14.01.04, 13:24
Drogie panie, zapraszam na zebranko. Wysuwam wniosek, żeby zmienić status
forum. Sugeruję, żeby skończyć z ta otwartością, jako, że troszkę chwastów
nam się napleniło na tym skądinąd miłym forum.
Jakoś nie trafia do mnie sugestia olewania gówna, bo mi tu niemiło pachnie i
nie chcę niczego omijać. Wolałabym, żeby to usunąć. A jeśli nie można, to
proszę choćby zrobic z tego forum zamknięte.
Jeśli ktoś miałby pytania, proszę zajrzeć na ten wątek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10329&w=10076204&v=2&s=0
i zobaczyć, jak to towarzystwo Głównej Przywódczyni Chwastów się doskonale
bawi. A że miało to być z założenia forum, na którym wywlekamy tematy dośc
intymne, zatem wnioskuję jak wyżej. Jeśli tak sie nie stanie, widzę wielkie
niebezpieczeństwo, że z czasem zabraknie uczestników forum.
Obserwuj wątek
    • mikawi Re: Zebranie 14.01.04, 13:32
      no tak, faktycznie gówno (kamili "gratuluję" poziomu intelektualnego, domali
      szczerze współczuję takiej eks, a Zbyszkowi się nie dziwię że się rozwiódł,
      facet myślał że się ożenił z kobietą, a okazało się że to dziecko), tylko nie
      wiem czy zamknięcie forum coś zmieni... pamiętasz śmieci na Urodzie? i tak
      włazili potem na prywatne annexxy
      • domali Re: Zebranie 14.01.04, 13:37
        Na szzczęście to nie moja eks. A błędy młodości sie potem odbijają na całym
        życiu niestety.
      • kamila77 Re: Zebranie 14.01.04, 13:43
        Proszę nie obrażać moich przyjaciół. Nie oceniać "poziomu intelektualnego" po
        rodzaju poczucia humoru, a tym bardziej po wpisach na forach. Jednego
        śmieszy "Świat według Kiepskich", innych "Latający cyrk...".
        Może wam ciężko to pojąć, ale naprawdę życie większości ludzi nie toczy się na
        internetowych listach dyskusyjnych. W związku z tym wydawanie takich ocen li i
        jedynie na podstawie postów jest co najmniej niepoważne.
        Naturello, zważ że nikt nie napisal na podstawie twoich tekstow, ze jestes
        Glupią Kretynką. Obsmiano jedynie pewna sytuacje, nie ciebie. Odzdzielaj z
        łaski swojej ocenę faktów od ocen ludzi.
        • mikawi Re: Zebranie 14.01.04, 13:50
          uważasz że twoje słowa, cytuję: "Myslisz, ze ktos uwierzy w istnienie
          naturelli? Toz to ewenement na skale swiatowa. Mam nadzieje smile" to
          obśmianie "pewnej sytuacji"? Bo moim zdaniem KONKRETNEJ osoby.
        • domali Re: Zebranie 14.01.04, 13:52
          Wybacz Kamilo, ale jednak takie oceny się pojawiły. Nie na forum, bo widać nie
          mieliście tyle odwagi, ale na czacie owszem. W razie czego mam zrzuty, jeśli
          ktoś chciałby dowodów. Pomijam juz odgrzebywanie forum, na którym są zdjęcia
          Naturelli, współczucie poznaniakom, bo ona stamtąd pochodzi itd.
          A co do oceniania poziomu na podstawie forum, to dlaczego Wy taką laurkę
          wystawiacie macochom, użytkowniczkom czata eDziecko? Też nie macie do tego
          podstaw.
        • ashan Re: Zebranie 14.01.04, 14:32
          kamila77 napisała:

" Proszę nie obrażać moich przyjaciół. Nie oceniać "poziomu intelektualnego"
          po rodzaju poczucia humoru, a tym bardziej po wpisach na forach. "

Droga kamillo,
          ależ dlaczego? Właśnie rodzaj poczucia humoru, empatia, wyczucie sytuacji
          świadczy o czyjejś inteligencji. I wychowaniu. NIekoniecznie wątpliwa
          błyskotliwość. Poza tym czymże te święte krowy sobie zasłużyły na to, żebyś
          ich tak broniła? Skoro tu spotkali się z taką niesprawiedliwością, zawszeć
          możesz zabrać ich na swoje rodzime forum do samodzielnych. Ale, ale, może
          obawiasz się oceny swoich znajomych, z którymi umawiasz się na zabawy z
          dzieckami do hula kula? Może nie bawiłyby ich prześmiewcze posty cwi albo
          żabiego obornika (swoją drogą to wyjątkowo trafny nick do tfurczości tego
          pana/pani), na temat nieporadności porzuconych kobietek? Nieeeeeee, na pewno
          nie to jest powodem smile)).

A teraz może z innej beczki (w formie, w której zrozumiesz? - próżne nadzieje,
          obawiam się)

"Jednego śmieszy "Świat według Kiepskich", innych "Latający cyrk..."."
          Łaaaaa, to ci spektrum!. A btw znasz pełny tytuł "Latającego...", czy
          zapamiętałaś tylko początek?

"Może wam ciężko to pojąć, ale naprawdę życie większości ludzi nie toczy się
          na internetowych listach dyskusyjnych. W związku z tym wydawanie takich ocen
          li i jedynie na podstawie postów jest co najmniej niepoważne."
          Droga kamillo, jestem Ci głęboko wdzięczna, że otworzyłaś mi oczy na fakt, że
          poza forum toczy się jakieś życie. Jak wiele mogłam stracić, o ileż mój żywot
          byłby uboższy, gdyby nie Twoja światła wypowiedź. Faktycznie, biję się w
          pierś, bez Waszej obecności, Twojej i Twoich serdecznych i jakże zatroskanych
          naszym rozwojem przyjaciół - wróć - Przyjaciół, to miejsce byłoby wylęgarnią p-
          p-pseudointelektualnych wynurzeń (o, jakże to straszne...). I nie bylibyśmy
          świadomi tego, że tak niedaleko istnieją jednostki takie, jak Wy -
          błyskotliwe, przepełnione buchającymi raz po raz erupcjami intelektu,
          dyskretnej ironii i subtelnego poczucia humoru.

" Naturello, zważ że nikt nie napisal na podstawie twoich tekstow, ze jestes
          Glupią Kretynką. Obsmiano jedynie pewna sytuacje, nie ciebie. Odzdzielaj z
          łaski swojej ocenę faktów od ocen ludzi."
          Droga kamillo, masz całkowitą rację, naturella powinna być i Tobie i Twoim
          Szanownym Przyjaciołom dozgonnie i niewymownie wdzięczna za to, że nie została
          przez Was nazwana Głupią Kretynką (z dużej litery - jak miłosmile)). Bo przecież
          mogliście, prawda?, mogliście!, ale w swojej Wielkości i Dobroci nie
          zrobiliście tego.
          Za ca cześć Wam i chwała po wszystkie wieki wiekom!

pozdrawiam kamillo z przytupem
          czuj duch!
        • mikawi Re: Zebranie 14.01.04, 14:34
          > Proszę nie obrażać moich przyjaciół. Nie oceniać "poziomu intelektualnego

twoi przyjaciele mogą za to obrażać nas? ciekawa moralność (dobro to jak Kali
          ukraść krowę, zło to jak Kalemu ukradną)
      • naturella Re: Zebranie 14.01.04, 14:30
        Mikawi, ale zdaje się, że jakoś w końcu wypleniono te śmieci... Więc może my
        też znajdziemy sposób.
      • jayin Re: Zebranie 16.01.04, 13:34
        Żenada. A poza tym no comment smile
        Z rozbawieniem biję głową w mur (i "się" w piersi osobiste), bo sugerowałam
        swego czasu pewien poziom inteligencji i dojrzałości niektórych osób. Zmieniam
        zdanie smile Error.

Nat --> jak będą jakieś zmiany foralne, to ja poproszę o sygnał na mejla, bo
        ostatnio rzadko tu zaglądam sad

Pozdr.

Joanna
    • atagag Re: Zebranie 14.01.04, 13:42
      mimo, że rzadko pisze posty, czytam forum regularnie i zgadzam się z Naturellą.
      Nie podoba mi się również brzydki ton niektórych wypowiedzi, zbaczabie z
      tematu, słowne potyczki itp, itd. Forum jest ciekawe, bardzo mi pomaga w
      omijaniu i przezwycieżaniu codziennych trudności. Chciałabym aby takim
      pozostało.
    • capa_negra No to sie porobiło 14.01.04, 13:52
      Nie skomentuje jednak wątpliwej jakości wyczynu kamili , bo mam dziwne wrażenie
      że jutro ten wątek znów znajdziemy na innym forum ....
      Jesli mamy ograniczyć chwasty tomusi być forum zamkniete - bo ukryte chyba
      nic w sytuacji nie zmieni sokoro ograniczy tylko mozliwośc pisania, a nie
      czytania.
      • naturella Re: No to sie porobiło 14.01.04, 14:09
        Myślę, że forum zamknięte to jedyny sposób. Przez jakiś czas będzie spokój. To
        już żenada, drogie panie, to co się tu dzieje. Co do czatowych wyczynów Kamilki
        i innych - widziałam ich rozmowy na czacie i już nic mnie nie zaszokujesmile)))
        Uśmiałam się setnie, bo towarzystwo uważa, że im ktoś bardziej od rzeczy pisze
        tym bardziej inteligentny jestsmile Buhahah... Tak, że absolutnie mnie nie
        dotykają jakieś kretyńskie uwagi na mój temat, jednakowoż chciałabym móc tutaj
        pisać bez poczucia, że mi ktoś za plecami dyszy.
    • mikawi do kamili 14.01.04, 14:05
      czy fakt że twoi przyjaciele nazywają nas idiotkami - to tez twoim zdaniem nic
      personalnego? tylko "obśmianie sytuacji"? miłej zabawy, takiego zestawu
      prymitywów dawno nie widziałam
      • kamila77 Re: do kamili 14.01.04, 14:09
        Ło mamo, ale zaba w berecie wyglada jak idiota (obraz sie zabolu i nawrzucaj mi
        prymitywnie)
    • asiek25 Re: Zebranie 14.01.04, 14:18
      Naturella ma rację, nasze forum powoli schodzi na psy, za sprawą osób, które
      niewiele ciekawego mają do powiedzenia, natomiast z uwielbieniem sieją ferment
      i prawia złośliwości. I trzeba przyznać, że im wychodzi, bo dajecie się
      sprowokować do takich płaskich dyskusji. Sądzę, że to nasze forum i ma służyć
      naszym problemom i dlatego apeluję o kompletną ignorancję takich postów. Ja nie
      zabieram głosu w takich dyskusjach, natomiast czytam je po to, aby zobaczyć do
      jakiego poziomu można się zniżyć we własnej zawziętości.
      Ale skoro to coraz większej liczbie prawdziwych macoch przeszkadza, to
      przychylam się do sugestii zamknięcia forum dla osób niepowołanych. Ja i kilka
      innych macoch pisujemy sobie na forum dla dziewczyn po trzydziestce, na które,
      żeby wejść, trzeba uzyskać akceptację administratorki. Chyba dobrze dobrała
      towarzystwo, bo atmosfera jest tam przednia - pełna życzliwości i ciepła. Może
      my też tak spróbujemy? Tylko należałoby obmyśleć, jak dokonywać weryfikacji
      nowych uczestników.
      Jeśli zamkniemy forum to może wtedy będzie ono nam służyło do rozmów o życiu, o
      codziennych kłopotach i problemach i o tym jak sobie z tym wszystkim radzić. A
      nie do wzajemnych i nic dobrego nie wnoszących przepychanek słownych.
      Pozdrawiam mimo to wszystkich bardzo życzliwie!
    • mikawi Re: do kamili 14.01.04, 14:18
      a na jakiej podstawie oceniasz nasze umiejętności intelektualne? mierzysz IQ i
      EQ na odległość na podstawie rodzinnych problemów osób tu piszących? to jest
      twój miernik?
      a ty kamilo nie potrafisz się odnieśc do żadnych pytań w twoją stronę?
      przerasta to twoje filologiczne w końcu umiejętności intelektualne?
      • kamila77 Re: do kamili 14.01.04, 14:23
        Nie przerasta, jeno potrafie odpowiedziec li i jedynie na pytania o moja osobe,
        nie potrafie wyjasnic, dlaczego zaba to idiota (ewenement, powiadam ja wam).
        • mikawi Re: do kamili 14.01.04, 14:43
          przecztaj w takim razie ten wątek jeszcze raz p o w o l u t k u znajdziesz
          tam pytanie dotyczące twojej osoby, np. czy uważasz że TWOJA wypowiedź
          zacytowana z forum twoich przyjaciów na temat naturelli to obsmianie sytuacji
          czy obrażenie jej konkretnej osoby? do tego dorzuć pytania od ashan, może ty i
          twoi przyjaciele ponabijacie się z problemów samodzielnych matek, do których ty
          tez się zaliczasz? czemu nie?
    • aagacia Re: do kamili 14.01.04, 14:20
      Nat, mikawi, domali.. IGNOROWAC. na taki element nie ma innego sposobu. nie
      chce mi sie nawet tego wszystkiego komentowac. szkoda ze kamilla ktora
      dogadala sie, dzieki istnieniu tego forum ze swoim eks w sprawie swojego
      dziecka, zaczyna rzucac takimi inwektywami i spraszac to cale towarzystwo. w
      glowei sie nie miesci. proponuje olac.
    • pysia-2 Re: do kamili 14.01.04, 14:22
      Nie znamy cie, ty nie znasz nas.
      Dlatego ze cie nie znam, nawet by mi do glowy nie przyszlo wyrazac na twoj
      temat jakiekolwiek opinie.
      Czy nie moglbys sie zrewanzowac tym samym, przynajmniej dopoki nie poznamy sie
      personalnie i naocznie bedziemy mogli stwierdzic, kto idiota a kto nie?
    • capa_negra do zabiego obornika 14.01.04, 15:01
      nie napisze cieszymy sie - bo nie poczuwam sie do pisania w imieniu
      wszystkich , ale ciesze się ze w tych smutnych i trudnych czasach mozemy ci
      dostarczyc tyle i to całkowicie darmowej rozrywki.
      Chociaz pora sie zastanowic czy by do tego "macoszego harlekina" jak to byłes
      łaskaw ując nie miały by zastosowania prawa autorskie.
      O twoje dobre samopoczucie tez jakoś szczególnie sie nie martwie skoro jak
      nadmieniłes zapewniają ci go idiotki wiec pewnie, az tak wiele do jego poprawy
      nie potrzeba .
      A przechodząc lekko powazniejszego tonu to mam nadzieje, ze nigdy zycie nie
      wytnie ci takiego numeru w wyniku którego związesz sie z "kobieta z odzysku"
      bądź twoja partnerka zamieni ciebie na "faceta z odzysku"
      I wtedy jak sie zmierzysz z naszymi głupiutkimi i infantylnymi problemami w
      realu to napisz do nas i wtedy posmiejemy sie razem.
      Oczywiście wtedy będziesz mógł z pełna swiadomościa o czym mówisz pooddychac
      pełna piersia ta uczuciowa i natchnioną atmosfera.
      Wnioski gówno warte przyjda sie same
    • mikawi Re: do kamili 14.01.04, 15:06
      empatia to takie slowo, ktore oznacza jeden z mierników inteligencji
      emocjonalnej, nawet jeśli czyjeś problemy wydają mi się śmieszne to nie oceniam
      na ich podstawie tej osoby, bo dla niej TO JEST PROBLEM. A jeśli tak cię mierżą
      poruszane tu sprawy - to po prostu nie zaglądaj, a przynajmniej nie wyśmiewaj.
      Ciekawe czy tak samo wyśmiewasz problemy (te faktyczne) swojej przyjaciółki
      kamili. Widzisz - dla mnie jej problemy (lub twoje) mogą się wydac śmieszne,
      ale nie uprawnia mnie to do publicznego obrażania (a forum to miejsce publiczne)
    • konkubinka Re: RYNSZTOK 14.01.04, 15:13
      dziwi mnie ze z tak wysokim poziomem jeszcze nie zalapales ze pare zebran
      idiotek sie odbylo?Mogles sobie poogladac do woli
      ( a teraz moze wreszcie cos zrobicie dziewczyny zeby bylo tu normalnie?)
      (Jestem za forum zamknietym)
      • sacreble Re: RYNSZTOK 14.01.04, 15:34
        Dziewczyny, olejcie te smieszna bandę odmóżdzonych kreaturek - tych załosnych
        zabek, kamilek i nonstopow, wystaczy w dowolnym momencie wskoczyc na czat
        gazety i poczytac ich "rozmowy". Totalny bełkocik. To jakas gownazeria, ktora
        sie strasznie nudzi a wy tu ciagniecie wątki jakby było o kogo kruszyc kopie.
        Jak coś to towarzystwo wysmaruje na naszym forum to jest admin - niech wywala
        ich wypocinki i tyle.

• yokono Re: RYNSZTOK 14.01.04, 15:35
        dziewczyny zamknijmy forum!
    • ashan do obornika 14.01.04, 15:27
      żabi oborniku,
      wybacz, że nie piszę "drogi", ale w zestawieniu z takim nickiem, jak Twój,
      jakieś dziwne obrzydzenie łapie mnie za gardło, a więc żabi oborniku, ażebyś
      rozrywki miał jeszcze więcej (życzliwa ludziom jestem smile), to może poproś
      swoją drogą przyjaciółkę kamillę, aby pomogła Ci w wyszukaniu i umieszczeniu
      na forum Pana/Pani Cwi linków do wątków zakładanych przez szanowną kamillę na
      samodzielnych. Ileż tak będziesz miał uciechy i godziwej rozrywki. Problemy
      poddawane przez nią pod ocenę szanownych forumowiczek napewno Cię zachwycą i
      niewątpliwie dołączysz je do swojego katalogu strasznie uczuciowych,
      natchnionych niemal i gówno (ekskjuzmi, ale to cytat z Ciebie) wartych
      wniosków z życia.
      z infantylnym pozdrowieniem (nie ma co - zrozumie swój swego smile)
    • agni_me Re: Zebranie 14.01.04, 15:33
      Po przeczytaniu postu naturelli zastanawiałam się długo jakie środowisko
      toleruje taką miałkość moralną? Kim, u bogów, jesteście, że nie widzicie jak
      żałosnym i płaskim jest danie komuś "prezentu" w postaci darmowego giftu i
      jeszcze pochwalenie sie tym? Teraz się już nie dziwię i szkoda mi was bardzo.
      Kalectwu należy współczuć.
      Sama naturella dała sie poznać najlepiej tym postem, biedna mała urażona
      dziewczynka, która nieszczęśliwie usłyszała kawałeczek prawdy.
      Chowajcie się więc, towarzystwo wzajemnej adoracji jest tym, czego
      potrzebujecie najbardziej, bo tu nie liczy się prawda, tylko "wsparcie".
      Szkoda, że życie prawdziwe nie pozwala na takie enklawy.
      • mikawi Re: Zebranie 14.01.04, 15:40
        wiesz, to chyba raczej chodzi o formę, jeśli nie zauważyłaś...
        można się z czymś nie zgadzać, ale można to powiedzieć danej osobie NORMALNIE a
        nie posuwac się do prymitywnego wyśmiewania i obrażania;
        poza tym nie wiem czy przeczytałaś wszystkie wypowiedzi przyjaciół kamili -
        wyraźnie napisali że śmieszą ich wszystkie nasze problemy i "gówniane wnioski
        na życie" a więc to nie o konkretną sytuację/post chodzi tylko o sposób
        traktowania innych ludzi, no ale "kalectwu trzeba wspołczuć" jeśli mogę cię
        zacytować
        • pwrzes Re: Zebranie 14.01.04, 17:08
          Zaraz, zaraz a ironia to juz forma zakazana ? Za trudna ? Wybacz, ale jak ktos
          z egzaltacja wychwala sam siebie pod niebiosa bo daje jako prezent dodatek do
          gazety obwieszczajac swiatu "patrzcie jaka jestem wspanialomyslna, prezent jej
          dalam - pochwalcie mnie juz, zaraz; fajna jestem, co nie?" to jak tego nie
          wysmiac. Ale my kreaturki, my sie nie znamy co teraz jest "trendi&kul"[1].

A co do wszystkich problemow - to klamiesz[2]. Jakos nie mam ochoty dopisywac
          sie do watkow np. pysi-2(? - moglem pomylic nick) - zgadnij dlaczego?

[1] (c)Morssmile
          [2] Nie uzywaj kwantyfikatorow, bo moga oddac smile
          • jayin Re: Zebranie 16.01.04, 13:39
            pwrzes napisał:

> Zaraz, zaraz a ironia to juz forma zakazana ? Za trudna ?

A egzaltacja teoretyczna, pochwalenie się czymś POZYTYWNYM? smile
            Ciężkie do zniesienia? Takie łatwe do krytyki?
            -->
            > Wybacz, ale jak ktos
            > z egzaltacja wychwala sam siebie pod niebiosa bo daje jako prezent dodatek do
            > gazety obwieszczajac swiatu "patrzcie jaka jestem wspanialomyslna, prezent
            jej
            > dalam - pochwalcie mnie juz, zaraz; fajna jestem, co nie?" to jak tego nie
            > wysmiac.

No, halo...smile)) ?
            trąci brakiem konsekwencji.

> Ale my kreaturki, my sie nie znamy co teraz jest "trendi&kul"[1].

ironia też nie zawsze bywa "trendi". trzeba ją stosować umiejętnie, żeby nie
            popaść w zwykłą złośliwość smile

pozdr.

Joanna

• pikus Re: Zebranie 14.01.04, 16:30
        agni_me napisała:

> Po przeczytaniu postu naturelli zastanawiałam się długo jakie środowisko
        > toleruje taką miałkość moralną? Kim, u bogów, jesteście, że nie widzicie jak
        > żałosnym i płaskim jest danie komuś "prezentu" w postaci darmowego giftu i
        > jeszcze pochwalenie sie tym? Teraz się już nie dziwię i szkoda mi was bardzo.
        > Kalectwu należy współczuć.

Mnie zas szczegolnie zbulwersowal atak na Kamile, w sytuacji gdy nie
        przeciez ubezwlasnowolnieni cwi i nonstop zrobili sobie normalne jaja
        z prezentu naturelli, no i dobra, jaja zawsze sobie wolno robic,
        po coscie to ocenzurowaly? A jak sie cos ukaze publicznie na jednym
        forum, moze ukazac sie i na innym, skopiowane. Potem zas okazuje
        sie, ze Kamila jest wszystkiemu winna, i w ogole szefowa "grupy trzymajacej
        chwasty", oraz takie chamskie ponizej pasa uwagi, ze jej byly maz "dobrze
        zrobil", itp, itd. Zostawcie dziewczyne w spokoju, jak nie umiecie
        z nia dyskutowac- nie ten poziom. "Druga" nie zawsze oznacza "lepsza",
        a jak ktoras tak mysli, to niech ma na uwadze, ze moze zostac kopnieta w tylek
        dla "trzeciej".

Pikus
        • mikawi Re: Zebranie 14.01.04, 16:44
          nonstop i żabi odbiornik to - jak sama kamila napisała - jej przyjaciele,
          przyjaciół się dobiera samemu z tego co wiem, więc nie dziw się że ich sposób
          wypowiedzi rzutuje na moją ocenę osoby kamili, zresztą poczytaj sobie
          wypowiedzi samej bohaterki na co poniektórych forach czy czacie; na tej
          podstawie np. zaczynam rozumieć decyzję jej byłego męża, wszystko. I "pierwsza"
          nie zawsze znaczy "święta" i "doskonała", jak widać można ją kopnąć w tyłek.
    • ashan Re: Zebranie 14.01.04, 15:39
      Zamknięcie forum nie zmieni tego, ze każdy nadal będzie mógł tu zaglądać.
      Ewentualnie trzeba byłoby je ukryć. Czy jest sens? Nie wiem. Pytanie, jak
      znajdą nas nowi forumowicze i jak powinno wygladać dopuszczanie na forum.
      Powinna odezwać się M.katarynka, chociaż teraz pewnie głowy do takich
      przepychanek nie ma.
      Może do obecnego forum dołożyć po prostu ukryte - możnaby dokonywać wtedy
      naturalnej selekcji osób, które chciałyby większej prywatności.
      pozdrawiam
      • olvi Re: Zebranie 14.01.04, 15:47
        Nie znam sie dobrze na forach na gazeta.pl,natomiast znam sie na Yahoo!
        Groups. Z powodzeniem tworzy sie tam grupy zamkniete, gdzie do zapisania sie
        trzeba miec zgode moderatora/ow. Osoby spoza grupy nie moga ani czytac, ani
        pisac wiadomosci, natomiast w wyszukiwarce grupa jest pokazywana, wiec osoby
        szukajace danej tematyki moga ja znalezc. Czy forum ukryte na GW dziala w ten
        sposob? Aha, na Yahoo wiadomosci czyta sie albo online, albo przychodza jako e-
        maile.

Inna sprawa to weryfikacja osob chetnych do zapisania sie; teoretycznie osoby
        pokroju zabiego_odbiornika itp. zawsze znajda sposob by sie dostac, ale
        przeciez to nie problem usunac kogos z grupy?

Osobiscie jestem bardzo za zamknieciem/ukryciem/przeniesieniem na np. Yahoo
        tego forum.
    • mikawi Re: do obornika 14.01.04, 15:46
      bo widzisz żabi oborniku - ludzie są (na szczęscie) różni - jedni do danej
      sprawy podchodzą bardzo powaznie, inni wręcz przeciwnie, tylko powinien byc w
      tym wszystkim SZACUNEK. Wyśmiewasz swoje życie i swoje problemy - proszę
      bardzo. Ja z kolei podchodzę do swoich problemów poważnie. Dlatego też ludzie
      mający podobne do twojego podejście - skupiają się na forum cwi, a ludzie
      traktujący pewne sprawy poważnie - np. na forum macoch. Widzisz w tym jakiś
      problem? odrobinę empatii, a jeśłi nie stać cię na nią - szacunku wlaśnie dla
      innych
    • ashan Re: do obornika 14.01.04, 15:57
      Eeee, ale się zawiodłam, nie dość, że złośliwa być nie umiem, prymitywne
      figury stosuję i politowanie Twoje wzbudzam, to jeszcze pomyliłam się w
      kwestii Twojej znajomości z kamillą. Myślałam, ze przyjaźń wasza jest
      obustronna (ona się wszak do niej przyznaje), wybacz pomyłkę. Nadal nie
      rozumiem jednak, dlaczego pozwalasz na to, by wieści o kretynizmach kamilli
      pozostawały tylko między wami? może wygospodarujemy tu dla was jakiś kącik?
      Przyznać muszę, że mam nadzieję, że stała część forum pt. " jaką ostatnio
      kamilla głupotę uczyniła" mogłby wnieść tu pewien powiew swieżości. I ty ze
      swoim światłym komentarzem do tejże.
      Jako kolejna jednostka na forum o zdolnościach paranormalnych (skoro wiesz ile
      Twoje słowa są dla mnie warte) wiesz na pewno, co napisałabym Ci w odpowiedzi
      na Twój kolejny post. Wnioskuję więc, abyśmy pozostali w kontakcie li jedynie
      mentalnym. Ani Tobie, szanowny interlokutorze, ani mnie szkody to nie
      przyniesie. