warszawiak2 05.11.05, 15:21 Dziś byłem na mogile Cholerycznej. Jej stan jest tragiczny. Może ktoś chciałby zacząć tam społecznie prace przy jego oczyszczeniu i zadbaniu? prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: Mogiła Choleryczna 20.11.05, 21:00 Bylismy w sobotę z Mirelką na zwiadzie fotograficznym na "choleryku" ogladając przy okazji dzielne zmagania Kosaćca i Warszawiaka2 oraz ich samych (przy okazji pozdrawiam serdecznie). Chcemy pokazać na forum parę zdjęć ilustujących stan cmentarza na dzień 19.11.2005. Mam pytanie do Kosaćca i Warszawiaka: czy mogą zostać pokazane ich wizerunki? Odpowiedz Link Zgłoś
kosaciec Re: Mogiła Choleryczna 20.11.05, 23:09 Jeśli chodzi o mnie,to mój stan jest niewiele lepszy niż samej mogiły,ale nie mam nic przeciwko fotkom-zlewam sobie,że powiedzą o samowoli,profanacji,hienach,etc-poza tym,oczywiście ponawiam zaproszenie do roboty-jeśli ktoś dysponuje wiedzą z zakresu konserwacji rzezby,prac murarskich,albo po prostu lubi pracować-czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosaciec Re: Mogiła Choleryczna 20.11.05, 23:22 Sznurek do starszych niż Palkerowe zdjęć: warszawa.fotolog.pl/424445,link.html Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Mogiła Choleryczna 20.11.05, 23:39 a tu jeszcze starsze, z ubiegłego roku: ping.neostrada.pl/foto/choleryczny/index.html ping.neostrada.pl/foto/Praga2/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
sztompel Re: Mogiła Choleryczna 21.11.05, 00:34 No czekam na możliwośc zobaczenia zdjęć. Chętnie mogę pomóc coś - kiedy sie zjawić i czy coś przynieść (jakieś narzędzia itp?) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak2 Re: Mogiła Choleryczna 21.11.05, 20:27 Działamy codziennie, popołudniami tak od 13 . zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka tu są zdjęcia... 22.11.05, 01:29 Cmentarz epidemiczny, wg stanu na 19 litopada. Można je porównać ze zdjęciami w zalinkowanych wyżej albumach... Nawet nie musieliśmy się starać, żeby pokazac bezmiar chaosu, niech będzie on miarą wstydu tych, którzy powinni się wstydzić. Postaramy się pokazywać na forum, jak postępują prace. Odpowiedz Link Zgłoś