Dodaj do ulubionych

Michał sie prostytuuje

09.08.05, 16:32
no bo jak to nazwac? najpierw wyzywa Leppera od faszystów, oświadcza, ze jak
Lepper dojdzie do władzy to on /Wiśniewski- Ich Troje/ ucieka z kraju, a
teraz śpiewa dla Andrju w kampanii wyborczej ? Prostytucja.
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Michał sie prostytuuje 09.08.05, 16:42
      mamona! mamona!
      rzygac sie chcesad
    • wadera3 Re: Michał sie prostytuuje 09.08.05, 16:43
      nie przywiązywałabym zbyt wielkiej wagi do słów jednego i drugiego.....
      • vitalia Re: Michał sie prostytuuje 09.08.05, 18:56
        duet egzotyczny i tyle..a Wisniewski zawsze sie sprzeda za odpowiednie
        pieniadze..
    • sloggi Re: Michał sie prostytuuje 29.10.05, 16:38
      Wczora usłyszałem, że dobierał się do dziennikarki z Eski.
      • vitalia Re: Michał sie prostytuuje 29.10.05, 17:13
        Odreagowuje ??? po przebojach z antytalenciem .Ale cpo znaczy dobierał się ??
        gadaj waćpan jaśniej.
      • magoo_king Re: Michał sie prostytuuje 29.10.05, 17:27
        nie wiem czy ona pracuje w esce ale na pewno prowadziw MTV program MTV Select.
        Znana jest z tego iż jej wywiady sa prowadzone bardzo brawurowo. Gościem
        Katarzyny był Michał W., wg prezenterki Michał pozował macho. W pewnej chwili
        rzucił się na nią i na wizji zaczął (leżąć na niej) wykonywać ruchy frykcyjne.
        Próbował dobrać się również do jej piersi "położył głowę na kolanach i chciał
        ssać sutki". Prezenterka próbowała wybrnąć z sytuacji zapowiadając teledysk.

a oto oficjalny komentarz prezenterki :

2005-10-28
        Kasia Burzyńska

Zaprosiłam Michała Wiśniewskiego do mojego programu, ponieważ jest ciekawym i
        kontrowersyjnym artystą oraz osobowością medialną, jakich niewiele na polskiej
        scenie. Dał nam siebie poznać jako muzyk, bohater reality show i skandalista.
        Chciałam się przekonać jaki jest naprawdę. Mam nadzieję, że mi się to udało
        podczas nagrywania mojego programu. Michał był bardzo spontaniczny, szczery i
        dowcipny, co mnie dodawało animuszu, a całemu programowi pikanterii. Jednak
        Michał w żadnym momencie nie przekroczył granic przyzwoitości. Nie doszło do
        żadnych ekscesów mimo, że ktoś mógł odnieść takie wrażenie po przeczytaniu
        moich wypowiedzi, które wczoraj wydrukował Super Express. Michał Wiśniewski
        wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie – mieliśmy ze sobą dobry kontakt na
        planie, co zaowocowało nieprzewidzianymi zwrotami akcji. On wcale nie jest
        burakiem! Nigdy tak bym się o nim nie wypowiedziała! Jest facetem, który ma
        dystans do siebie i wiele uroku osobistego. Oboje bardzo dobrze się bawiliśmy i
        mamy nadzieję, że dla widzów MTV nasz program również będzie znakomitą
        rozrywką. Takiego Michała jeszcze nie widzieliście!

tekst źródłowy ---->
        Michał to burak! - informuje Super Express
        Super Express 10:24

Katarzyna Burzyńska nie ma wątpliwości. Tak nazwała Michała Wiśniewskiego po
        tym, jak sama zaprosiła go do programu "MTV Selekt". Dlaczego?

Katarzyna Burzyńska (22 l.) jest znana z tego, że brawurowo prowadzi wywiady z
        gwiazdami. W programie "MTV Select" jest szczera i niekonwencjonalna, ale nawet
        ją zaskoczyło zachowanie jej własnego gościa - Michała Wiśniewskiego (33 l.).

"Super Express" dotarł do nagrania z tego spotkania. Michał Wiśniewski
        kilkakrotnie obraził prowadzącą i... majstrował przy jej bluzce!

Napastliwy i chamski - Już na początku programu założył, że skoro ja wiem tyle
        o nim, to będzie coś na mnie miał. Ponieważ byłam ubrana w szerszą bluzkę,
        wymyślił, że jestem w ciąży - opowiada nam Kasia. Prezenterka podjęła temat,
        przyznając, dla zabawy, że chodzi do szkoły rodzenia, i zademonstrowała, jak
        nauczono ją oddychać.

- Takie odgłosy wydaje się przy wiesz jakich czynnościach - odpalił jej
        Wiśniewski. - Jesteś dobra w te klocki?
        • vitalia Re: Michał sie prostytuuje 29.10.05, 17:34
          No, no baardzo ciekawe jak to było na prawdę,kto z nich ściemnia. Niesmaczne to
          wszystko.
          • magoo_king Re: Michał sie prostytuuje 29.10.05, 17:40
            słuchał na drugi dzień antyradia. zadzwonili do kasi wojewódzki i figurski.
            podając sie za policję, przepytali ja na okolicznośc. W zasadzie wszystko
            potwierdziła, i to że czerwonogłowy na niej leżał i wykonywał ruchy frykcyjne,
            i to że dobierał się do niej "do ssania nie doszło". i to że był wulgarny i
            zwracał sie do niej per " ty młoda dupa jeszcze jesteś". Na pytanie czy
            pojawiły się jakieś płyny odpowiedziała - " żadnych płynów organicznych nie
            zauważyłam" . Pomimo całego zamieszania, odpowiadała dosyć treściwie, i na
            pewno wierzyła, że to prawdziwa policja. a jej oficjalny komentarz zamieszczony
            był na stronie "ich troje". Niesmaczne to jest bardzo nawet rzekłbym.
            • vitalia Re: Michał sie prostytuuje 29.10.05, 17:51
              No tak,, a ten czerwonogłowy stwór ma to wszystko gdzieś.Idol
              nastolatek ..chociaż już nieco przebrzmiały.Rozpacz go ogarnia, bo to co było
              już ,,,se ne wrati.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka