no

(9 wyników)
  • Mam taką propozycję, abyś we wstępie na forum (czyli nie przyszpilaj) napisał o tym, aby podejrzewając u siebie zespół przewlekłego zmęczenia, koniecznie zajrzec na forum BORELIOZA, gdyż paru (;D) uczestników forum "Chroniczne zmęczenie" wykryło ją u siebie, po latach trwania objawów. Takie same objawy może dawać też zakażenie mykoplazmami i chlamydiami. Tu są ciekawe wątki na temat tych żyjątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26140&w=63281617 No a tu forum o boreliozie: f...
  • Witam wszystkich po dość długiej przerwie i jednocześnie chciałbym powiedzieć, że w końcu jako pierwszy chyba z nas, tutaj piszących, mam potwierdzoną badaniami diagnozę swoich problemów. Swego czasu odwiedził nas gość z forum borelioza i wtedy zdecydowałem się pociągnąć ten wątek. Ciągnąłem, czytałem, drążyłem i zrobiłem w końcu paręnaście badań w kilku kierunkach. Zrobiłem też badania zwane Real Time PCR w kierunku boreliozy. No i wyszedł wynik pozytywny. Napisali mnie tam, że ...
  • Parę dni temu był dzień chorych na SM. Podali m.in. informację, że w Polsce choruje 60 000 osób, ale tylko 1% jest leczonych prawidłowo. Rozumiecie? A przecież nad tą choroba ciągle trwają badania, ciągle powstają nowe leki itp. To pytam- jaką szansę na rozpoznanie, leczenie i poprawę swojego stanu zdrowia mają osoby takie jak my? Ż-a-d-n-e-j! Medycyna współczesna, a zwłaszcza w Polsce, nie ma do zaoferowania nic osobom, które chorują powazniej, niż banalna wirusówka. Założyłam...
  • I pisz, co słychać! Czy robisz jakieś badania? Coś Ci już wyszło konkretnego? Nowego Roku zdecydowanie lepszego od poprzedniego- dla wszystkich, którzy tu zaglądają :-)
  • Miałes sarkoidozę, tak? No to poczytaj tutaj: www.sluzbazdrowia.com.pl/html/more3481d.php Jak nic- dalej masz pewnie zakażenie bakteryjne, a kuracja sterydami mogła tylko pogorszyć sprawę. Ten artykuł nie jest z jakiejś podrzędnej gazetki, więc coś na rzeczy być musi. Tylko nie łudź się, że znajdziesz lekarza, który ze względu na te rewelacje zmieni sposób myślenia o sarkoidozie- to jest dokładnie tak, jak w przypadku boreliozy, albo i gorzej. Kiedy pól wieku temu jakiś badacz o...
  • czesc(21)

nie mam glowy dzis do pisania ale chyba tez tu pasuje choryje mnie wiecej od 7 lat na co no wlasnie na nic i na wszystkolekarka jak mnie widzi w drzwiach to zaslania oczy jak wampir przed czosnkiem w ciagu tego czasu zlecialam z 30 lekarzy (Rozych specjalnosci) no zawsze mi cos bylo u danego specjalisty nie pisze tego wszystkiego bo to az nudzi ale to bylo tak pierwsze zespol jelita drazliwego+straszne zmeczenie myslalam ze to rak przeszlo no po pol roku leki zarlam jakie tylko m...
  • Co tam u Ciebie? Zdałes egzaminy i wróciłes na studia? No i jak tam Twoje samopoczucie? Mam nadzieję, że chodziaż od Ciebie powieje optymizmem. Pozdrawiam M.
  • ktokolwiek slyszal, ktokolwiek wie... piszcie wszystko!!!
  • Nikt tu ostatnio nie zagląda, a przynajmniej nie pisze... Przenieśliście się na Łucką? ;0))) Bo nie wiem, czy tu jeszcze co pisać, a trochę się uzbierało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się