Dodaj do ulubionych

CRM zegnaj :)))

IP: *.cmbg.cable.ntl.com 16.08.07, 13:15
Po calym roku przeplacania naszych ciezko zarobionych pieniedzy
CRMowi w koncu jestesmy woooolni :) Jak milo bedzie zobaczyc
normalna wyplate na payu :) Kontrol przeszedl bez problemu i z
radoscia zaczelismy kolejny rok pracy ku chwale Tesco :)
POzdro
Obserwuj wątek
    • solero Re: CRM zegnaj :))) 16.08.07, 14:13
      Gratuluję na nowej drodze życia :>
      • Gość: Bbaarti Re: CRM zegnaj :))) IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.08.07, 12:05
        Hej Maly
        wiesz my nie wiem czy mamy cauncil tax wliczony bo placimy go sami
        ale jezeli jest taka opcja to hehe ponad 1000 bedzie do zwrotu.
        Mozesz mi napsac w ktorym miejscu umowy to pisze czy macie wliczony
        council czy nie. hehe ja bez taxu placilem 80/tydzien
      • Gość: Bbaarti Re: CRM zegnaj :))) IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.08.07, 12:07
        Hej Maly
        wiesz my nie wiem czy mamy cauncil tax wliczony bo placimy go sami
        ale jezeli jest taka opcja to hehe ponad 1000 bedzie do zwrotu.
        Mozesz mi napsac w ktorym miejscu umowy to pisze czy macie wliczony
        council czy nie. hehe ja bez taxu placilem 80/tydzien. pozdro
        • Gość: mały Re: CRM zegnaj :))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.08.07, 14:17
          Zwróć się do crm o całkowite rozliczenie kosztów waszego pobytu w tym domu i
          przekonasz się za co pobierali Ci 80 tygodniowo.Jeśli płaciliście sami council
          tax to oczywiście nie powinno go tam być.Ja nie twierdzę że umowie miałem
          informację o wliczeniu council taxu do tygodniowej opłaty. Napisałem że w mojej
          umowie była mowa o zwrocie ewentualnej nadpłaty za media.Za council nie oddadzą,
          to chyba logiczne.Ale za media można wycisnąć z nich zwrot.Nie są do tego chętni
          ale się da.
    • Gość: mały Re: CRM zegnaj :))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.08.07, 19:48
      Skoro Wam się udało przeżyć rok z crm, to teraz zwróćcie się do nich o całkowite
      roaliczenie kosztów.I ewentualny zwrot.To działa!!
    • Gość: diego Re: CRM zegnaj :))) IP: *.225-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.08.07, 19:53
      Co to jest CRM ? Moglibyscie mi wyjasnic ?
    • Gość: Bbaarti Re: CRM zegnaj :))) IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.08.07, 01:45
      Maly o jakich kosztach piszesz i jak to zalatwic??
      • Gość: mały Re: CRM zegnaj :))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.08.07, 08:54
        W moim przypadku płaciłem co 4 tygodnie 280 funów, czyli 70 na tydzień.W tą
        kwote miały być wliczone wszystkie media i council tax.W umowie o pracę był
        punkt który mówił że po zakończeniu pobytu w tym mieszkaniu tesco może zwrócić
        się do mnie o dopłatę za media lub też odda ewentualną nadpłatę. Po szczęsliwym
        rozwodzie z crm zwróciłem się do nich o końcowe rozliczenie kosztów.Próbowali
        mnie troszeczkę straszyć że jeśli to rozliczą to możliwe że będę musiał
        dopłacić.Wynika z tego że nie zamierzali sami dokonywać takiego
        rozliczenia.Trochę to trwało ,bo podobno długo spływały rachunki.Ale w efekcie
        dostałem niezły czek.Jeszcze coś- w wyniku tego rozliczenia okazało się że
        przez ten rok płaciłem również za kilka innych rzeczy np.koszty jakie poniosło
        tesco żeby znaleźć to mieszkanie i sfinalizować umowę wynajmu.Powodzenia.
        • Gość: radekk10 Re: CRM zegnaj :))) IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.08.07, 08:57
          Mam pytanko-czy kazdy mieszkajacy w mieszkaniu CRM ma wliczone oplaty+council w
          czynsz??bo chyba nie...
          • Gość: mały Re: CRM zegnaj :))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.08.07, 09:43
            To akurat wydaje mi się proste.Sprawdź umowę.A oprócz tego- czy
            dostajesz/dostajecie rachunki za wodę, gaz które sami płacicie? Jeśli tak to nie
            masz tego wliczonego w cotygodniową opłatę.Ale w takim razie ile płacisz
            tygodniowo? Warto sprawdzić.
            • Gość: radekk10 Re: CRM zegnaj :))) IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.08.07, 14:35
              tez tak pomyslalem ale dop po napisaniu postu :)) my akurat wszelkie rachunki
              musimy placic sami tak jak jest napisane w umowie.pozdrawiamP.S za chate place
              70F/tyg
            • Gość: radekk10 Re: CRM zegnaj :))) IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.08.07, 14:35
              Pomylka 60 F

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka