mammaja 21.12.04, 23:35 Spijcie - ale tez nie zapominajcie,ze zbliza sie karnawal! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dado11 Re: Dobranoc 22.12.04, 00:02 Dwa kieliszeczki malinowo-jezynowej nalewki zrobily swoje. W calym ciele rozlalo sie slodkie ciepelko, nogi mam jak z waty, a powieki z olowiu. Jutro dzien pelen wrazen, wiec oddalam sie krokiem zwiewnym, przytulic moja osamotniona poduszke i ogrzac puchowa pierzynke Dobrej nocy i cieplych snow, D. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie No tak, znowu wszyscy poszli spac 22.12.04, 00:21 No tak, znowu wszyscy poszli spac a ja tu zostane i bede smetnym wzrokiem wpatrywac sie w ekran ze statystykami gdy forum bedzie spalo. Bardzo niesprawiedliwe! Spijcie, tylko nie chrapcie za bardzo zeby mnie nie rozpraszac ;oD Nighty night Pozdrawiam czuwajac Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 23.12.04, 00:00 Idziesz spac, ML? Kolorowych snow... ja pewnie niedlugo odpelzne w egipskich ciemnosciach i zimnie... wkurza mnie padanie elektryki we wsi circa raz w tygodniu ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 23.12.04, 00:07 Zycze kolorowych snow i odpelzam w strone sypialni, coby zlapac ostatki ciepla. Po drodze wezme aspiryne i inne. Dobranoc Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranoc 23.12.04, 22:37 Dobranoc. Wyśpijcie się dziś. Jutro będą przeszkadzać nam mówiące ludzkim głosem zwierzęta. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 23.12.04, 23:11 To racja Wedrowcze!Ciekawe CO powiedza!Dobranoc! ml Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 23.12.04, 23:48 Zdechlam, padam...i spadam Dobranoc, moi mili, szybkich i niezbyt skomplikowanych snow, radosnych przebudzen D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 26.12.04, 00:18 Witam i zegnam w II dniu swiat, zmykam do przytulnej przystani moich marzen i snow Uwiaze emocje na krotkim postronku, zapadne w puchowe kolderki niegroznej glupoty, no i rozwine znaczenie slowa - bliskosc)) Dobranoc, D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 27.12.04, 02:02 ... pchly na noc.. karaluchy... etc. Milych snow )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 27.12.04, 22:47 Ciesze sie, ze Ukraina dobrnela w pokoju do nowej jakosci Przeraza mnie hekatomba ofiar w falach tsunami Moj dzien, dzis szczesliwie byl calkiem zwyczajny... Pojde zatem zwyczajnie spac, zeby sie wyspac Dobranoc, D. Odpowiedz Link
nokata Re: Dobranoc 29.12.04, 01:24 bede z Toba duchem rozespanym w tych trudnych chwilach ) papapa Slodkiego spioszka na slepka Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranoc 29.12.04, 01:32 Ja tez zaczyanam jutro poranna szychte na dodatek ze zmniejszona zaloga( Tak mnie kreci zeby zadzwonic do fabryki i powiedziec ze mnie szlag trafil... Ale szkoda mi moich podopiecznych... Jakos przezyje. Dobranoc , milych snow ) K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 29.12.04, 01:44 Tez odpelzam w strone drimiarni )) Dobranoc wszystkim, do jutra/dzisiaj ) Odpowiedz Link
