no

(271 wyników)
  • jezu co tu tak cicho i pusto??!! rany.. wszystki chude i piekne leza gdzies plackiem i sie opalaja, wcinajac weglowodany ;) apeluje do tych niechudych, co to sie wstydza cos napisac i tylko czytaja, zastanawiajac sie po cichu: "zaczac, nie zaczac, eee... tak samaaaa...??" - - zacznijmy razem! ja zaczynam jutro. dzis pozegnianie z cukrem - bede tesknic. pudding, deserek ryzowy, jogurcik, czekolada obgryziona z ciastek (pozory ze niby bialej mąki nie jem), dwa jablka - mniaaaa...
  • Zacznie ktoś ze mną? już raz byłam i schudło mi się całkiem ładnie, teraz trzeba utrwalić. Teraz ważę 65kg przy 172cm, docelowo do końca lipca chcę mieć 58kg - wtedy czuję się idealnie. Zaczynam zatem od poniedziałku z pierwszą fazą i ćwiczeniami - głównie bieganie i brzuszki. Zapraszam!
  • Witam Was. Wreszcie po kilku podchodach zaczęłam tę dietę. Mam jednak pewne wątpliwości. Chcę schudnąc niewiele (i aż tak dużo), bo 4-5 kg. Ostatno tyle mniej ważyłam na początku lata. Od wrzesnia niestety przytyłam tyle bo: brak motywacji, dużo żarcia, mało ruchu. South Beach traktuję raczej jako zmianę złych nawyków żywieniowych. Mam jednak pewne wątpliwości: najgorsze do zrozumienia jest to, że trzeba jeśc do syta, tylko to co dozwolone. Czy to naprawdę działa? Czy można jeśc ...
  • wstaje dzisiaj z rana po wczorajszym wyżeraniu resztek z noworocznego stołu no i moja waga : 61 kg... no comments... mój wyskok był niereformowalny... dlatego żadnych wyskoków.. i tym razem mi sie uda.. :) śniadanie: jajecznica z 2 jaj z szynką przekąska: kawka czarna bez cukru i mleka... musiałam bo byłam nieprzytomna na lekcjach.. obiad: rzodkiewki 2, troszke kapusty kiszonej, jajecznica z 3 jaj dzisiaj to tak "jajecznie" bo nic innego u mnie w domu nie było na obiad bo moi...
  • Dziś startuję z wagą 76.7. Docelowo 58kg. Mam nadzieję że wytrzymam. Tyle już diet próbowałam..... A jeszcze 2 lata temu ważyłam 62 kg. Jak to się stało że wyglądam tak jak teraz?.... wiem ze troche winne są antydepresanty....ale na pewno nie tylko. W każdym razie trzymajcie kciuki. W pracy koleżanka przyniosła do kawy pachnące ciasteczka ze śliwkami... schowałam dla synków.
  • Zaczęłam dziś dietkę. Mąż wyjechał na 10 dni, chcę go powitać nieco mniejsza. Siedzę tu i czytam Wasze wpisy i myślę : Uda mi się! Ja ważę ponad 80 kg, odchudzanie to już nie kwestia estetyki, a zdrowia. Schudłam w maju 5 kg (dieta z salonu masażu rolletic), trzymałam wagę do sierpnia, a potem zaczęłam tyć, odrobiłam te 5 i jeszcze z nawiązką. Dobra. Uda mi się!!!
  • tak wiec minela 1 faza,bylo chyba 2 dni juz po czyli powinnam zaczac faze 2 ale akurat jakos sie tak zlozylo ze mialam wowczas zjazd tak wiec nie moglam jesc tak jak nalezy :/ no i gdy tylko dzis przyjechalam ,taka wyglodzona,mimo iz NIE CHCIALAM (a moze chcialam:/) zjazdlam....oj duzo....niedozwolonych rzeczy ;(((((((( no i wszystko diabli wzieli i od jutra od poczatku.w sumie mnie tam rybka ze bede znowu w 1 fazie (nawet schudlam nie wiem ile bo sie boje wagi ale czuje :)))) wku...
  • zaczęłam dietkę 3 marca... szło mi super, zero grzeszków! niestety dzis jest ten dzień - 8 marca, urojone święto, kolega przyniósł w prezencie czekoladę ... no i poszły w sumie dziś 2 kostki! mam doła ///*_*\\\ help... czy to znaczy że wcześniejsze strarania przepadły???
  • W 7 dni waga drgnęła w dół o 0,6 kg. Normalnie leciało 1,3 - 1,6. Grzechów nie popełniłem. Czyżby metabolizm spadł? Ruchu miałem więcej nawet niż normalnie. Mieliście tak? Jestem od 10 tyg na SB.
  • mam problem bo nie wiem co mam zjeśc w szkole...przez kilka dni nie jadłam nic od 7 do 16 ale na bardzo złe mi to wychodził chodziłam zła i wogóle miałam kiepski chumor... wiem ze moge zjeśc orzeszki a ile moge zjeść brazylijsckich??...za odp. z góry dziękuje;)
  • Jak na zlosc baterie w wadze padly wiec nie wiem z jaka waga startuje, ostatnio bylo 60 kg - cel: zejsc do 55 (wzrost 165cm) Na sniadanie zjadlam jajecznice + salatka z pomidorow miedzyczasie kawa obiad - schab pieczony w rekawie + fasolka szparagowa na kolacje bedzie serek wiejski z rzodkiewka
  • No własnie robię doktorat z I fazy bo chcę zacząć. I raz czytam że nie można kawy i herbaty a raz że owszem! Pomocy jak to wreszcie jest?
  • Ponieważ od paru dni próbuję znów zacząć 1 fazę i ciągle się łamię 3 dnia, więc stwierdziłam, że jeśli oficjalnie to ogłoszę to może tym razem się uda przetrwać. No więc jutro startuję :) Może ktoś się dołączy? Słowa wsparcia mile widziane ;)
  • Tak się naczytałam, jaka to ta dieta wspaniała, że uwierzyłam w jej moc :-) Kupiłam wczoraj wieczorem książkę, ale byłam tak zmęczona, że od razu po powrocie do domku położyłam się spać. No i rano nie wiedziałam za bardzo, co zjeść. Skończyło się na kubeczku serka Figura Light z koperkiem i zielonym ogórkiem. A do pracy zrobiłam sobie sałatkę z pokrojonej kuleczki mozzarelli z oliwkami i rucolą z sosem winegret (oliwa, troszkę octu balsamico, bazylia). Bardzo proszę wszystkie ba...
  • Zaczełam właśnie dietke. Na razie lajcik:) Mam bardzo silną motywację
  • No i nie wiem czy się opłaca. Jak myślicie dziewczyny warto? Czy są tam przepisy realne???????
  • przestrzegam wszystkich zasad, nie pije alkoholu i nic, jak bylo na koniec 1f tak jest i wiecej. na sniadanie jem kromke ciemnego chleba potem orzechy potem obiad kurczak z warzywami lub ryba potem owoc i dalej nie jestem glodna ale zjadam waze kanapke co jest nie tak, codziennie spedzam prawie 4 godz na cwiczeniach poradzcie, za malo jem czy co, moze dlatego ze uzywam oleju rzepakowego kujawski z 1 tloczenia, zamiast oliwy ex virgin? juz sie wkurzam ostro
  • Witam wszyskich plazowiczow! Kilka slow o mnie :o) mam 28 lat i od zawsze bylam gruba - to z upodobania do jedzenia. Gdy mialam 6 lat, rodzice kazali mi podpisac ozeczenie, ze nie bede miala w przszlosci do nich pretensji, ze jestem gruba :o) Przy wzroscie 170 cm. dorobilam sie 85 kilo. Wygladalam koszmarnie i tak tez sie czulam. Nadrabialam dobrym humorem i zartami. I tak dojrzewalam i dojrzewalam, a w myslach widzialam siebie piekna i szczuplutka w pasujacym bikini i bez falde...
  • Macie ochote, potrzebe sie wpisujecie. Ja dzis zjadlam: - lyzke pasty z tamaryndowca - ma nieco cukru, porownywalnie do ketchupu podejrzewam, potrzebowalam nia doprawic indyka, bo mnie nosilo na azjatyckie smaki, wmieszalam ja do 400g miesa, zjadlam polowe z tego, czyli w sumie POL lyzki. ;) - dwie lyzki ketchupu - bo zmasakrowalam kebaby z mielonego indyka za wysoka temperatura i mialam takie wiory, ze myslalam, ze sie nimi udusze. Nie mialam innej opcji, jak zrobic im jakis posliz...
  • Czy ktoś też rozpoczął od tego poniedziałku, czyli od 31 marca 2008? Proszę o odzew- razem rażniej :))) Będziemy się dzielić przepisami:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się