!nowy 11.01.02, 09:51 Ktoś w to wierzy ? Bo jeśli nie to plaża jest najlepszy dowodem na to, że jednak istnieje.. Umierające nicki odradzające się pod inną postacią. Ile tego już tu było... Ktoś się przyzna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Reinkarnacja 11.01.02, 10:19 Niestety, musze Cie rozczarowac: reinkarnacja to neopoganska bzdura, wciskana nam przez antypolska zydomasonerie i new age'owska propagande w celu zamulenia nam mozgow i uczynienia nas latwiejszymi do manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Reinkarnacja 11.01.02, 10:21 czy sa przewidziane jakies tortury zeby wymusic przyznanie sie do winy? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Reinkarnacja 11.01.02, 10:56 Nanciu Ty jak zwykle o przyjemnosciach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Reinkarnacja 11.01.02, 11:27 oj Tequila, jak moglas, teraz juz nic z tego..;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Reinkarnacja 11.01.02, 11:30 oj Tequila, no wiesz!, teraz juz nic z tego..;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Reinkarnacja 11.01.02, 11:11 Jeżeli chodzi o moją karnację i ją akceptuję.Co prawda trochę zabarwia się ona na plaży ,ale to wina słońca. Zresztą od czego kremy z filtrami:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Reinkarnacja 11.01.02, 12:13 reinkarnacja? to się chyba odnosi do kiciafy, ona ma siedem żyć... , życiów, życi.. zagolopowałem sie troszeczkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Reinkarnacja 11.01.02, 14:47 Ale na razie przeżywam pierwsze. Tak szybko się mnie nie pozbędziesz... I od przszłego tygodnia będę tu częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Reinkarnacja 11.01.02, 14:52 chyba lubisz jak głaszcze sie ciebie pod włos. prychasz iskrami? Odpowiedz Link Zgłoś