finch76 27.05.07, 21:17 Witam, Mam ok 3 cm kamien na nerkach,za miesiąc zabieg, laparoskopia. Czy ktos moze podzielic sie doswiadczeniem? jak to wyglada ? i co po zabiegu ? od razu mozna do pracy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: kamica nerkowa 31.05.07, 10:11 Na tym forum mamy chyba bardziej doświadczenie w kamicy żółciowej, a to inna przypadłość niż kamica nerkowa. Odpowiedz Link
finch76 Re: kamica nerkowa 03.06.07, 13:34 Oczywiscie wiem ze to calkiem cos innego, ale male jest zainteresowanie tematem Kamica nerkowa :( a tu jest duze wiec pomyslalam ze moze ktos przy okazji ma takie doswiadczenie lub cos wie ... Odpowiedz Link
calineczka79 Re: kamica nerkowa 02.06.07, 18:40 kamienie nerkowe częsciej sie rozbija ultradżwiękami niż wycina laparoskopowo ... Odpowiedz Link
finch76 Re: kamica nerkowa 03.06.07, 13:35 Rozbija sie oczywiscie... tylko male kamienie. Ja mam 3 cm wiec czeka mnie zabieg. Boje sie wiec myslalam ze moze ktos tez to przezyl i mnie pocieszy :( Odpowiedz Link