16
        Drinka se walnij .. dla zdrowotności
        • perl-a80 Re: Ploteczki 10.05.16, 22:32
          Malibu już moje tongue_out
    • niki.ix Re: Ploteczki 11.05.16, 02:47
      Właśnie sobie przerwę w robocie zrobiłam i co widzę . Kusisz tutaj tymi smakołykami.
      A ja ani drinknąć nie mogę ani się poczęstować chociaż ślinka cieknie.
      Umysł muszę zachować trzeźwy, żeby mi się robotę udało skończyć do rana.
      A jak coś zjem, czy wypiję to zaraz mi się spać zachce sad a czas ucieka. Niestety zatrzymać go jeszcze nie potrafię sad
      • leda-is-one Re: Ploteczki 11.05.16, 06:19
        Ja też nie mogę drinknąć, postanowiłam zgubić co nieco wiosną i ściśle wytyczonego planu sie trzymam,nie kuś mnie więc!
        Tak poza tym, to się boje co pisać, bo jak założyłam Pogotowie to wyszłam na zadymiare pierwszego sortutongue_out dwie awantury w krótkim czasie i wątek zdechł sad
        Poważnie, to mam niedoczas, rodzina wyjechała na pielgrzymkę do Izraela a ja mam znowu miesiąc miodowy z podopieczną, tylko ze nie uszczknę nic czasu dla siebie w ciągu dnia/oprócz południowej rundki na rowerze ok 10km min co dzień// a wieczór padam na pyszczydło.
        Żyję też wyjazdem do domu.. 46 dni już tylko!

W załaczeniu wiosenna palma z mojego ogrodu, z pozdrowieniami, oczywiscie adriatyckimi.
        • algaria Re: Ploteczki 11.05.16, 11:22
          Mówiłaś by powiesić pogotowie - powiesiłam i nikt nowy się nie dopisuje... Jaką zadymiarę - to że jedna pani drugiej zadała kołtuna o interpretacje a jaka w tym Twoja wina - tyś tylko kolorowe kartoniki na okoliczność wyciągnęła.. Tyś za kudły się przecież nie brała więc nie uzurpuj mi tu sobie praw do bycia królową awanturnic tongue_out ok? No!
          • leda-is-one Re: Ploteczki 11.05.16, 13:14
            Ale nie zawiesićsmile a to sie powieszone zawiesiło na ament.
            Poprosilłam żebyś powiesiła dla większej widoczności, dziękuje smile myślałam ze to będzie stały watek sad bo ja ciągle gotowa w pogotowiu rannym jestem..
            Koleżanka nasza forumowa na priv mi powiedziała ze nie wiedziała żem taka zadymiara,, to ja się nawet ucieszyłam ze mogę zmylić, swoją łagodnosc zadymami zamaskowac, .a tu mi prawo odbierają....uzurpatorka czynią..

No ok, ok!
            • algaria Re: Ploteczki 11.05.16, 14:08
              Na powieszonego to nikt nie patrzy big_grin.. niech Nasza koleżanka forumowa na priv o zadymianiu się nie wypowiada, albo niech nie zwala na Ciebie czego nie zrobiłaś tongue_out bo już koronę wdziałaś a ona z blachy konserwowej się okazała tongue_out
    • nagietek123 Re: Ploteczki 11.05.16, 06:52
      A ja tyram w ogrodzie - samotna kobieta na wsi lekko nie ma wink Miłe przerywniki to wycieczki po okolicznej Brandenburgii: Neuzelle, Bad Muskau, Poczdam, no i dalsza okolica - Zamek Książ.
      • inguszetia_2006 Re: Ploteczki 11.05.16, 08:59
        nagietek123 napisała:
        A ja tyram w ogrodzie
        Witam
        Ty też?wink Tak się wczoraj natyrałam, że mnie dzisiaj łupie w krzyżu. Przesadziłam, trochę.
        Za ambitnie do tematu podeszłam, zamiast kupić jakąś chemię to postanowiłam osobiście wyrwać chwasty;-P Wydawało się, że jest ich niewiele, ale jak już zaczęłam rwać, to "niewiele" zamieniło się w milionybig_grin
        Pzdr.
        Ing
      • niki.ix Re: Ploteczki 11.05.16, 23:07
        W pięknym miejscu mieszkasz Nagietku smile
    • algaria Re: Ploteczki 11.05.16, 11:35
      A ja mam maturę - zostały 2 ustne - przeżyje.. i z szafy wywaliłam ciuchy gdyż gorsetu wyszczuplającego nie mogłam wczoraj znaleźć, a jutro mają przyjść dzieci z przedszkola na lekcje biblioteczną i nie chce wyglądać jak Buka z Muminków .. jak się trochę ścisnę to oczy mi się zrobią większe i będę wyglądać prawie jak babcia z Czerwonego Kapturka ale za to w kibici nieco węższa.
      Ja jeszcze łaże w piżamie a tu południe prawie .. Borze szumiący za robotę się weź kobieto, bo cię nocka w tej piżamie zastanie. wink
      • nagietek123 Re: Ploteczki 11.05.16, 12:04
        A wiesz, że księżna Daisy - pani na Zamku w Książu - zanim wyszła za mąż za von Hochberga miała w talii 50 cm? Była dość uboga, ale za to skoligacona z angielskim dworem. Książę Edward Walii był świadkiem na jej ślubie, a królowa Wiktorii osobiście udzieliła młodej parze swojego błogosławieństwa. Na stare lata von Hochberg zgłupiał, rozwiódł się z Daisy i ożenił z młodą Hiszpanką, która uwiodła mu syna wink
        Z letniego wyposażenia szukam aktualnie okularów przeciwsłonecznych wink
    • ag_at5 Re: Ploteczki 14.05.16, 18:56
      Ciężko pracuję w ziemi smile
      i jeszcze trochę zapewne mi to zajmie sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka