Gość: Ala IP: *.chello.pl 05.08.08, 12:46 Czy możecie mi polecić dobre solarium w okolicach pl. Wilsona i Hali Marymonckiej ew. dalej Wrzeciono, okolice leclerca. Byłam już w kilku ale wszędzie mają stare lampy. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:28 839 24 43 Studio Tęcza Agnieszki Miłosz ul. Cieszkowskiego 2. Suuuper jest, także znakomity i niedrogi manicure i pedicure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: solarium IP: *.aster.pl 05.08.08, 17:08 Gość portalu: gość napisał(a): > 839 24 43 Studio Tęcza Agnieszki Miłosz ul. Cieszkowskiego 2. Suuuper jest, > także znakomity i niedrogi manicure i pedicure potwierdzam i dodam, że lepiej się zapisać telefonicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka24 Re: solarium IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.08.08, 13:58 okolice Leclerka - Vanilla Sky na Conrada. spory wybor lozek i mocy lamp, w zeszly miesiacu na 3 lozkach wymienione lampy i super sie opala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiii Re: solarium IP: *.chello.pl 10.08.08, 22:54 no własnie, w Atelie na pl. wilsona od roku chyba lamp nie zmienili, i smierdzi z wentylatorów. maja jedno łóżko i nawet tyle im się nie chce by o to jedno zadbać? A płaci się u nich nie mało. Dokąd mogłabym jeszcze pójść w pobliżu? nie lubie tego specyficznego zapaszku po solarium, dlatego zalezy mi by mieć blisko domu, by móc szybko wrócić i się wykąpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona _stąd Re: solarium IP: *.chello.pl 06.10.08, 23:34 wygląda na to że trzeba by może jakieś nowe solarium tu otworzyć? Jak myślicie, dużo byłoby chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: solarium IP: *.pl 22.06.09, 12:24 cześ ja chodzę na Rudnickiego 3a lok 17 ah jest tam fryzjer i kosmetyka a lokal nazywa sie STUDIO 81 jestek zadowolona lokal działa od niedawna wiec mają nowe lampy Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia Re: solarium IP: *.chello.pl 12.07.09, 13:35 ul.przy gorze salon vip .naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś