Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kellys Magnus czy Merida

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:00
    Czesc,
    czy Kellys Magnus to dobry rower? Czy Merida ma jakis model alternatywny (i warty polecenia) wzgledem Kelysa? (przedzial cenowy do 2500zl..)

pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: PIERRO Re: Kellys Magnus czy Merida IP: *.zeork.com.pl 07.07.06, 14:44
        magnus jest extra,w majowym numerze "Magazynu rowerowego" zajął 1 miejsce w
        kategorii Pro w przedziale rowerów do 2500 zeta.Miałem nawet zamiar go nabyć
        ale w sklepie mieli kellysa magic z 2005 w promocyjnej cenie i w ziąłem magica
        (model z 2005 r kosztował 2599 a ja go kupiłem za 2180 )Magic ma deore lx z tyłu
        i z przodu,widelec suntoura z blokadą skoku,a magnus rock shox judy (nie wiem
        ktory lepszy),gdyby nie było magica wziąłbym magnusa,naprawdę warto
        • Gość: gosc Re: Kellys Magnus czy Merida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:21
          wiem, ze wielu mogloby sie oburzyc, a;e moglbys mi zeskanowac mi tylko ten jeden artykul (+ artykul o rekawiczkach, tez z nr 5) i podeslac poczta??

jesi tak, daj znac, podam Ci maila...
          pozdr
          • Gość: 3 Re: Kellys Magnus czy Merida IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 14.07.06, 23:43
            Magnus jest świetny, można dostać za 1900 z widelcem suntura - mniej awaryjnym
            od Rock Shota.
            • uerbe Re: Kellys Magnus czy Merida 16.07.06, 20:07
              Gość portalu: 3 napisał(a):

> Magnus jest świetny, można dostać za 1900 z widelcem suntura - mniej awaryjnym
              > od Rock Shota.

Magic kosztuje w tej chwili 1750zł.
              • Gość: p Re: Kellys Magnus czy Merida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:24
                wow, a gdzi etaka cena za magica??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka