Gość: dwa(p)otworki IP: *.centertel.pl 01.10.08, 19:58 Za gorami za lasami za dolinami pobili sie dwaj gorale ciupagami Hej gorole nie bijta sie ma goralka dwa warkocze podzielita sie Heja :) Alienek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: Na dwa baty 01.10.08, 20:46 e dy ta panocku, kaby zaśta się dzielili, te gorole to pazyrne na dzioluchy ze hej i nie to ze sie podzielo z drugim na dwoje ale jesce samemu se dwie przychołubio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Na dwa baty IP: *.centertel.pl 01.10.08, 20:58 Jak dobro baba to i trzech chlopow miec bedzie hej Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Na dwa baty 01.10.08, 21:15 a dyć dobro baba i trzem poradzi, ino takich pilnować trza coby się nie potracili za wartko, bo tera te chłopy takie uwrazliwione jakieśi a nie tam ka trza, jako tyn Jontek dryc sie popod łokna z zazdroście bedo albo na Kościelcu sie kiwać i w spokoju górolce zycia uzyc nie dadzo jako jej by przynalezalo. zawracanie giewonta i telo s tego. hej Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Na dwa baty 01.10.08, 21:32 Hej przez zywiecki pola leci sarna Hej nóskami przebiero boby zarła Jo by tes tak przebierała... a w życiu! pl.youtube.com/watch?v=4MYOPGVwLpo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Dwausmiechy... IP: *.centertel.pl 02.10.08, 08:10 Ja to bardzo u ludzi cenie autentycznosc. Tys prosta dziolcha jest. Jeden misio na wojnie, drugi w delegacji, trzeci w loznicy. Nie ma co sie wstydzic swojego prawdziwego ja. Zaczelas dobrze - orgazmy, duzo orgazmow, pelnie ksiezyca, sabaty czarownic, poganskie obrzedy - wygladalo to prawie jak relacja ze zjazdow NSDAP. A teraz? Kopipejstujesz jakies glebsze teksty, co sie z Toba dzieje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Dwausmiechy... 02.10.08, 10:22 Jedy panocku, dusa tako samo łorgazmu potrzebuje jako i rzyć. /tfu, żyć/. autentycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Dwausmiechy... 02.10.08, 11:05 dobrze prawisz Uśmiechnięta dubeltowo! Dusza chyba nawet częściej ich potrzebuje niż żyć (przynajmniej u kobiet). ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Wiem, wiem, orgia a potem Wagner IP: *.centertel.pl 02.10.08, 14:41 Wczesniej jeszcze jakies paf paf dla adrenalinki - znaczy sie paintball oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś