no

(180 wyników)
  • No(19)

tak bym bardzo chciała móc mieć psa, że ho, ho. z tego wszystkiego znalazłam za grosze na allegro Listy W. Kossaka, co to je kiedyś pożyczone czytałam - 2 tomiska opasłe i bardzo chciałam mieć, ale koleżanka nie chciała odsprzedać. i jeszcze zamówiłam też za grosze wspomnienia tegoż. z antykwariatu i od bukinisty. nie bardzo lubię książki używane, bo jakieś mam przy nich natręctwo czystościowe - gdy dotykam kartek książki np. z biblioteki, to muszę ręce myć co chwila, bo nie wiem, kto...
  • e tam. starałam się jak staracz. i trudno bardzo. gdy 2 mies. tak choruje mała, co to obowiązkiem jest, by zdrowa była, skoro się bierze pod opiekę. gdy jakiś wpada w zakochańczy amok, choć nie zrobiło się nic, by wpadał i nie można rzec, że: - Wal się - bo może polec na serce. gdy matka oświadcza poprzez urząd, że ma cię gdzieś. nigdy, przenigdy mnie raczej nie kochała. co ja sobie roiłam? idę. nie, nie. nie zabijam się - se idę. jest mi tak smutno, że opisać trudno. chyba...
  • wiem, że wiele osób, w tym Lucy, na wiosnę najgorszy mają czas. a mnie to dziwi, bo ze mną kłopoty jesienno-zimowe największe. i miałam taki sposobik na to - wmawianie sobie już od świąt Bożego Narodzenia, że wiosna tuż, tuż, bo wszakże dzień już coraz dłuższy. no i, gdyby nie moja obniżka mocna ocierająca się o depresję, ale, tym razem, zdecydowanie, sytuacyjną, to już od dwu tygodni bym tu gromko pokrzykiwała, że wiosna właśnie nadchodzi. ona naprawdę nadchodzi, bo żabi skok tylk...
  • i Szczur jest pierwszy ;p No dobra, może później napiszę coś mądrzejszego, ale chwilowo świętuję bezrobocie w pięknym miejscu. Serdeczne Pozdrowienia od Pary Prezydenckiej.
  • No i masz k. radochę teraz? wiesz o co mi chodzi...bardzo mnie zraniłeś bo ingerowałeś w moje realne życie tym mailem do wiesz kogo.Tak się nie robi.Bardzo jest mi przykro teraz.Udało Ci się mnie dobić.Śledź dalej innych i obsmaruj ich za plecami.Mimo wszystko nie zrobię ci tego samego bo nie potrafię-nigdy o tobie nie mówiłem nic poza 1 zdaniem-że cię nie rozumiem jeśli chodzi o real a tymczasem ty powiedziałeś komuś o parę kłamstw za dużo czego ja nigdy w stosunku do ciebie za plecami nie r...
  • sprawdzam pocztę a tam matko bosko same prośby o interwencje, a wręcz żądania kategoryczne, obrażone maile , jakieś fumy i dąsy, groźby, obelgi i plucie:) oczywiście nie od Canoine, tylko od jakichś nieznanych mi osób się ubawiłam że ludziom się wydaje że mogą tak komuś coś nakazać w necie Canoine, ja się nei gniewam, pytanie czy Ty się nie gniewasz? bo ostro mi wtedy wyszło, bo ja jestem taki niespotykanie spokojny człowiek.
  • ale nasi drodzy administracyjni przyjaciele też mają swoją nazwę: pl.wikipedia.org/wiki/Ladmin
  • ... ale nic to. Taka dziwna małpka przywędrowała do Przemyśla. No dwie nawet. Małpa też jest ładny, ale na włażenie na ramię za duży, to sobie na zwierzątko popatrzcie :-))) forum.gazeta.pl/forum/w,62,113353044,113353044,Malpa_w_Przemyslu_nawet_w_Peru_zauwazyli_.html
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8245875.html Ciekawe, czy mu się uda. Nie powiem, facet jednak trochę mi imponuje i wolałbym, aby tak, choć w moc pozytywnego wierzę nie bardziej, niż w negatywnego. A komentarze jak zwykle bezcenne.
  • do administracji, na sposób rozpatrywania skargi przez administrację. No bo to znaczy: "jak przestaniecie pluć jadem i planować zemstę"? Tylko dzisiaj mi się już nie chce pisać. Przydałaby się Tristezza i Loserka. A gdzie przepadł Szyderca? On ma pisane.
  • No to tak(22)

Ciutek Was poczytałam wczoraj wieczorem i wieczorem dziś, i pierwsza narzucająca się myśl - melancholicy. I to jest komplement. Tak. Nie: ludzie mający depresję. Ale właśnie melancholię. Głębiej czujący, myślący itd. Forum czadowe z którego tu zabłądziłam jest w dużej mierze o farmakologii i taka jest podstawa leczenia czad. Mój stan to huśtanie, płytkie (?). Jeśli depresja to na miarę klinicznej i jak tu ją nazwać melancholią? (przyznaję się, nie czytałam jeszcze Kepińskiego) Zero myśli, a w...
  • że pozew dziś napisałam. Jak to mówiła moja koleżanka: "chuj w bombki strzelił choinki nie będzie".
  • patrzę sobie na fora niektóre i widzę, że sympatie czy przyjaźnie forumowe, długoletnie wzięły w łeb, bo się przez bliskość wyborów ludzie skłócili. i to jak mocno co niektórzy ! wygląda na to, że się wręcz nienawidzić zaczęli. ciekawe czy, np. w USA wyborcy innych opcji też tak szaleńczo na siebie plują.
  • bezrobotny i bezdomny. Moje świeżo wynajęte mieszkanie ma naprawdę duży balkon, może jakiegoś zbiorowego samobója walniemy? Wprawdzie czwarte piętro, ale jest winda, więc można skakać kilka razy.
  • K. Dunin: Gwałt to gwałt i trzeba jasno powiedzieć, że to jest coś, co mężczyźni robią kobietom, a odwrotnie – nie. www.krytykapolityczna.pl/felietony/20131026/gwalt-gwalt
  • miesiąc: forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=69731&w=84208970&a=84245844 A tu już dziesiąty mija, a oznak jakiegoś większego focha antyforumowego nie widać. Nawet mimo wizyt różnych pseudointelektualistów, pewnie dopiero odejście snajpera mogłoby dać powód do zamknięcia, jakoś nie dość rozhisteryzowani jesteśmy. Chociaż Loserka gdzieś się ukryła.
  • no to pa(10)

;)pa pa
  • no szok(29)

Wracam po 2 tygodniach a tutaj naprodukowane trzy i pół tysiąca nowych postów. Czy to normalne jest? Czy mnie sie dwoi albo troi w oczach? Na razie jestem w szoku, ale witam Państwa. Serdecznie, oczywista. Muszę wrócić do równowagi.Przepraszam.
  • " Najdziwniejszego powiązania między bobem a sprawami ludzkimi doszukał się słynny Pitagoras (wielki filozof i matematyk, ten od znanego twierdzenia Pitagorasa). Sądził on, że dusze ludzkie, po śmierci ich nosiciela, przekształcają się bób. Równocześnie domagał się od władz zakazu spożywania bobu, jako że jego zdaniem, bób powoduje zaćmienie mózgu i otępienie. " pychotka.pl/pychotka/content/view/2681/ teraz się już wie, czemu niektóre kobiety na Szczurze uznały żem głupia i gro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się