myalgan Re: O WSZYSTKIM 19.08.07, 04:02 czwsc zdecydowalam sie jesdnak zatruc wam troszke zycie moimi wywodami trybiki troszke zle mi pracuja i nie we wszystkim jestem do przodu ale postaram sie umilic wam jednak ta niedziele Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 19.08.07, 05:19 zycze wszystkim milej spokojnej pogodnej niedzieli Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 19.08.07, 12:04 Myalgan...też zycze Ci miłej niedzielki...i wszystkim dziewczynkom na z tego forum:))) Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 19.08.07, 19:21 Dzieki Aniu,wszystkim miłego,spokojnego i chłodnego niedzielnego wieczoru Jola Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.08.07, 03:05 czesc juz jestem wczoraj mimo bolu wlasciwie wszystkiego co moze bolec wybralam sie na zakupki nie wlasciwie to bylam na cytologi bo zaproszenie dostalam na badania (darmocha) a dopiero potem wyruszylysmy w trase tak o na spacerek i 100 do tylu hm co kupilam wlasciwie to same pierdoly bluzeczke se kupilam no caly numer mniejsza niz te co w lato kupowalam(to ta dieta pamietacie ze mniej zre) fajnie jak cos mozna kupic w swoim rozmiarze odwiedzilam wszystkie sklepy wszystko po 2 zl potem 4 zl i skonczylam na sklepie wszystko po 5zl tak wlasnie wszystkie te sklepy sa na jednej ulicy to pochodzilam a to warzechy 3 po 2,50 lakierek do paznokci po 5 zl tacka pod szklanki wspaniale pachnacy dezodorant i tak pusty portfelik sie zrobil zaszalalam zeby poprawic sobie humor bo z tego bolu to tak jakos bylo mi nie swojo tym sposobem stracilam 100 na nic bez tego wszystkiego szlo sie obejsc ale samopoczucie sobie poprawilam i jest ok na wynik z cytologii mam czekac 4 tygodnie poczekamy zobaczymy a jeszcze jedna rzecz nareszcie dopadla nas burza oj jakies 5-10 min a wialo jak diabli sasiad nas z dolu odwiedzil bo niby mu kuchnie zalewamy bo okno mamy otwarte niestety to nie my u nas wszystko suche pod oknem po godzinie patrze a tu woda z pod okna leje sie po kaflach strumieniem nas tez zalalo nic dziwnego by nie bylo bo zawsze sie lalo jak padal deszcz ale 3 lata temu wymieniali nam dach i ocieplali budynek styropianem mialo byc ok a tu masz znowu to samo i nic sie nie da zrobic bo nie mamy pojecia ktoredy ta woda dostaje sie do mieszkania no nic zostalo pookladac sie recznikami i modlic zeby jednak tak gwaltownych opadow nie bylo uf ale se popisalam zaraz lzej pozdrawiam tych co dotarli do konca tego wpisu Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 23.08.07, 11:25 Aniu...tez sobie lubie pobuszowac po takich sklepikach...czaasami nawet mozna trafic jakis rarytas...mało kosztuje a ile radosci.:)))...ze skype to fajny pomysl...chętnie posłucham o czym porozmawiacie..no bo ja jestem raczej małomówna:))) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 24.08.07, 02:43 mayka00 napisała: > Aniu...tez sobie lubie pobuszowac po takich sklepikach...czaasami > nawet mozna trafic jakis rarytas...mało kosztuje a ile > radosci.:)))...ze skype to fajny pomysl...chętnie posłucham o czym > porozmawiacie..no bo ja jestem raczej małomówna:))) --------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------- kule ja tez jestem malomowna tak jak ty to kto bedzie gadal hm oj sie zobaczy narazie czekamy na inne zgloszenia pozdrawiam Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 24.08.07, 13:31 dziwczyny,wcale nie trzeba milczec ja z wami tez sobie pogadam a jestem gadula Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 25.08.07, 03:29 to plan konferencji mamy zalatwiony jesien 2007r data do uzgodnienia ok Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 24.08.07, 02:41 czesc juz jestem od jakiej godziny cala noc do bani wcale nie spalam klade sie i tyle ze snu obrot w lewo potem prawo aaaaaa tam nie spie jak to moja mama mowila wyspisz sie po smierci wszystko na to wskazuje bo teraz to coraz gorzej sie mam z tym snem samopoczucie narazie ok mimo niedosypiania pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.08.07, 04:25 ktoregos dnia jak juz nas jesienna slota dopadnie musimy sie umowic na ogolna konferencje na skypie tylo prosze nie w nocy bo znowu przegapie tak gzies kole 17-18 to dam rade pogadamy osobiscie tylko musimy podac sobie dane na skyp-a co wy na to pozdrawiam milego dnia zycze Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 23.08.07, 14:02 hej ,długo mnie nie było ,ale pomału nadrobię czytanie,miłego dzinka Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 26.08.07, 04:12 dziewczyny jak bym tak sie zdecydowala na szpital to co tam zabrac odwiedzin nie ma to musze wszystko pozbierac co potrzebne te podstawowe rzeczy to wiem ale kawa czy czajniczek moge pizama czy moge w takim zakaznym w np.dresie lazic no tak ogolnie co jeszcze pozbierac Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 26.08.07, 04:19 ale tepa jestem nie ale w psychiatryku np.to w pizamie nie bylo wolno chodzic tylko w dresie jedzenie bylo marne to i cos jesc trzeba bylo kupic wiem jestem na diecie moze wystarczy szpitalne jedzonko nie myslcie o mnie zle ja poprostu sie boje i strach mnie nie opuszcza w dodatku przed takim zamknietym oddzialem nie boje sie samego leczenia ale samotnosci i odleglosci jaka mnie bedzie dzielic od domu i jeszcze transport musze se zorganizowac bo przeciez nie pojade autobusem bo nawet tyle sily nie mam pozdrawiam Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 26.08.07, 17:14 myalgan-zabierz do szpitala:dokumenty,swoje leki,cienki szlafrok ,2 piżamy lub koszule,dres-koniecznie ,ciepłe skarpetki ,kubek ,talerzyk ,sztućce,herbatka ,kawa,książkę do czytania lub krzyżówki-jak lubisz,papier toaletowy-przeważnie go brak w szpitalu ,ręcznik duży i mały ,klapki pod prysznic,kartę telefoniczną lub komórkę,dziecinne chusteczki nawilżająco-myjące-przydają się bardzo.Najlepiej sie spakować w torbę -jamnik z 2-3 kieszeniami lub małą walizeczkę na kółkach. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 27.08.07, 02:38 ezuza1 napisała: > myalgan-zabierz do szpitala:dokumenty,swoje leki,cienki szlafrok ,2 piżamy lub > koszule,dres-koniecznie ,ciepłe skarpetki ,kubek ,talerzyk ,sztućce,herbatka > ,kawa,książkę do czytania lub krzyżówki-jak lubisz,papier toaletowy-przeważnie > go brak w szpitalu ,ręcznik duży i mały ,klapki pod prysznic,kartę telefoniczną > lub komórkę,dziecinne chusteczki nawilżająco-myjące-przydają się > bardzo.Najlepiej sie spakować w torbę -jamnik z 2-3 kieszeniami lub małą > walizeczkę na kółkach. ===================================================================== dzieki ci kule nawet taka torbe posiadam ===================================================================== jeszcze sie nie umowilam na przyjecie ale transport zalatwiony moge prosic kierowce w kazdy dzien jest do mojej dyspozycji=========================================================== a tak wogole to chyba mam szczescie ze tak mi to fajnie poszlo bez proszenia i czekania od tak bach buch i juz skierowanie gotowe ===================================================================== dlatego pod wasza namowa zdecydowalam sie jednak skorzystac z takiej okazji bo wiem ze to nie jest takie latwe zrobia mi badania i wdroza leczenie dozylne tak jak mowicie dobre to na sam poczatek dlugiego leczenia i dobrze ze was mam to wy pokierowalyscie moim niezdecydowaniem dobrze ze jest internet dobrze ze jest forum dobrze ze jest forum o fibromialgii i boreliozie takiej pomocy i rad nigdzie inndziej sie nie otrzyma bardzo dziekuje po 8;00 zaraz dzwonie do szpitala pozdrawiam Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 27.08.07, 11:48 hahaha Aniu...rozumiem Twoja rozterke bo sama jestem paląca...no jakos to wytrzymasz:))) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.08.07, 02:59 czesc jestem juz od godzinkiwpadne potem bo se kompa antywirusuje Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.08.07, 05:25 jesli mi sie udalo skopiowac ta strone to to sa najpiekniejsze wygaszacze ekranu to tak wnosze zeby nam za smutno nie bylo w tych cierpieniach pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 30.08.07, 03:15 czesc juz jestem tak jak pisze zazulw w watku wazne informacje musimy szukac nie mozna sie poddac i leczyc fibromialgie bo jak wiemy do tej pory nie ma leku ktory by nam pomogl a zdazaja sie poprawy zdrowia po antybiotykoterapi ja jestem nastepnym przykladem po ewax i mayka00 ze to nie tylko fibro szukajcie dziewczyny szukajcie to ma sens powoli kazda z nas znajdzie cos innego niz tylko fibromialgiapozdrowionka milego dnia Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 30.08.07, 03:29 ciekawe co sie znowu dzieje ze forum jakies takie puste nikt nic do powiedzenia nie ma ja osobiscie przygotowuje sie psychicznie do pojscia do szpitalapolega to na tym ze w kulki lece nic nie robie obijam sie i podsypiam co 2-3 godzinki od dzis juz sie zabieram za zycie bo jakos tak zawiesilam sie ide na zakupki potem postaram sie umyc te nieszczesne 3 okienka poodkurzac musze bo sie potykam juz o okruszki(tu zartuje ale ze dwa dni nie odkurzalam w domu papuga i 2 koty to troszke sie nanioslo) mi sie tez nakruszylo tymi deseczkami co sie nimi odzywiam tak wiec jest co robic tylko mobilizacji brakuje na dziale nie chodzimy bo zimnawo sie juz zrobilo a roboty jako takiej nie ma w sobote ide zerwac winogrona i winko bedziemy robic gruszki juz sie skonczyly reszta dochodzi na szafie do miekkosci pare dni i beda malinowki pyszne jabluszka znowu problem z iloscia chociaz moga dluzej polezec niz te grusdzeczki taaaak sie rozpisalam zeby byl ruch w interesie a wy co tam porabiacie jedna tam kredens ma opalac-nic nie slychac na jego temat boncia ma ogrod jak dworzec w warszawie i co -tez nic nie porabiasz a inne dziewczyny przeciez tez cosik maja do roboty oj piszcie bo co ja mam tu o 3 rano robic pozdrawiam milego pogodnego czwatrku wszystkim zycze Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 30.08.07, 04:42 taaaak dzis namieszalam dosc dokladnie bylo smutno pozdrawiam bardzo serdecznie milego pogodnego dnia Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 31.08.07, 03:35 witam ten watek to sie zrobil tak jak by moj osobisty nikt nic tu nie pisze ale zeby bylo wesolo to sie znowu dzis poprodukuje wczoraj zdeptalam pol miasta oj tak za niczym bylam w tp przyspieszylam neostrade na 1312kb/s narazie nie widze roznicy w m-1 przejzalam wszystkie polki nic ciekawego do domu wrocilam tak zmeczona ze okna niestety zostaly brudne dzis tylko slonko wstanie biore sie za nie pozdrawiam milego dnia wszystkim zycze Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 31.08.07, 21:18 no fejnie a co chcesz nas tam zabrac hahaha zartowalam ale w sumnie przydaloby sie gdzies pojechac-wiem za rok wybiore sie do Bonci haha moze i ciebie odwiedze po drodze zobaczymy bo bedziemy jechac samochodem takze byc moze mowisz ze watek zrobil sie twoj osobisty wcale nie bo widze ze dziewczyny tez pisza a ja a ja nic bo co mam pisac ze muszelatec do tesciowej kwiatki podlac i na cmentarz zapalic znicze bo tesciowa wyjechala do corki-przeciez to nic ciekawego a po ztym to u nas jest strasznie zimno i niechce sie nigdzie wychodzic a tak to u mnie nie jest tak zle nudze sie okropnie i nie mam co robic ale po niedzieli przywioza mi mable do duzego pokoju to bede miec co robic bo jeszcze mam rzeczy w kartonach ale pamietej spac u mnie jest gdzie i jak bys chciala przyjechac Aniu to zapraszam brrrr jak zimno papa Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 02.09.07, 03:00 czesc ledwo tu dotarlam po klawiaturze kule zdechla moja przyjaciolka mysza biala tak wiec dopiero jutro zaopatrze sie ewentualnie w nowa wroce tu i popisze co sluchac pozdrawiam trzymajta sie milej niedzieli Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 02.09.07, 19:29 Oj faktycznie tylko Ania wykazuje aktywność w tym wątku :)) Zrobiło sie zimno i jesiennie choć dzisiaj nie było najgorzej.Na dziełkę tez juz sie nie chodzi bo nieprzyjemnie.U mnie strasznie duzo pomidorów urosło a przecierów dla nas juz wystarczy.Robię takie przez specjalna maszynkę co odrzuca skórki i pestki wiec sok jest taki bardzo gęsty. Smutno mi bo córka całe wakacje pracuje w Opolu i nawet nie ma wolnej niedzieli czy soboty żeby przyjechać do domu.Ostatnio robiliśmy mały remont jednego pokoju-gładzie,malowanie i panele.Dobrze że już jest po bałaganie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.09.07, 03:59 ewax100 napisała: > Oj faktycznie tylko Ania wykazuje aktywność w tym > wątku :)) > Zrobiło sie zimno i jesiennie choć dzisiaj nie było > najgorzej.Na dziełkę tez juz sie nie chodzi bo > nieprzyjemnie.U mnie strasznie duzo pomidorów urosło a > przecierów dla nas juz wystarczy.Robię takie przez > specjalna maszynkę co odrzuca skórki i pestki wiec sok > jest taki bardzo gęsty. > Smutno mi bo córka całe wakacje pracuje w Opolu i > nawet nie ma wolnej niedzieli czy soboty żeby > przyjechać do domu.Ostatnio robiliśmy mały remont > jednego pokoju-gładzie,malowanie i panele.Dobrze że > już jest po bałaganie.Pozdrawiam ===================================================================== tak tak i pomidorki przerobione i maly remoncik odrazu widac ze nasza ewcia lepiej sie czuje (oj jak to cieszy ze jest ci o wiele lepiej)wiem wiem sa wzloty i upadki ale juz bardzo duzo robisz a nie piszesz ze bylo zle to wiadomo co jest ===================================================================== co do dzieciakow w dzisiejszych czasach rozterka jest nieunikniona takie niestety nastaly czasy ze kazdy grosik sie liczy dostanie urlop to cie odwiedzi i pogadacie i pobedziecie ze soba a im dluzej sie nie widzicie tym wiecej do gadania chociaz to nie problem i komoreczki mamy i komputrr-wideo wiec nie jest tak zle jak kiedys gdy zeby pogadac z rodzina w innym miescie trzeba bylo zamawiac rozmowy miedzymiastowe(pamietacie to hihihi dzis to jest smieszne) pozdrawiam milego dnia Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.09.07, 03:48 czesc juz jestem co do mojej biednej myszki przeprowadzilam na niej ogolna opoeracje techniczna okazalo sie ze nie jest tak zle troche kurzu wlosow od kotow i ten przycisk co nie dzialal poprostu juz sie kleil do styku bo ostatnio taki jeden maluszek uzywal mojej mychy a przy okazji zjadal gruche i pil soczek i jakims cudem ten soczek znalazl sie wewnatrz myszki pieknie ladnie wyczyscilam spirytuskiem i dziala jak nowa a juz chcialam isc do sklepu niekiedy warto cos dokladnie poogladac zanim zamienisz na nowe bo nowe nie zawsze swiadczy o tym ze lepsze pozdrawiam dzis sobie tu znowu troche polatam bo cosik nas sie tu malutko znowu robi a zeby czytac watki trzeba cos w nich pisac no ale to wiecie Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 03.09.07, 11:05 Aniu..uratowałas myszce życie...gratulacje:)))) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.09.07, 11:48 mayka00 napisała: > Aniu..uratowałas myszce życie...gratulacje:)))) ===================================================================== nooooo i 4 dychy w kapsie Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 04.09.07, 04:02 z przykroscia musze was zawiadomic ze dokladnie za 19 dni mamy jesien... Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 04.09.07, 11:45 Bardzo lubię jesień...ale taka ciepłą,złotą,kiedy liście zmieniają kolorki ,kiedy opadaja z drzew i tak pieknie szeleszcza pod nogami.Dlatego nie martwie sie az tak bardzo.Gorzej z zimą ...brrr.Ale ona tez minie i ani sie obejrzymy a znów bedzie lato:) W wątku bonci przeczytałam o fotkach...tez bym chciała zobaczyc wasze bużki:))) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 05.09.07, 05:54 no wlasnie to ze dzis zaspalam wiaze sie z tym ze za chwile wygonia mnie juz od kompa i tyle bylo mi dzis pisane pozdrawiam milego pogodnego dnia wam zycze jutro nadrobie straty Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 06.09.07, 04:04 mayka00 napisała: > Aniu....no ale przynajmniej sie wyspałas:)) ===================================================================== jajco wcale sie nie wyspalam godziny te same poszlam pozno spac bo goscie sie tak wspaniale bawili a i mi bylo wesolo leki zjadlam kole 23 godz ale nie zaluje dospalam w ciagu dnia a czulam sie jakbym conajmniej pol literka wodeczki wypila a tylko sie najadlam ale by byl ubaw dopiero jakby ania se popila mmmm pozdrawiam milego dzionka zycze Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.09.07, 13:39 pada deszczyk pada juz kilka dni i ojojoj zaczela mi woda z sufitu na leb leciec taaaak w lato remontowali dach ale ubaw jak na starych filmach miski na srodku pokoju a pani z administracji pozyczyla nam oby szybko deszcze sie skonczyly dzieki tak mamy pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 04:22 czesc do zanka.2 zaloz prosze swoj wlasny watek tak jak tu ma kazda i wszystko bedziemy obmawiac wlasnie tam pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 04:22 czesc do zanka.2 zaloz prosze swoj wlasny watek tak jak tu ma kazda i wszystko bedziemy obmawiac wlasnie tam pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 04:32 jak pojde do szpitala czy to forum umrze a moze nareszcie sie cos ruszy jak nie bedzie forumowej pierdoly co? niestety nie liczcie ze ja was opuszcze zawsze tu bede nawt jak juz nikogo nie bedzie ja bede pozdrawiam musze tu troche potancowac po watkach bo cos to wszystko strasznie zamiera coz to sie dzieje nie potrafie zrozumiec ja tez ostatnio nie za bardzo sie czuje ale jakies 15 min chyba wytrzymacie zeby cos napisac oj tam przynajmniej czesc w watku o wszystkim wiadomo bedzie ze zyjecie i jakos sie trzymacie nikt mnie nie pozalowal jak napisalam ze woda z sufitu na leb mi sie leje to tez czesc mojego zycia to popisalam przeciez nie moge tylko biadolic bo wiadomo jak nas to cholerstwo meczy w dodatku przy takiej pogodzie taaaak tu to chyba na tylelece dalej milej niedzieli Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 05:27 no to jeszcze kilka slow machnelam dzis nasze watki hurtowo jeju niech cos sie tu dzieje mowie nie koniecznie musimy biadolic pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie i zycze milej spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 08:17 przykro mi ze woda leciala ci na glowe ja mam jakos ostatnio malo czasu a w tym tygodniu to zupelnie mi go chyba zbraknie a mianowicie ze maja mi przywiesc meble no i corka ma urodziny w sobote przyjedzie rodzinka do niej a dle kolezanek bedzie w piatek bo tak to bybylo za duzo ludzi na raz a z brakiem czasu to jest tak odprowadzic sroczke do szkoly zalatic sprawy zrobic zakupy i biegiem do domu zrobic obiad pozniej znow po corke chyba ze przyjdzie sama to mam z glowy bieganie ale pozniej lekcje musze wysluchac co w szkole sie wydazylo i tak zleci mi caly dzien a jeszcze w miedzy czasie zaniesc mezowi obiad jak jest w pracy i w kolko bigam wieczorem nie moge ruszac nogami i to wsio co u mnie Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 11:48 Aniu mam nadzieję że forum nie umrze chociaż bardzo nam będzie Ciebie brakowało :)) ale ponieważ czas szybko leci to mam nadzieję że szybko minie Twóh czas pobytu w szpitalu i powrócisz z nowymi wieściami do nas. U nas juz grzeją więc w domu jest fajnie i cieputko. Wczoraj byłam w Opolu-nie przepadam za podróżami bo muszę brac tabletke na chorobę lokomocyjną.Podróż trwała w jedną stronę 2,5 godz.Pozdrawiam Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 09.09.07, 19:39 Ewa, jak to u was już grzeją, mieszkasz w bloku, czy w domku? U nas zimno, chyba nie bedą tak wcześnie grzać. Pamietam najwcześniej zaczęli grzeć 15-go września. Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 10.09.07, 13:48 Mieszkam w blokach na osiedlu i juz grzeją :)) Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 11.09.07, 18:14 Ale ci dobrze. U nas sąsiednie osiedle całe rozkopane, bo wymnieniają rury ciepłownicze. Jeszcze daleko im do końca, więc szybko grzać nie będą. Dla mnie to i lepiej, bo jak zaczynają grzać to u mnie cały czas chodzi nawilżacz, bo niestety mam Zespół Sjogrena i w związku z tym problemy ze śluzówkami. Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 10.09.07, 14:42 Jagoda...a nam to zostają ciepłe skarpety i zacieranie rąk:))) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 11.09.07, 05:09 mayka00 napisała: > Jagoda...a nam to zostają ciepłe skarpety i zacieranie rąk:))) ===================================================================== halooo jestem z wami mi tez zimno w pupe bo kaloryferki nestety zimne jak nieboszczki dupa niby ubieram sie cieplej ale to nie to samo jak w mieszkanku troszke cieplem czuc pozdrawiam puki co to cieple mysli nam zostaja Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 11.09.07, 18:16 Mayka, wolę to niż nawilżacz. Tylko wieczorem i rano trochę chłodno, w ciagu dnia jak się coś robi ta nie jest tak całkiem źle. Najgorzej to nie chce się rano wyjść spod cieplutkiej kołderki. Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 12.09.07, 13:48 Ja jestem straszny zmarzluch ...w dodatku mam dośc ciemne mieszkanie bo dookoła jest duzo wysokich drzew....dlatego z niecierpliwoscia czekam na grzanie:) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 13.09.07, 02:17 czesc juz jestem nie moge spac bo troszke se nerwy wczoraj popsulam po odebraniu wynikow poczytam w necie co ktory znaczy i wroce Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 18.09.07, 03:33 w sobote nasza boncia ma urodzinki ale juz dzis skladam jej najserdeczniejsze zyczenia poprawy zdrowia i usmiechu na buzi i samych dobrych rzeczy ktore ja spotkaja malo bolu duzo radosci wszystkiego co njalepsze buzki buzki buzki na impreze wpadne w przyszlym roku moze juz zdrowa pozdrawiam Odpowiedz Link