Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      porady

porady

(24 wyniki)
    • Zapraszam na mojego bloga dotyczącego diety, ćwiczeń i zdrowego stylu życia może znajdziesz coś co Cie zainteresuje zrzucbrzuch.blogspot.com/
    • z pewnych powodów po porodzie nie mogę wykonywać ćwiczeń zwiększających ciśnienie w jamie brzusznej. Jakie to są ćwiczenia? Czy mogę wykonywać brzuszki, ćwiczenia na mięśnie nóg w pozycji leżącej na boku bądź w klęku podpartym? Podnosić ciężarki (bicepsy, tricepsy, naramienne itp..) Co z bieganiem, tenisem, stepem? Niestety nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
    • Najpierw zaczynałam od bieżni. Było OK, biegałam przez jakieś 15 min. Po jakimś czasie zaczęło mnie to trochę nużyć, więc zamiast bieżni wybierałam stepper lub cross-trainer. No i teraz pytanie: co jest bardziej skuteczne jeśli chodzi o redukcję tłuszczu i kształtowanie sylwetki? Dodam jeszcze, że w klubie, do którego chodzę, jest zasada, że w godzinach szczytu można korzystać z bieżni, stepperów i cross- trainerów przez 20 minut. Ćwiczę zatem te 20 minut, a potem robię ćwiczen...
    • Witam, Mysle ze moje pytania powinnam skierowac do Joggera jakos speca od joga;-) 15 pazdziernika biore udzial w (Charity)Midnight Night Run w Bangkoku. Sa dwa dystanse - 6 i 12 km; ja zapisalam sie na ten 12km. Mam kilka pytan: 1. Biegam od ladnych kilku lat (dochodzac do 2 godzin joggingu non-stop kiedy mam ochote), ale nigdy nie mierzylam ile km przebiegam! Ile czasu zajmie mi przebiegniecie 12km (srednie tempo)?? 2. Czy w ciagu tych 2 tyg powinnam biegac codziennie (...
    • Jestem osobą bardzo szczupłą powiedziałabym nawet że chudą. Postanowiłam chodzic na fitness aby zwiekszyc masę ciała. Bardzo proszę o poradę jakie stosować ćwiczenia, jak często. Jaką stosować dietę. No i oczywiście po jakim czasie widać jakiekolwiek efekty. Pozdrawiam.
    • Witam, od 3 miesięcy chodzę na siłownie (przynajmniej 3 razy w tyg, całość zajmuje mi około 1,5h), najpierw na bieżnie (sukcefywnie zwiększając dystans i powoli prędkosć). Chciałam zapytać się Was czy dobrze ćwiczę, może mielibyście jakieś rady? Dodam może jeszcze, że jestem kobietką - 164cm i 58 kg. -Najpierw wchodzę na bieżnie i rozgrzewam się chodząc 5km/h przez około 10-15 min. Następnie przyspieszam do szybkiego marszu (w moim wypadku 6.3-6.5 km/h) przez około 5 min. -...
    • gdzie w Warszawie można uzyskać fachową poradę dotyczącą suplementów i diety?
    • Witajcie kochani! Nie mam zbyt dużo środków do dyspozycji, ale za to ogromną potrzebę pozbycia się nadwagi. Chciałam prosić o radę; czy kupilibyście ten rower treningowy? Wygląda solidnie, ma 8kg koło zamachowe, w dodatku jest magnetyczny i tani. allegro.pl/rower-treningowo-rechabilitacyjny-kolo-8kg-do120kg-i1470260819.html Bardzo proszę o odpowiedź, tacita
    • witam, mam problem ze schudnieciem z nog odkad pamietam. brzuch mam plaski (64cm w pasie) i wyglada to dosc nieproporcjonalnie. probowalam juz diet, ale stanelo na tym, ze po prostu ograniczam slodycze, alkohol, tluste jedzenie. jem wiecej serkow, jogutow, warzyw, pije herbaty nieslodzone i wode itp. od 2m-cy chodze 2* w tyg na basen, a od miesiaca cwicze regulanie, po 6h fitness tygodniowo. nie wiem co robie zle, ale w ogole nie chudne. mam wage 52,5 przy 155cm i raczej mocno rozbudo...
    • usemycomputer.com/show.html?i=/indeximages/2006/December/85114_24999celebritycitymissbmv6_122_484lo.jpg Jak cwiczyc i jak sie odzywiac aby uzyskac taka figure? Tylko nie mowcie mi, ze trzeba sie glodzic bo to brednie. Jestem szczypła ale ud takich nie mam. Mam doasc pełne i chcialabym cos z tym zrobic.
    • Witam. Chciałabym zakupić jakieś urządzenie do domu na którym mogłabym spalić nadmiar sadełka. Czy to się nadaje? Poradźcie... dziękuję. www.allegro.pl/my_page.php?uid=4295347
    • Kłaniam się, tak jak w temacie...ciekawi mnie czy te porady odnośnie wyrobienia sobie sylwetki (niekiedy w krótkim okresie czasu-tak piszą..) są skuteczne ? Ma ktoś z Was jakieś pozytywne doświadczenia ? Pozdrawiam
    • Moze ktos mi doradzi jak przytyc,ale w jakis ladny sposob.Nie chce miec galaretowatej warstwy tluszczu i cellulitu. Co jesc i jaki rodzaj cwiczen?
    • Przymierzam się do kopenhagi i jak zwykle muszę poznać wszystkie za i przeciw,akurat ta dieta podoba mi się i sądze że podołam. Sporo już o niej przeczytałam na tym forum i mimo zapisu żeby jej restrykcyjnie przestrzegać znalazłam kilka modyfikacji dlatego też poproszę o "naprostowanie" jeżeli coś źle pojęłam. 1-szpinak można zamienić na brokuły 2-kawy można nie słodzić 3-kompot można zastąpić np. jabłkiem 4-można żuć gumę bezcukrową 5-w 5 dniu bodajże zamiast marchewki możn...
    • Tae bo i spinning (każdy raz w tygodniu) w pozostałe dni ćwiczenia domowe (np.:na uda i pośladki, brzuszki). Codziennie minimum 1,5 litra wody, herbata pu erh, dużo owoców, gotowane warzywka, prawie bez chleba, od czasu do czasu szaleństwo kaloryczne w postaci czegoś łodkiego lub piwa. Czy zmienić rodzaj zajęć fitness, zwiększyć ich częstotliwość? A może jeszce siłownia?? Z góry dziękuję za kometarze i ewentualne porady.
    • www.tytan-team.pl , całkiem nowy projekt , znakomici fachowcy , wspaniała atmosfera , porady , ciekawostki Zapraszam !!!
    • Słuchajcie - jak się dowiedzieć i od kogo, jak powinien wyglądać mój trening i moja dieta? Mam 37 lat, wyglądam jak chłopak. Zacząłem 2 lata temu ćwiczyć i okazało się - efekty były. Nieduże, ale barki, ręce, klata,plecy - zrobiły się fajniejsze. Nie chę być Szwarcenegerem, ale chciałbym (po półrocznej przerwie) zacząć na nowo ćwiczyć. Chciałbym jednak tak dobrać zestaw ćwiczeń i dietę, żeby były większe efekty. W specjalistycznych gazetach na temat są porady dla młodych chłopców a...
    • Czy ma moze ktos albo wie skad mozna sciagnac jakis aerobic na dvd albo divx
    • Czy mozecie polecic mi jakies skuteczne wypelniacze ?mam caly czas uczucie glodu tzw.wilczy apetyt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się