no_no Re: Dobranoc 29.12.04, 23:00 Subiektywnie rzecz biorąc, wydaje mnie sie, że sie dość nagadałem w tym roku. Dam rencom odpocząć) Do Siego. no_no - czuj duch) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 29.12.04, 23:22 Po plecach kraza delikatne ciarki, kark prosi o zmiane pozycji, oczy niecierpia juz stalowo-niebieskiego prostokata, dobranoc zatem, moi mili, wszak ciala swego sluchac trzeba)) Pozdr. D Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranoc 30.12.04, 21:58 Dobranoc, może dziś zasnę zgodnie z planami, a nie będę tłukła się po nocy, jak ten N.M. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dobranoc 30.12.04, 22:10 I ja już pójdę spać. Wczoraj za długo siedziałem w necie i dzisiaj zaspałem. Pierwszy raz od chyba roku. Musiałem pójść do pracy bez śniadania i gimnastyki. Koszmar )) Dobranoc. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 01.01.05, 23:25 dobranoc, kolorowych snow... dosiego.. aaa psik, aaa psik J. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 01.01.05, 23:35 Dobranoc Wam a Tobie Jutko na zdrowie,skoro kichasz! ml Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 02.01.05, 21:11 Chlodne piwo wyciszylo szum w szarych komorkach i wyprostowalo mysli Hulaszcze zycie w ostatnich dniach nadwatlilo moje sily, wiec pospie troszke i jutro swieza i rzeska pognam w wir szarej codziennosci Dobranoc, D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 05.01.05, 23:18 Ide spac, zyczac Paniom pieknych snow o partnerach, obejmujacych ich smukla kibic w tancu, w promieniach ksiezyca A Panom, snow o dalekich podrozach, gdzie bywaja bohaterami, niekoniecznie ginacymi smiercia bohaterska No to pa, D Odpowiedz Link
omeri Re: Dobranoc 06.01.05, 23:10 Pożno wpadlam i pierwsza wypadam. Jutro dentysta. dobranoc Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 07.01.05, 22:11 Choc godzina smiesznie mloda, na mnie czas juz najwyzszy Dobranoc, D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 09.01.05, 23:19 Wietrzne wyjce za oknem prognozuja krotki i nerwowy sen Czas wiec zmykac pod poduchy. Dobranoc, D. Odpowiedz Link
no_no Re: Dobranoc Kochane Panie... 12.01.05, 01:06 Kórna! Ludzie! Idę spać) I wiecie co? Jak ja się cieszę, że urodziłem się facetem) Bo. Być kobietą, to ciężkie zajęcie) no_no - dobranoc poezje) Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc 12.01.05, 01:41 Wydaje mi się, jakby dzień w którym żyję był dniem...ostatnim Jestem zachłanna życia, boję się go i jednocześnie...nie dbam. Nic nie buduje mi się, nie ma podwalin...domu Wszystko zamyka się w tym jednym dniu, jednej...chwili Jest już późno, piszę bzdury Kot zapędził mysz do dziury Jestem bezkompromisowa...uważam że...że tylko Bystrość...nadaje... sens... życiu Być kochanym jest bardzo, bardzo przyjemnie Trochę drobiazgów i szlachetność serca, to człowieka wywyższa. Jest już późno, piszę bzdury Kot zapędził mysz do dziury i już Odpowiedz Link
no_no Re: Dobranoc Kochanie:)) 13.01.05, 10:54 no_no napisał: > Bo. Być kobietą, to ciężkie zajęcie) ---- Ale tak se myślę, że jednak o wiele ciekawsze, bogatsze i bardziej złożone od życia prostych samców) no_no - moje uszanowanie dla wszystkich różyczek i leliji) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 12.01.05, 23:50 Ide przeliczyc zielone zdzbla traw na moim sennym trawniku, biale baranki na niebie pelnym gwiazd, policze wrozby w nietypowym senniku, i zasne, i pojde spac Dobrej nocy, D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 15.01.05, 00:51 Przy miekkich promieniach ksiezycowej poswiaty, saczacej sie przez polprzezroczyste firanki, w ostatnim blysku gaszonej wlasnie nocnej lampki, ukladajac w myslach wersy przeczytanej powiesci, wyciszam swoj niezrozumialy swiat, by stal sie cieplym, znajomym, pluszowym misiem, lub poduszka w paski, lub tylko rogiem koldry, wlasnej... Dobranoc, D. Odpowiedz Link
ada296 Re: Dobranoc 15.01.05, 00:53 dobranoc Dado śnij piękne sny ja też się cichcem oddalam spać pa Odpowiedz Link
ewapf Re: Dobranoc 16.01.05, 23:01 Płynność... płynność... falistość... Rytm wieczornych dostrzeżeń... Drżąca, żywa rtęcistość... Snień wstydliwość i zwierzeń. Chwilna, zwiewna przelotność, Nikłe, smętne więdnienie, Cicha, cicha samotność, Cienie, cienie i cienie... Słowa: słowa ukryte. Oczy: oczy spuszczone (Przeświecanie rozkwitu Przez pajeczą zasłone). Przed snem... troche Tuwima... Spijcie dobrze, snijcie do rana... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 16.01.05, 23:19 Piekne dobranoc Ewo! ml PS. I ja zycze wszystkim milych snow.. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 17.01.05, 23:35 Na dworze czarna noc, powietrze czyste jak lza, pol lysego swieci za dwoch, a w mojej glowie...mgla. Czas oczy zamknac, raz dwa, przywolac gromadke snow, narzucic na glowe koc i zrobic wszystkim pa, pa D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 18.01.05, 22:42 Lysy zniknal za chmurami, psy zwinely sie w precelki, mysli ciagna sie sznurami, sny wolaja spod kolderki. Zatem zmykac mi juz czas, mysli wysle w ciemny las. Niech tam sobie cicho siedza i dobranoc nam powiedza D. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 18.01.05, 23:07 Dobranoc,klawiatura sie popsula,jedna literka sie wcisnela i koniec((( ...l Odpowiedz Link
kanoka Re: Dobranoc 18.01.05, 23:13 Dado, poetesso, śpij słodko pod mięciutką kołderką... I pieski, zwinięte w precelki obok Ciebie) Moja psica jeszcze drapie się w ucho, okręca się w kółko i szuka miejsca na sen.....czy na własnym posłaniu, czy na kanapie w dużym pokoju? Dobranoc Wszystkim...... Odpowiedz Link
no_no Re: Dobranoc 18.01.05, 23:11 Co tam będę wam gitarę zawracał, jak i tak każdy wie swoje)) no_no - ide se i nie wódź mnie) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranoc 19.01.05, 21:05 Dobranoc. Herbata, sok z malin, witamina C i łóżko. Chyba miałam bliski kontakt z wirusem grypopodobnym Odpowiedz Link
kanoka Re: Dobranoc 19.01.05, 21:33 Oby nie, Wędrowcze! Ale jeżeli nawet, to mam nadzieję, że połączone siły gorącej herbaty, soku z malin, witaminy C i ciepłego łóżka - skutecznie pogonią wirusa ) Dobranoc wszystkim - jutro muszę rano wstać. Odpowiedz Link
mammaja Re: Dobranoc 19.01.05, 22:57 Dobranoc, nie mam co tu siedziec Obejrze sobie radosnie film na dvd. Odpowiedz Link
kamfora Re: Dobranoc 19.01.05, 23:03 Przecież się szczepiłaś przeciwko takim wirusom?! Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 19.01.05, 23:44 Hej Wedrowcze, badz nam zdrowa, pozytywnych mysli naszych juz mieszanka jest gotowa, wiec niech grypa cie nie straszy, i niech spada...do Krakowa??? Dobranoc-dyzurny wierszokleta D. Odpowiedz Link
kanoka Re: Dobranoc 20.01.05, 23:00 Dobranoc wszystkim Wierszyk Dado (jeżeli będzie, please )), przeczytam jutro Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 20.01.05, 23:12 I ja sie na wierszyk Dado polecam,please! Dobranoc ml Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 21.01.05, 00:19 Drogie panie, wasza prosba jest rozkazem, lecz zarazem miodu lyzka, dla mej duszy i zadyszka, bo czyz sprostam i tym razem??? Calkiem nowe to zajecie wciaga jednak jak zaklecie zycze zatem z calej sily pieknych snow, by sie przysnily Pozdr. D Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 23.01.05, 23:04 Spadl snieg, na drogach slisko, ide sie wyspac, bo jutro masa roboty i jezdzenia po miescie(( Milych snow. D Odpowiedz Link