Dodaj do ulubionych

faryzeusz Myszur

21.12.16, 06:08
Oglądałam wczoraj sesję i nie mogę zrozumieć dlaczego po raz kolejny Przewodniczący Myszur z taką zaciętością nie pozwala odczytać listu pracowników Przychodni o co tak bardzo prosili. A na stronach Wiadomości z Rudy Śląskiej pisze ten ......" Trzeba mieć w sobie dużo pokory by służyć drugiemu" Co zawiera to pismo pracowników. Czy ktoś może podać link, bo niestety ta w/w osoba nie służy mieszkańcom a chyba obłudzie.
Obserwuj wątek
    • chulakrasula Re: faryzeusz Myszur 21.12.16, 20:52
      www.rudaslaska.bip.info.pl/plik.php?id=65895
    • chulakrasula Re: faryzeusz Myszur 21.12.16, 20:54
      www.rudaslaska.bip.info.pl/plik.php?id=66188
    • chulakrasula Re: faryzeusz Myszur 21.12.16, 20:58
      odpowiadam bo nie chce sie narazic prezydentowej na komisji zdrowia wszyscy radni byli za kierowniczka bo na komisji zjawili sie prawie wszyscy pracownicy przychodni a i tak nic nie zrobili a szkoda po rzadko cały personel staje za pracodawcą
      • klarcia12 Re: faryzeusz Myszur 22.12.16, 18:11
        Dzięki. Toż to porażające co władza robi. A jako ciekawostkę podam cytaty z wywiadu jakiego P.Myszur udzielił jesienią
        " jestem także do dyspozycji mieszkańców, żeby pomagać im w rozwiązywaniu
        różnych spraw i problemów. To mieszkańcy naszego miasta wybrali mnie na radnego, dlatego chcę im służyć "
        "Priorytetem zawsze będzie dla mnie człowiek-to było moje hasło wyborcze"
        Teraz o kandydowaniu:
        " Chciałbym być radnym , dopóki jestem w stanie pomagać ludziom, robić coś pożytecznego, dać od siebie coś mieszkańcom "
        "Poza tym trzeba mieć w sobie dużo pokory i chcieć służyć drugiemu człowiekowi"
        Pięknie Panie radny , tylko dlaczego tym drugim człowiekiem jest tylko P. Dziedzic ?
        • chulakrasula Re: faryzeusz Myszur 23.12.16, 20:34
          zobaczymy kogo nasza władza wsadzi na stołek
          • teleskopik Re: faryzeusz Myszur 12.02.17, 11:09
            Prosze o odpowiedź czy kierownik został usuniety, czy jest tam ktoś nowy?
    • blumkul Re: faryzeusz Myszur 10.02.17, 14:50
      a co z tą przychodnią?
      • inspumrsl Re: faryzeusz Myszur 12.02.17, 20:36
        www.rudaslaska.bip.info.pl/dokument.php?iddok=52284&idmp=2559&r=o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka