uwierz_w_to 13.01.13, 18:25 po browarku i życie scenariusz pisze:D ciekawe czy się odezwie dzić?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: szpila 13.01.13, 18:28 Dzis niedziela wiec Szpile chyba nie pracuje. Ale to dzien urodzin, moze jakas imprezke robi, moze zostala gdzies zaproszona? ja tez lubie kiedy ja widze poznym popoludniem albo wieczorem i mozemy sobie tak plotkowac prawie ze do polnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: szpila 13.01.13, 18:31 Ja jutro wszystkie ploty będę znał z byłego mojego osiedla gdzie się wychowałem,newsów cała paczka, i w zasadzie to grzańce bym łykał ale nie wiem czy nie będziemy na siłowni pili. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpila 13.01.13, 18:37 Mam też nadzieję ze Szpile przybędzie i ten tort wysoki pokroi co go tak wypiekłam dla niej i udekorowałam.Dużo nas dziś na tych urodzinach i czekamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szpila 13.01.13, 18:40 No, czekamy. Tort wkleilas pierwszorzedny :) tez mam nadzieje ze Szpile na chwile wpadnie na foruma tort pokroic. A z jakim nadzieniem jest ten tort? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpila 13.01.13, 18:43 Tam jest tyle różnych nadzionek przekładanych biszkoptem ze się na ekranie nie zmieścił jak widzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: szpila 13.01.13, 18:45 hehehe i tak jakoś flejtarsko obsmarowany polewą. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szpila 13.01.13, 18:50 Zobaczymy co jest w srodku jak Szpile pokroi hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpila 13.01.13, 19:25 Już nie pamiętam,coś nadawałam :D Jeszcze piosneczka dla Szpili starożytna ale moja ulubiona w wykonaniu chyba oryginalnym. Gdybym miał młotek. www.youtube.com/watch?v=1AvULw1mfJA Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szpila 13.01.13, 19:38 Sympatyczna pioseneczka. Szpila pewnie umie chodzic na szpilach. Ty umiesz Ditto? ja nie, ciagle mi sie nogi placza. A na studniowce mialam mega szpile i tanczylam spoko i poloneza i potem na balu. A teraz jak zaloze szpile i ide to wygladam jak ostatnia ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpila 13.01.13, 19:45 Nie wiem czy umię.Chodzę ale jak to wygląda w moim wykonaniu to inni musieliby ocenić.Mi się chodzi dobrze.Nie przewracam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szpila 13.01.13, 19:48 A ja sie chwieje. Chyba ze mam takie szpilki kompensowane z przodu to wtedy nie sa az tak strasznie strome i w takich jeszcze umiem sobie poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpila 13.01.13, 21:58 Ja też muszę dopasować dobrze. Szpile chyba nieźle się bawi dziś :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpila 13.01.13, 22:03 A któż by jej żałował w dniu urodzin>Niechaj się bawi dobrze to będzie spać jak dziecko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szpila 13.01.13, 22:05 No :) Nie wiem czy idzie jutro do pracy, zeby tylko miala kiedy odespac :) Odpowiedz Link Zgłoś