finneznam ROZPACZLIWIE POSZUKUJĘ 10.10.03, 12:57 odpoczynku przez sen. (Głos obowiązku: Chyba ci się śni!) Odpowiedz Link
zamek WIDZIAŁEM 14.10.03, 14:57 tróję na szynach. WSTAWIAŁEM tróję na jednej szynie. NIE WIDZIAŁEM Marysi Wiernikowskiej. Przepraszam, jak publikuje ogłoszenia w max-packu, to dostaję zniżkę, złociutka? Odpowiedz Link
zamek DONOSZĘ 14.10.03, 21:22 iż forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=3992513&a=8514964 Odpowiedz Link
finneznam AAAAREKORDZISTA CASANOVĘ POBIJE 15.10.03, 08:29 za przedmiotowe traktowanie kobiet (Pinokio! Pinokio!) Odpowiedz Link
szprota1 POPADAM W EUFORIĘ 20.10.03, 10:54 Słysząc newsy Keltoi i wspomianając sobotnie spotkanie:D Odpowiedz Link
szprota1 POKAZUJĘ 20.10.03, 14:59 Drugą;P Nie ma jak spamować własne forum! OK, tepier seriozno: "Teraz jestem szczęśliwa" "Dlaczego" "Bo gdy otwieram okno, widzę, że noc jest spokojna" (Bob Dylan) Odpowiedz Link
maginiak USTAWIAM 21.10.03, 12:50 W dwuszeregu. Po trzech zbiórkach dwie asysty gratis. Odpowiedz Link
finneznam POSZUKUJĘ 21.10.03, 13:33 bladego choć pojęcia jak wejść do Vica gdy Metzger nie wpuszcza, nie sprzedaje, na walkę mam za mało ammo i stimpaka awruk Sulik dał drapaka ze Smileyem który nie nauczył oprawiać gekosów i łażę tak bez sensu zdobywać pexy na dziwkach :( Odpowiedz Link
b00g13 Re: POSZUKUJĘ 22.10.03, 18:10 finneznam napisał: > bladego choć pojęcia jak wejść do Vica gdy Metzger nie wpuszcza, nie sprzedaje, > na walkę mam za mało ammo i stimpaka > awruk Sulik dał drapaka ze Smileyem który nie nauczył oprawiać gekosów i łażę t > ak bez sensu zdobywać pexy na dziwkach :( a w NCR blachy na krawężnikach szlifują... i maszyny parne podwybuchem się aktem stają by bąć i ch niedoprowadzenia zaaplikować na px ............."whatya need youngster?" Odpowiedz Link
finneznam ZADAJĘ 27.10.03, 09:54 kłam jakoby w NCR cokolwiek. To się (z)wi RNK. A z metzgerowych ćwoków sprułem seryjnie i pojedynczym. Wystarczyło się naćpać z tej butli gazowej czy co to je i się mnie kule nie imadła. Tera szukam giga mamony na mega petrol. Odpowiedz Link
szprota1 O3MAŁAM 22.10.03, 14:57 Maila: Aby nie wyskoczyc z tempa offowych dzia砤?proponuj?br> przygotowa?kolejny pokaz 丑dzkich tw髍c體 film體 niezale縩ych, pod tytu砮m: Dzierżbór piktogramy!!!! Odpowiedz Link
aard UPRASZAM BOOGIEGO 23.10.03, 13:06 O stosowanie się do formalnych standardów niniejszego wątku. (A to z powstawaniem świetne!) Odpowiedz Link
maginiak ODPOWIADAMPYTAJĄCO 27.10.03, 12:15 dziad_borowy zapytał mniej więcej tak: >Czy Murzyn ów czytał książkę o Łodzi? A widziałeś kiedyś Murzyna czytającego jakąś inną książkę? Bo ja nie:-))) Odpowiedz Link
dziad_borowy ODPOWIADAMZGODNIEZPRAWDĄ 27.10.03, 12:24 maginiak napisała, ze dziad_borowy zapytał mniej więcej tak: Czy Murzyn ów czytał książkę o Łodzi?, na co odpowiedziala pytajaco: A widziałeś kiedyś Murzyna czytającego jakąś inną książkę? Bo ja nie:-))) Dziad borowy po krotkiej chwili zastanowienia odpowiedzial Jej zgodnie z prawda, ze nigdy, a szczegolnie na przystanku. Dzrżb!! Odpowiedz Link
maginiak WYLICZAM 27.10.03, 14:16 dziad_borowy napisał, że maginiak napisała, ze dziad_borowy zapytał mniej więcej, na co maginiak odpowiedziala pytajaco, na co dziad_borowy po krotkiej chwili zastanowienia odpowiedzial Jej zgodnie z prawda, na co maginiak po krótkiej chwili zastanowienia nic nie odpowiedziała, tylko poszła na przystanek szukac murzyna Odpowiedz Link
szprota1 ODPOCZYWAM 27.10.03, 13:33 Po weekendzie, podczas którego byłam w Lublinie, Kazimierzu i Janowcu, obejrzałam wystawę Chagalla i kilkanaście filmów różnej jakości, odbyłam koncert, zakrystię i plebanię oraz posłuchałam dobrego radia. Odpowiedz Link
dziad_borowy DODAJĘNOCHYBAŻE 27.10.03, 13:39 No chyba ze w oleju:-)) Dzrżb cz k k k k!!! Odpowiedz Link
aard DOCHRZANIAM SIĘ 27.10.03, 15:21 szprota1 napisała: > Szprotki tylko w tomacie. Olej ten olej. A co z podwędzanymi, które w Warszawie? O! Odpowiedz Link
szprota1 DOSTRZEGAM NIEPOTRZEBNOŚĆ 30.10.03, 15:52 Tak sie tylko złośliwiłam bezinteresownie. Odpowiedz Link