• sweet_dudee Re: krytyka 01.08.10, 20:27
      Czesto jestem krytykowana ze wzgeldu na muzyke. Oczywiscie ,ze nie jest mi wtedy milo,
      ale probuje ignorowac takich ludzi. ;D
      • mweezy lol. 01.08.10, 20:34
        krytykę mojego braciszka olewam, chyba, że mówi serio i wiem, że to dla mojego
        dobra - wtedy biorę to do siebie. tak samo jest z innymi osobami.
    • bananowaa tUu 01.08.10, 20:33
      mam tak samo. ; *
    • paulinkakc Re: krytyka 01.08.10, 20:41
      też tak mam . bo zawsze muszą być jakieś niedociągnięcia ... oczywiście oni tak myślą .
      czasami mam dosyć i wychodzę z pomieszczeia . ale czasem nie wypada . no to odgryzam
      się na innych . i robi się niekomfortowa atmosfera . i wtedy mogę sobię wyjść . devil
      • misiaaaa Re: tez tak mam 01.08.10, 20:54
        ..tylko mnie raczej do mojego brata nie porównują tylko do córek koleżanek
        mamy...uncertain
        że pieką same ciasta... sprzątają dom cały i wgl..:/uncertain
        To troche wkurzające a w końcu ja też to robie a jakoś nikt tego nie docenia sad
        Poźniej jest lekka kłótnia i wychodze ...;/
        albo do kol albo do mojego pokoju wink kiss
        • agradable Re: tez tak mam 01.08.10, 23:43
          misiaaaa napisał(a):

> ..tylko mnie raczej do mojego brata nie porównują tylko do córek koleżanek
          > mamy...uncertain
          > że pieką same ciasta... sprzątają dom cały i wgl..:/uncertain
          > To troche wkurzające a w końcu ja też to robie a jakoś nikt tego nie docenia :-
          > (
          > Poźniej jest lekka kłótnia i wychodze ...;/
          > albo do kol albo do mojego pokoju wink kiss
          winkwinkwink ;**
    • marikova Re: krytyka 01.08.10, 23:51
      na pewno nie czuje się dobrze, ale musimy się pogodzić z tym, że nie jesteśmy
      idealni, nikt nie jest. smile
    • zbieramchmury Re: krytyka 02.08.10, 00:07
      mnie ciągle krytykuje dziadek i mama. też mam tego dość, to normalne
    • virginkaa Re: krytyka 02.08.10, 23:13
      tak, mama i siostra mnie krytykują za to jak się ubieram i chyba nie wiedzą że tym mnie bardzo ranią bo jestem bardzo wrażliwa. Ale ostatnio po prostu olewam, ale jest to trudne...
    • yourbadream Już się przyzwyczaiłam. 03.08.10, 00:41
      Z tego względu mi to lata, czy ktoś mnie krytykuje, czy nie. Tata zawsze walnie
      epitetem (do wszystkich xD), mama zawsze o coś się przyczepi, a my z bratem
      zawsze coś sobie powiemy. No i tyle.

Jak byłam mała to u mnie myślenie o najgorszym miało znamię "tata mnie nie
      kocha" o.O Wy o jakich pierdołach myślicie?

Te dzisiejsze dzieciaki coraz wrażliwsze psia kość... A chamów niby wśród nich
      nie brakuje. Ja nie wiem, co to za pokolenie nam nadchodzi O.O
    • oleska940 Że tak powiem : przyjmuje to na klate 03.08.10, 01:03

hehe
    • linda wkurzam siee !!!! 03.08.10, 02:07
      ja nie mam rodzenstwa ale ja ktos mnie czasem krytykuje to cos sie zlego we mnie
      wyradza phahaha chociaz ja sama nonstop cos czy kogos krytykuje i jest dobrze smile
    • luciferian Re: krytyka 03.08.10, 03:02
      znow zacytuje slynna gadke o moim zyciu, "kiedys sie wszystkim przejmowalam, zdaniem
      jakie o mnie maja kolezanki, rodzice, kuzynostwo, potem nastapil przelom i teraz mam w
      dupie co kto o mnie mysli i dlaczego akurat to"

Mysle ze poprostu powinnas przestac sluchac co mowi twoja siostra, naucz sie wylaczac
      uszy jak ona mowi i tyle
    • cassadee_ Re: krytyka 03.08.10, 07:24
      mam ją głęboko w dupie i idę muzyki posłuchać ... na maxa ;P ewentualnie coś jej
      jeszcze powiem ^^
    • kazymuu Re: krytyka 03.08.10, 10:11
      olewam to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka