Dodaj do ulubionych

skonczylem rok!!

17.10.14, 20:21
Moj Enzo dzis skonczyl rok. Wow!! Mimo przebojow jakie z nim mialam, mam i pewnie jeszcze bede miec, wydaje mi sie ze jest coraz slodszym puchatkiem. Tak sobie mysle, ze jest idealny i wlasnie taki zostanie jaki jest teraz. Moj slodki ciumek :)
Obserwuj wątek
    • m.zobeniak Re: skonczylem rok!! 17.10.14, 20:36
      Mizianki dla Enza ode mnie, obwąchanki-lizanki od Tiny, która rok skończyła we wrześniu. ;)
      • malgokasp59 Re: skonczylem rok!! 18.10.14, 09:08
        Super , śliczne zdjęcia ! Facet ma piękny włos.Pozdrowienia od obciętej koleżanki .
        -
        Pozdrawiam - Małgorzata

[URL=http://smayliki.ru/smilie-880776135.html][IMG]http://s14.rimg.info/bcf2cf3ea2263475e63dd41a7d16dbe0.gif[/IMG][/URL]
    • an3czka2 Re: skonczylem rok!! 18.10.14, 10:25
      Jest śliczny no i już prawie facet :). Mam słabość do czarno- białych, chyba przez moją Fabię. Życzenia z okazji urodzin od moich małpek .
      Pozdrawiam Ania.
    • paulamu Re: skonczylem rok!! 21.10.14, 12:18
      dodałam pare zdjęć mojego oszołoma :D
    • carrie.bradshaw-preston Re: skonczylem rok!! 23.10.14, 16:50
      przesliczny :)
    • karolinaxd7 Re: skonczylem rok!! 24.10.14, 13:26
      hej ;* Wspaniale. Życzę powodzenia mój piesek też niedawno skończył tylko że 2 lata.Piękne imię ma twój piesek.Mój to suczka tylko że to jest york o imieniu Psotka ;) . Pewnie twój piesek nie psoci w domu tak jak mój.
      • paulamu Re: skonczylem rok!! 25.10.14, 00:44
        psocic nie psoci, czasem nasiusia, jak jest sam, bo znaczy teren...zżera wszystko co jest na ziemi! ostatnio skrecalismy szafy... śrubki, kawalki sklejki, uszczelki, jakies paprochy....wszystko w pysiu! WSZYSTKO!!! ale musze sie pochwalic, ze ta chudzina moja po zmianie (po raz 4!) karmy, je jak szlony! zdarza mi sie wstawac o 6 rano do pracy, budzi sie, spacerek od razu je! gdzie on nigdy nie jadl rano! teraz nawet jak sam zostaje, wcina karme z miski :) troszke przybrał na wadze, ma 4,5 kg, gdzie 3 mce temu bylo ledwo 4... fakt, ze sporo spala, bo biegamy, spacerujemy, bawimy sie w domu w aportowanie... ale w końcu je jak nalezy! nawet groomerzy zwracali mi uwage, ze piekny pies, piekny, gladki wlos ale taki chudy...wstyd mi było!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka