mdmaria 01.07.08, 20:48 PO drugim kursie DCF znów bardzo duży spadek białych krwinek (1700), czy poprosić lekarza by następnym kursie zmniejszyć ilość wlewów. Leczenie zostało wdrożone po całkowitej resekcji żołądka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedruch Re: pytanie do Jędrucha 02.07.08, 13:05 Lekarz na pewno będzie wiedział co zrobić, nie musisz mu nic sugerować. Z taką morfologią chemia najpewniej zostanie odroczona o tydzień - co będzie czasem na odbudowę szpiku, być może wspomaganym czynnikami wzrostu. Odpowiedz Link
mdmaria Re: pytanie do Jędrucha 02.07.08, 19:36 Bardzo dziękuję. Wiem że można na Pana liczyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
przemeks155 Re: pytanie do mdmaria 03.07.08, 07:23 Witam czy mogłaby Pani podać mi swój prywatny adres mailowy? Chciałam o coś dopytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ala1979 Re: pytanie do Jędrucha 25.06.09, 18:49 mam do Ciebie pytanie Moja mama ma zdiagnozowanego RSM stopien 3b,ma guża wielkości 68 mm który jak to lekarz określił rozpada się moje pytanie w związku z tym jest następujące. Czy ona wogóle kwalifikuję się do radioterapii? Jeżeli tak to do jakiej? Dodam jeszcze że 14 lipca jedzie do gliwic na naświetlania i teraz się boję czy wogóle będą z nią coś robic.już jest umówiona na leżenie i na leczenie. Jakbyś mógł to proszę odpowiedz mi. bardzo prosze Odpowiedz Link