hania84 14.07.06, 08:56 moja 3 tygodniowa córcia spąiac na plecachchrapie czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agarosa1 Re: chrapanie 14.07.06, 10:00 Moja tez pochrapuje, ale przewaznie jest to efekt zapchanego noska. Wpuszczam kropelke soli fizjologicznej i po chwili wszystko z noska wyplywa lub jest wykichane... Odpowiedz Link Zgłoś
ewatas Re: chrapanie 14.07.06, 10:49 to nie zawsze jest efekt wydzieliny, często w nosku jest ok a mimo to dzidzia chrapie wówczas to pewnie wiotkość krtani. Poobserwuj, zapytaj pediatrę, w razie czego spokojnie - z wiotkości dziecko wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
figa88 Re: chrapanie 14.07.06, 11:18 Moja córcia też tak miała w tym wieku. Byliśmy u laryngologa (ale nie z tego powodu, bez paniki, po prostu przy okazji o to pytaliśmy))-obejrzał małą, nic nie stwierdził, kazał wpuszczać kilka kropelek soli fizjologicznej do noska, żeby przepłukać i nawilżyć błony śluzowe. Wyrosła z tego po paru tygodniach. Pozdrawiam, Figa Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: chrapanie 14.07.06, 11:40 Moja ma 7 miesiecy i pochrapuje,ale lekarka powiedziala ze to wiotkosc krtani i ze z tego wyrosnie Odpowiedz Link Zgłoś