Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(5832 wyniki)
    • Witajcie, stoimy przed dylematem - wyborem hotelu w Marsa alam -wylot z Itaką. Lecimy tam posnurkować z myślą zobaczenia żółwi (moze krowy morskiej ;)))itp. Hurgahada, Sharm zaliczone. Teraz czas na ten rejon.Zastanawiamy się nad: Swiss Inn Resort Abu Dabbab , Resta Grand Resort lub Brayka Beach. Jest tyle opinii,że w końcu sami nie wiemy - dziekuję!!
    • Witam zastanawiam sie nad tymi 2 hotelami.W opisach oba hotele ok.Jak ktos byl poprosze o info.Zalezy mi na tym zeby nie byly to tzw.wloskie hotele/uraz z Shores Amphoras/Dziekuje.
    • ponieważ opinie są różne i wymagania każdy ma inne proszę o podpowiedź za jaki hotel warto zapłacić aby choć trochę można poczuć europejskie 5 gwiazdek no ok 4 . Jaki hotel dla małżeństwa z dzieckiem 5 lat ? Słyszałam że najlepsze są zawsze nowo otwarte hotele czy ktoś coś wie ? Za każdą podpowiedź będę wdzięczna .
    • Witam , jest tu wiele wątków typu : jaki hotel polecacie ... Interesuje mnie jednak jakie hotele w Egipcie są najgorsze , które oferują nam BP . Podajcie przykłady niemiłych wspomnień w tych hotelach . Które omijać z daleka ?
    • Witam, jakie polecacie hotele z piękną rafą,plażą ,ale i jednocześnie dobrym hotelem: czystość , dużo animacji dla dorosłych i dla dzieci ?
    • Witam Serdecznie Egiptomaniaków po przewie. Przejdę od razu do meritum aby nie zaśmiecać specjalnie forum. Mianowicie, wybieram się 15 maja do Egiptu, pozostał tylko wybór hotelu no i tu rodzi się pytanie, czy są hotele i jakie w rejonie Hurghada, Makadi, Soma - bez ruskich i najlepiej nie klubowa jak Amfora w Szarm? Interesują mnie hotele 4 lub 5 gwiazdek z All. Ktoś pomoże ? Dzięki.
    • Na wstępie nie polecam niestety biura Wezyr, ich miejscowy Rezydent w Sharm się nie nadaje! Nie informuje jasno Klientów o ważnych sprawach, miał do nas stosunek "olewawczy" i pretensjonalny. Jeśli chodzi o hotel - polecam w 100 %, dużo baseników i basenów (2 podgrzewane), ładna rafa (uwaga na przypływy i odpływy - mocno ściąga ), dla dzieci plac zabaw, rewelacyjny mini club, specjalne miejsca w restauracji z małymi stolikami (również specjalne menu), wata cukrowa i pop corn :) ZAKUPY: w re...
    • Witam, Szukam hotelu z ładną rafą, która byłaby łatwo dostępna z plaży tak żeby dzieci mogły do niej dotrzeć. Mają 8 i 5 lat. Starsza pływa, młodsza tylko w kole. Zresztą, wiadomo, na głębszą wodę i starszą tylko w kole, albo kamizelce bym puściła. Potrzebuję więc miejsca gdzie mogły by się tą rafą i rybkami nacieszyć dosyć blisko brzegu i w niezbyt głębokiej wodzie, najlepiej też z piaszczystym brzegiem. Napaliły się na pływanie z rybkami strasznie :-) Poczytałam trochę o hotelach i zainte...
    • Witajcie W Egipcie bylem juz 6 razy, ale zawsze Sharm albo Hurghada. Teraz czas na Marsa Alam. Wybieram sie tam w polowie wrzesnia. Potrzebuje porady w sprawie hotelu. Nie mam wielkich wymagan, a w zasadzie tylko jedno. Wymagania: - przepiekna rafa i pomost do zejscia. Hotel najlepiej w zatoce zeby uniezaleznic sie od wiatru - standard hotelu niewazny - najlepiej zeby byl nieprzyjazny dzieciom i nie mial zadnych zjezdzalni - lubie po prostu spokoj - najlepiej zeby w poblizu byl jak...
    • witam, mam pytanko, szukamy fajnego hotelu dla rodziny 2 + 3. Trojaczki to szczęscie, potrójne, ale z wakacjami jest problem. Nie ma zbyt dużego wyboru, szukamy hotelu przy plaży, z fajnymi basenami, zjeżdżalniami. Dziewczyny mają 7 lat, więc byłoby miło, gdyby były jakieś fajne animacje. Szukamy dużego pokoju rodzinnego, z 5 łóżkami, ale strasznie ciężko. Wiekszość propozycji to dwa pokoje Możecie coś polecic ? pozdr. Julia
    • Mam pytanie do tych z Państwa, którzy byli w hotelu Sunrise Tirana Aqua Park w Sharm i z racji późnego wylotu musieli przedłużyć pobyt w pokoju. Ile kosztuje przedłużenie doby hotelowej? Czy przy ewentualnym opuszczaniu pokoju standardowo o godz. 12 oddaje się opaski all inclusive? Czy posiłki i napoje mimo opuszczenia pokoju są zapewnione do końca pobytu czyli godzin wieczornych/nocnych? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, ponieważ w przyszłym tygodniu wyjeżdżamy z dzieckiem do tego hotelu a ...
    • No i zaczyna się! Pierwszy hotel bez alkoholu w Hurghadzie, mam nadzieję nie wszystkie pójdą jego śladem :))))) twojegipt.pl/pierwszy-hotel-bez-alkoholu-w-hurghadzie/
    • Hej, Planuję zakupić wczasy w hotelu Three Corners Fayrouz Plaza. Waham się, ponieważ oferta z biura Alfa Star trwa 7 dni (przylot w piątek w nocy, wylot w piątek o poranku), czyli w sumie na miejscu jest się 6 dni. Dodatkowym minusem jest przylot do Hughardy, skąd jest jeszcze 300 km autobusem do hotelu. Zainteresowała mnie oferta Sun & Fun - przylot w sobotę w nocy, wylot w niedzielę o 1 rano (bezpośrednio do Marsa Alam), a więc na miejscu jest się pełne 7 dni. Niestety pokój trzeba opuś...
    • witam, na dwa tygodnie przed wylotem biuro zmieniło nam hotel(zmiana nie wygląda najgorzej), sęk w tym, że biuro nie ma tego hotelu w swojej ofercie. Zdarzyło się tak komuś z Was? Czy to normalna praktyka biur? Chodzi o Rainbowtours.
    • Witam, Czy ktoś był w tym hotelu i mógłby się podzielić wrażeniami? Wybieram się tam z rodziną w czerwcu i jestem ciekaw plusów i minusów. Kazik
    • hotel(31)

Czy możecie polecić mi fajny *** lub **** hotel w Hurghadzie, w którym Rosjanie nie będą stanowili 85% turystów, Czesi 5%, Niemcy 10% i Polacy 5%?:) Szukam jakiegoś miłego hotelu z większą mieszanką narodowości :)
    • wybieram się w lipcu i nie wiem jaki hotel wybrać ?
    • Witam,jak w temacie.Jaki proponujecie hotel z fajną plażą (sharm lub hurghada) 4,5 gwiazdkowy i czy daleko od centrum.
    • Wybieram się w styczniu i skorzystałam z opcji "fortuna 4" - jakie hotele oferują na miejscu i jakie wrażenia z pobytu jeśli ktoś był. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
    • W tym roku mam wyjątkowy problem z wyborem hotelu, bo jedzie nas pięcioro i trudno wszystkim dogodzić. Poszukuję hotelu przy plaży, z rafą, ale taką, żeby i na płytszej wodzie można było coś zobaczyć, bo jedzie z nami 1 osoba niepływająca. Dodatkowo dobrze by było, gdyby na terenie hotelu były zjeżdżalnie przy basenach, bo jedziemy z dzieckiem. A jeśli jeszcze hotel nie znajdowałby się na pustkowiu, to byłoby to czego szukam. Macie jakieś pomysły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna