Gość: aga IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.07, 13:20 Fenstertur goB Arbeitstisch Einstiegsluke Augenblick ferngesteuerte VergiBmeinnichtbeeten auszuwickeln Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki Re: słówka IP: *.pools.arcor-ip.net 29.04.07, 13:27 www.dep.pl/plde itp. j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: słówka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.07, 13:45 kurde przecież wiem nie jestem taka tępa i leniwa tyle że tych słowek tu nie ma ani w internetowym słowniku ani w tym o mam w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga jecki czekam na Twój geniusz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.07, 14:10 chyba ze tu tak tylko przesiadujesz dla szpanu a niemca nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 wiesz co to są drzwi francuskie? 29.04.07, 15:52 to jest właśnie Fenstertür. gießen - goß - gegossen Tisch służący do pracy, to Arbeitstisch Einstiegsluke - to właz, luk wejściowy Augenblick to mgnienie oka, moment, chwila ferngesteuerte to zdalnie sterowane potem masz grządkę z niezapominajkami a w końcu należy coś z czegoś rozwinąć, z pieluszek albo z papieru a teraz pokaż, że umiesz myśleć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: z niezapominajkami to grządki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.07, 18:32 mhm :) dzięki zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Ein wenig Korinthenkackerei IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.07, 16:51 Französisches fenster = porte-fenêtre = okno francuskie Odpowiedz Link Zgłoś