puszysta_gimnazjalistka 17.01.09, 23:55 Przesłuchałem sobie dzisiaj. Jak dla mnie znakomite aranżacje, rozłożyły mnie na łopatki, nie sądziłem, że będzie to aż tak dobre. A wy co? Tylko pijecie całą noc :) ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 00:20 Niestety nie, chorujemy i oglądamy po raz piętnasty CSI Las Vegas :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 00:33 To sobie zmieńcie na "Coupling" albo "The L word" przynajmniej. Bo co tu robić jak pić nie można? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 00:38 To angielskie, więc pewnie dlatego mniej w Polsce znane, ale jak dla mnie bomba. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 00:39 Klasyczny sitcom, polecam. Odpowiedz Link
wilowka Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 00:40 Aha dzięki, poszukam sobie :) Ale teraz to już chyba pójdę spać. Dobranoc :) Odpowiedz Link
pollyannadorosla Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 01:35 mnie dzisiaj zupełnie roztroiło ukulele i nie wiem kiedy się znowu wewnętrznie zintegruję, takie tęskne to małe cholerstwo www.youtube.com/watch?v=UxCj2MO02AE&feature=related a Osiecką bardzo i Nosowską też, choć nie zawsze wszystką. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Nosowska Osiecka 18.01.09, 03:08 cudowna płyta. po przesłuchaniu całości ZAWSZE płaczę. to jest certyfikat jakosci zatwierdzony dla bardzo niewielu tytułów. BARDZO. Odpowiedz Link
pospolity.rumianek Re: Nosowska Osiecka 11.02.09, 14:38 Może wstyd się przyznać, ale ja dopiero zaczęłam tę płytę przesłuchiwać w merlinie. Chyba zrobiłam to gł. dlatego, że jest w promocyjnej cenie.., no i okazuje się, że to kawał dobrej roboty. Plakaty na mieście krzyczały do mnie bardzo długo, że wyszedł ten album, ale przeszłam obok tego obojętnie. Muszę to nadrobić. Odpowiedz Link
pospolity.rumianek Re: Nosowska Osiecka 12.02.09, 13:17 Zamówiłam właśnie. Nie wiem tylko czy płyta spodoba się mojemu mężowi, on raczej gustuje w innych klimatach muzycznych... No cóż, mówi się trudno:/ Odpowiedz Link