22.02.12, 17:35
Hej. Nie wiem czy sie jazduje czy to normalne ale moj maly dzisiaj czesto robi kupke. Najpierw o 7 godzine pozniej znowu, pozniej kilka godzin spokoju i znowu. W ciagu godziny potrafi zrobic dwa razy. Niby wyglada to normalnie to co narobi no ale zeby co pol godziny??
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Kupka. 22.02.12, 19:40
      Może się maluszek przejadł. Jeżeli się to nie uspokoi powinnaś się udać do weta. Biegunka jest bardzo niebezpieczna dla szczeniaka, szybko się odwadniają. Pozdrawiam Ania.
      Napisz czy się uspokoiło.
      • an3czka2 Re: Kupka. 22.02.12, 19:43
        Ps: Jeżeli pojawi się rzadzizna, możesz podać mu ryż z marchewką ugotowane. To nie zaszkodzi, a potem do weta:). Ania.
        • maria0511 Re: Kupka. 22.02.12, 21:04
          Dobrze Ania radzi dodam tylko ryż musi być dobrze rozgotowany tzw. kleik ryżowy pozdrawiam M.
          • silaska Re: Kupka. 23.02.12, 12:27
            Podalam mu rano swiezy chleb w mleku. Bez skorki oczywiscie. Problem w tym, ze co zje to natychmiast wydala. Pozatym zachowuje sie normalnie bawi sie, biega po domu jak szalony i pije duzo wody. Troche mnie to uspokaja. Bylabym bardziej wystraszona gdyby byl ospaly i bez sil. Oczywiscie ryz i marchewke ugotuje i dam. Jakby cos sie dzialo to mam nadzieje,ze moge liczyc na Wasza pomoc no i oczywiscie prosto do weta. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka