roxanne 03.01.10, 13:37 ostatnio mi się przypomniało jak bardzo lubię batmana kto lubi? mój ulubiony to batman z jackiem Nicholsonem w roli Jokera i Michaelem Keatonem w roli samego batmana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxanne Re: BATMAN 03.01.10, 13:56 haha joker to mój idol szkoda ze ledger zmarł jego córka ma 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: BATMAN 03.01.10, 13:58 Wcześniejsze części Batmana oglądałam dawno temu i nie w całości. Jednak ostatnio za namową siostry obejrzałam Batman:Mroczny Rycerz i ...wow! Naprawdę mi się spodobało. Świetny film Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: BATMAN 03.01.10, 14:11 Uwielbiam Batmana ^^ Każdą część (a sporo tego) oglądałam po kilka razy xd Najbardziej lubię Batman: Początek. Christian Bale wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
mikemulder Re: BATMAN 04.01.10, 14:51 Szkoda że Heath Ledger odszedł, był świetnym aktorem. Ostatnia część jeszcze lepsza niż początek. BTW: polecam grę w zarządzanie zoo: ciekawe zadania, dużo wyzwań i ładne zwierzaki Mulder.mondozoo.com Odpowiedz Link Zgłoś