13.01.13, 18:25
po browarku i życie scenariusz pisze:D ciekawe czy się odezwie dzić?:D
Obserwuj wątek
    • madau Re: szpila 13.01.13, 18:28
      Dzis niedziela wiec Szpile chyba nie pracuje. Ale to dzien urodzin, moze jakas imprezke robi, moze zostala gdzies zaproszona?
      ja tez lubie kiedy ja widze poznym popoludniem albo wieczorem i mozemy sobie tak plotkowac prawie ze do polnocy.
      • uwierz_w_to Re: szpila 13.01.13, 18:31
        Ja jutro wszystkie ploty będę znał z byłego mojego osiedla gdzie się wychowałem,newsów cała paczka, i w zasadzie to grzańce bym łykał ale nie wiem czy nie będziemy na siłowni pili.
        • ditta12 Re: szpila 13.01.13, 18:37
          Mam też nadzieję ze Szpile przybędzie i ten tort wysoki pokroi co go tak wypiekłam dla niej i udekorowałam.Dużo nas dziś na tych urodzinach i czekamy :)
          • madau Re: szpila 13.01.13, 18:40
            No, czekamy. Tort wkleilas pierwszorzedny :) tez mam nadzieje ze Szpile na chwile wpadnie na foruma tort pokroic.
            A z jakim nadzieniem jest ten tort?
            • ditta12 Re: szpila 13.01.13, 18:43
              Tam jest tyle różnych nadzionek przekładanych biszkoptem ze się na ekranie nie zmieścił jak widzisz :D
              • uwierz_w_to Re: szpila 13.01.13, 18:45
                hehehe i tak jakoś flejtarsko obsmarowany polewą.
                • madau Re: szpila 13.01.13, 18:50
                  Zobaczymy co jest w srodku jak Szpile pokroi hehe :)
                  • ditta12 Re: szpila 13.01.13, 19:25
                    Już nie pamiętam,coś nadawałam :D
                    Jeszcze piosneczka dla Szpili starożytna ale moja ulubiona w wykonaniu chyba oryginalnym.
                    Gdybym miał młotek.
                    www.youtube.com/watch?v=1AvULw1mfJA
                    • madau Re: szpila 13.01.13, 19:38
                      Sympatyczna pioseneczka.
                      Szpila pewnie umie chodzic na szpilach.
                      Ty umiesz Ditto? ja nie, ciagle mi sie nogi placza. A na studniowce mialam mega szpile i tanczylam spoko i poloneza i potem na balu.
                      A teraz jak zaloze szpile i ide to wygladam jak ostatnia ofiara.
                      • ditta12 Re: szpila 13.01.13, 19:45
                        Nie wiem czy umię.Chodzę ale jak to wygląda w moim wykonaniu to inni musieliby ocenić.Mi się chodzi dobrze.Nie przewracam się ;)
                        • madau Re: szpila 13.01.13, 19:48
                          A ja sie chwieje. Chyba ze mam takie szpilki kompensowane z przodu to wtedy nie sa az tak strasznie strome i w takich jeszcze umiem sobie poradzic
                          • ditta12 Re: szpila 13.01.13, 21:58
                            Ja też muszę dopasować dobrze.
                            Szpile chyba nieźle się bawi dziś :D
                            • madau Re: szpila 13.01.13, 22:00
                              Dajmy sie jej bawic, moze zda realcje jutro :)
                              • ditta12 Re: szpila 13.01.13, 22:03
                                A któż by jej żałował w dniu urodzin>Niechaj się bawi dobrze to będzie spać jak dziecko.:)
                                • madau Re: szpila 13.01.13, 22:05
                                  No :) Nie wiem czy idzie jutro do pracy, zeby tylko miala kiedy odespac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka