Dodaj do ulubionych

pies czyli kot ?

07.01.13, 20:51
Wiecie co ja mam koto-psa ? Dzisiaj po spacerze wyprałam psa i ona zamiast pobiegać sobie po dywanie to wskoczyła na pufę a potem do mnie na fotel i zwinęła się w kłębek i " małpa" zasnęła. Gdy próbowałam ją przełożyć na tapczan , wstała otrząsnęła się i z powrotem wróciła na kolana . Przyjęła poprzednia pozycje i śpi.
Teraz gdy się przeniosłam do laptopa położyła mi głowę na kolanach i śpi dalej . Jak mój kiedyś kot!
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: pies czyli kot ? 08.01.13, 00:01
      Małgosiu one mają dużo z kota. Moja wspina się po rantach mebli jak kocica rasowa, a równowagę tak trzyma jak kot. Fabia w życiu by tak nie utrzymała się:). Śmiejemy się nieraz że mamy koto-psa. Ma taki zmysł równowagi od początku, wspina się jak kot i zero strachu że poleci na łeb. Fabia to asekurant, ale za to kocha rączki i przytulanki non stop:). Mogła by być na rączkach pół dnia:). Maja na prwdę dużo z natury kociej:).
      Pozdrawiam Ania.
      • marian_malek Re: pies czyli kot ? 08.01.13, 01:57
        Ja wam to od dawna mowie, ze wasze psy to jakby kota miec , nawet z wygladu kota przypominaja , jestem bardzo zdziwiony po co wam takie psy , moglyscie sobie po kocie kupic, nawet chinczyk wam tego nie wezmie....
      • 9czarna Re: pies czyli kot ? 08.01.13, 12:55
        Moja sunia też ma wiele cech kocich:) chodzi bardzo cichutko,po przebudzeniu drepcze łapkami w miejscu tak jak to robią koty,bardzo rzadko szczeka w sumie to nie pamiętam kiedy ostatnio szczekała, tylko nie miauczy i nie mruczy:)
    • basfx Re: pies czyli kot ? 08.01.13, 13:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,46960,140884752,140884752,Troche_nie_psie_zachowanie_.html
      No własnie pisałyśmy juz o tym tez sie zastanawiałm wczesniej czy tak ma tylko mój maluch ale wychodzi że nie. Nasze pieski są fajne w swoim zachowaniu i smieszne.

pozdrawiam Basia
      • marian_malek chomik 09.01.13, 10:07
        ja sie tak zastanawiam nad wami.....
        jesli chcecie miec takiego mini pso - kota to czemu chomika nie kupilyscie sobie?
        przynajmniej by sasiadow nie denerwowal jak szczeka i spacerki bez " woreczka' byscie mialy...
        • malgokasp59 Re: chomik 09.01.13, 11:04
          Gdy ci sie znudzą te głupie wypowiedzi chyba będę za tobą tęskniła. Bo rozśmieszają mnie twoje głupoty .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka