Dodaj do ulubionych

halo igor-ski?

08.01.09, 00:17
czyzby Pani juz zapomniala o nas?juz sie pozbyla rywala to i nas wykluczyla z
pamieci:(cius cius cius...
Obserwuj wątek
    • igor-ski Re: halo igor-ski? 08.01.09, 09:29
      jestem, jestem, zaglądam, czytam, niestety po zwolnieniu czas pracy nastal wraz z czekajacymi na moj powrot szefostwem oraz sterta zaleglości. Po kuracji czuję się dobrze na świeta mąż mi zafundowal wyjazd na nartki, pogoda byla, śniegu fura a moje mięśnie na każdej muldzie odmawialy posluszeństwa, skutek kuracji i polegiwania w domu w związku z powyższym na aero wracam od piątku po rocznej przerwie aby odbudować to co zniszczyl interek, badania krwi mm ok,aspat alat 9 i 5, wszystkie inne rownie szybko i rewelacyjnie wracaja do normy zwlaszcza granulocyty i plytki, takża bez obaw ja też mialam z tym problemy podczas kuracji. Przyznam się, że chwycilam się rownież metod mnie j konwencjonalnych bioenergo i takie tam, przy calym mym sceptycyzmie, ktory mialam w tym zakresie, no cóż tonący brzytwy sie chwyta skoro nie interferon może coś innego zadziała w poniedzialek spiesze zrobiż badania jak będzie ok tj. hcv- to się z Wami podzielę,buziaki.... i wszystkiego NAJ zdrowia i samych minusów w 2009 r.
      • izzi83 Re: halo igor-ski? 08.01.09, 12:16
        Kochana mam pytanko.pamietam , ze Ty tez chudziaczek jeste/bylas:)-nie wiem,
        moze ci sie juz przytylo na maxa po terapii;)
        czym bylas leczona?mialas zawsze pelne dawki interka?ja sie lecze pegasysem-i,
        chyba ze wzgledu na wage, mam stala dawke 135mikrograma...
        czemu zainteresowalas sie bioenergo???terapia chyba przyniosla oczekiwany
        skutek, prawda?
        • igor-ski Re: halo igor-ski? 08.01.09, 15:20
          Bralam 80mcg pegintron a do tego 4 tabletki rybarywiny, mam powody przypuszczc,
          ze sie nie udalo, jedna dawke mialam opuszczona ze wzgldu na nedzne plytki
          44,mam powody przypuszczc ze sie nie udalo stad moje zainteresowanie.
          • izzi83 Re: halo igor-ski? 09.01.09, 20:21
            eh to chyba tez nie cale dawki interka,cio?
            masz jakies przeslanki, ze terapia sie nie powiodla?nie mysl tak!!mysl, ze sie
            wlasnie udalo pokonac to swinstwo!!pozytywne myslenie-to jest to!!taka madra
            jestem, ale sama trzese gaciami bo czekam na wyniki wiremii:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka