21.10.10, 09:54
Szukam psa shih tzu do krycia mojej suczki ( bez rodowodowa). tel.510056323 Sosnowiec xD
Obserwuj wątek
    • agatek28 Re: Krycie. 21.10.10, 10:09
      :( Nie wiem czy TU znajdziesz;/
      • shih-mo Re: Krycie. 21.10.10, 13:01
        A w jakim celu chcesz rozmnażać nierodowodową suczkę? Bo jeśli słyszałaś że suczka musi choć raz mieć szczeniaki to jest to bzdura. Na forum już było o tym. To forum jest przeciwne takim praktykom (rozmnażania psów nierodowodowych) więc tu raczej reproduktora nie znajdziesz.

Pozdrawiam
    • szczota12 Re: Krycie. 21.10.10, 16:02
      Moja suczka ma ciąże urojone. Niestety na psa z rodowodem nie było mnie stać choć bardzo tego pragnęłam chciałam płacić w ratach resztę należności ( nie znalazłam aż tak przychylnego hodowcy ).Szkoda : (
      • shih-mo Re: Krycie. 21.10.10, 16:12
        A tak ci wet doradził że to będzie rozwiązaniem problemu? Może napisz do shih-an. Ona może coś ci doradzi bo na tym sie po prostu zna.
        • shih-mo Re: Krycie. 21.10.10, 20:14
          www.vetopedia.pl/article65-1-Ciaza_urojona_suk.html
          Z tego artykułu dowiesz się że najlepszym lekarstwem jest sterylizacja, a nie ciąża. Jest też lekarstwem na wiele chorób na jakie może zapaść twoja suczka będąc nie wysterylizowaną.

Pozdrawiam
          • an3czka2 Re: Krycie. 22.10.10, 12:27
            Shih-mo nie licz na to, że ona to przeczyta:). Wiadomo o co chodzi, raz napisałaś że to nie konieczne rozwiązanie i ,,niby" nie dociera. A już zakup psa to w ogóle....Tu w każdym razie chętnej na taki numer nie znajdzie:) Pozdrawiam
            • shih-mo Re: Krycie. 22.10.10, 19:04
              Tak też się domyślam : )
    • szczota12 Re: Krycie. 24.10.10, 16:22
      • tenshii Re: Krycie. 24.10.10, 17:24
        Słuchaj szczota, ciąze urojone to sprawa hormonalna, głownie dotyczaca progesteronu, który wydziela się około 60 dni po cieczce.
        Zaszczenienie suki nic nie da, bo ona odchowa szczenięta, znow dostanie cieczki, znów uwolni progesteron i znow zapadnie na ciąże urojoną, która po prawdziwej ciązy będzie jeszcze bardziej prawdopodobna.
        Twój plan zatem jest bardzo nielogiczny. Nie mowiąc o tym, ze nie powinnas jej rozmnazać.
        Nie produkuj psów tylko swoją sukę wysterylizuj
        • szczota12 Re: Krycie. 27.10.10, 11:47
          Dziękuje -przemyślałam sprawę ,krycia nie będzie.
          • tenshii Re: Krycie. 27.10.10, 11:50
            Bardzo dobra decyzja :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka