qeenie 22.05.09, 20:23 Czy już możesz coś napisać o wynikach kuracji preparatem SST? Jakieś wyniki laboratoryjne? Co mówi lekarz? (Moja prof jest chora...) Twoje samopoczucie (wątroba) Bardzo mnie to ciekawi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: janie-w ? 22.05.09, 22:37 Rzadko chodzę do lekarza jeżeli się dobrze czuję, a że się dobrze czuję to rzadko chodzę do lekarza :-) Jak będę miał jakieś dane to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: janie-w ? 25.05.09, 14:01 Zgodnie z obietnicą piszę. Jedno badanie już miałem. Laurka. Jestem wstrząśnięty ja i lekarz też był zdziwiony. Praktycznie wszystko w normie. Ale oczywiście nie wiem czy to zasługa SST, innych ziółek które na zmianę łykam (np Astragalus, Bhringaraj), czy może mojego świątobliwego trybu życia? Z całą pewnością nie należy na podstawie jednostkowej sytuacji wyciągać wniosków, ale w każdym razie z pewnością nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
qeenie Re: janie-w ? 25.05.09, 19:59 jan-w napisał: > Zgodnie z obietnicą piszę. Jedno badanie już miałem. Laurka. ale jakie jakie badanie? Poziomu wiremii, aspat alat?!? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: janie-w ? 25.05.09, 22:43 Krwi jeszcze nie badałem. Na razie USG u dobrego fachowca który potrafi ocenić tą metodą to czego inni mniej doświadczeni nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: janie-w ? 09.06.09, 17:39 No to zbadałem krew itp (bez wirusologicznych). Nie to żebym miał idealne, ale lekarz stwierdził że jak dla niego jestem zdrowy. Zrewanżowałem mu się wynikami badań nt SST w poważnej placówce naukowej w USA. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś