izzi83 08.01.09, 00:17 czyzby Pani juz zapomniala o nas?juz sie pozbyla rywala to i nas wykluczyla z pamieci:(cius cius cius... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor-ski Re: halo igor-ski? 08.01.09, 09:29 jestem, jestem, zaglądam, czytam, niestety po zwolnieniu czas pracy nastal wraz z czekajacymi na moj powrot szefostwem oraz sterta zaleglości. Po kuracji czuję się dobrze na świeta mąż mi zafundowal wyjazd na nartki, pogoda byla, śniegu fura a moje mięśnie na każdej muldzie odmawialy posluszeństwa, skutek kuracji i polegiwania w domu w związku z powyższym na aero wracam od piątku po rocznej przerwie aby odbudować to co zniszczyl interek, badania krwi mm ok,aspat alat 9 i 5, wszystkie inne rownie szybko i rewelacyjnie wracaja do normy zwlaszcza granulocyty i plytki, takża bez obaw ja też mialam z tym problemy podczas kuracji. Przyznam się, że chwycilam się rownież metod mnie j konwencjonalnych bioenergo i takie tam, przy calym mym sceptycyzmie, ktory mialam w tym zakresie, no cóż tonący brzytwy sie chwyta skoro nie interferon może coś innego zadziała w poniedzialek spiesze zrobiż badania jak będzie ok tj. hcv- to się z Wami podzielę,buziaki.... i wszystkiego NAJ zdrowia i samych minusów w 2009 r. Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: halo igor-ski? 08.01.09, 12:16 Kochana mam pytanko.pamietam , ze Ty tez chudziaczek jeste/bylas:)-nie wiem, moze ci sie juz przytylo na maxa po terapii;) czym bylas leczona?mialas zawsze pelne dawki interka?ja sie lecze pegasysem-i, chyba ze wzgledu na wage, mam stala dawke 135mikrograma... czemu zainteresowalas sie bioenergo???terapia chyba przyniosla oczekiwany skutek, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
igor-ski Re: halo igor-ski? 08.01.09, 15:20 Bralam 80mcg pegintron a do tego 4 tabletki rybarywiny, mam powody przypuszczc, ze sie nie udalo, jedna dawke mialam opuszczona ze wzgldu na nedzne plytki 44,mam powody przypuszczc ze sie nie udalo stad moje zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: halo igor-ski? 09.01.09, 20:21 eh to chyba tez nie cale dawki interka,cio? masz jakies przeslanki, ze terapia sie nie powiodla?nie mysl tak!!mysl, ze sie wlasnie udalo pokonac to swinstwo!!pozytywne myslenie-to jest to!!taka madra jestem, ale sama trzese gaciami bo czekam na wyniki wiremii:/ Odpowiedz Link Zgłoś