wote 19.08.05, 00:29 Powoli, powolutku sezon zaczyna się budzić ze snu.. już we wrześńiu pierwsze plany w listopadzie pierwsze wyjazdy... właśnie.. jakie rejony planujecie tej zimy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beabike Re: Rozgrzewka IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.05, 13:42 Tez Italia-only Dolomity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danielgdynia Re: Rozgrzewka 19.08.05, 22:00 grudzien atak do: 1. albo Soelden 2. albo LAdis-Serfaus-Fiss Odpowiedz Link Zgłoś
alessa Re: Rozgrzewka 22.08.05, 10:44 Ja oczywiście zapraszam do Falcade . Jestem tam od początku grudnia do końca sezonu narciarskiego , czyli w tym roku do 18.04.2006. Możecie też zobaczyć jak się bawimy w mojej GALERII zdjęć na mojej stronie. Pozdrawiam Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Rozgrzewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:53 Olu - rozumiem ze ................. ale - dobra wpadne tam przy okazji zobaczyc to za....e pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: Rozgrzewka 24.08.05, 23:16 Również jestem ciekawy gdzie jada zwlaszcza starzy bywalcy. Ja chyba tam gdzie Wojtek w ubiegłym roku- Val Gardena, z całą rodziną. Myśle tez o wyjeździe na pierwszy śnieg tylko we dwoje. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe oferty niechże sie podzieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Rozgrzewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:14 Groste,Monte Spinale i okolice jest bosko, grudzien - jak zawsze tydzien przed swietami powrot. A w pazdierniku na TUX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Rozgrzewka IP: 212.160.106.* 31.08.05, 12:48 Dolomity rządzą!!!! Cortina d'Ampezzo Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Rozgrzewka 01.09.05, 09:05 a skad wiadomo o wyzszosci wloch (przewazaja w tym watku) nad austria? bardzo prosze o oswiecenie, bo wypadlam z tematu, poruszajac sie na okolicznych jednokilometrowych stokach:( rozwazam austrie bo duzo blizej i zrobie ja na jeden skok autem - ale moze wloskie dolomity warte grzechu? bede wdzieczna za odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
alessa Re: Rozgrzewka 01.09.05, 22:03 Z Katowic do Falcade jest dokładnie 1056 km, w zimie raz w miesiącu muszę być w Polsce w najgorszym wypadku robię to w 13 godzin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Rozgrzewka 02.09.05, 14:23 Witaj Arweno, narty sa dopiero przyjemne jak masz slonce mroz i snieg.Te trzy warunki zawsze spelniaja Wlochy natomiast w Austri masz pewniak snieg,mroz i mgle taka ze nic nie widac na 5m. Takich dni moze byc dwa na tydzien,strata nieopowetowana. Dlatego lubimy Wlochy.Rowniez tansze winko,miozna zabunkrowac do domku. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Rozgrzewka 02.09.05, 14:23 ja wolalabym jak najblizej, ale faktem jest ze nawet 200 km autostradami nie stanowi powazniejszej kwestii w takiej podrozy pytanie nastepujace i powazne: czy w Falcade na poczatku grudnia (oferta otwarcia sezonu) jest snieg na 100% (np. lodowiec)? Wiem ze moglabym gdzies tam wyszukac, ale tak szybciej jest. Bo w Austrii indywidualnie 7 noclegow i superskipass mam za niecale 300 EUR/os wiec cena ta sama. Chetniej pojechalabym do Wloch z uwagi na pogode i okolicznosci kulturalne, ale warunkiem koniecznym jest snieg (nie wiem kiedy nastepnym razem pojade dalej i nie mam zamiaru ryzykowania jazdy po jednej trasie w grudniu). Bardzo prosze o odpowiedz - pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Rozgrzewka 02.09.05, 14:27 oba posty w tym samym czasie ;)))) dzieki skydadd za info - mamy bardzo podobne poglady na te sprawe:) a wiec - gdzie na 100% na poczatku grudnia bedzie snieg snieg snieg mroz i slonce? jak jeszcze jakis link do kwaterki podrzucisz to moge sie zrewanzowac chorwackim winkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Rozgrzewka 02.09.05, 18:47 Witaj, Pytaj Alesy czyli Alexandry ona jest specjalistka od <Falcade i okolic. Z tego co wiem grudzien jest miesiacem kiedy musi sniegu napadac na caly sezon. Kazdego roku jest inaczej ale zawsze ponad 2000m to jest juz snieg.Nie biore odpowiedzialnosci za te wypowiedz ,widzisz sama co sie dzieje z natura.Zeszly sezon nie bylo dnia w styczniu i lutym cieplej jak -12C.kazdy rok przymnosi co innego.Strach jest prognozowac kiedy sie to nie sprawdzi a Ty zainwestujesz kapital.Obserwuje co roku zdjecia z Alpen Panorama kanal 3 SAT lub Bayern TV, sprawdzam prognozy ,przegladam na internecie i naprawde nie umiem odpowiedziec. Pogde dzisiaj mozna przepowiedziesc jak mowi "Staruch" to nasz kolega forumowy max na 3 dni. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś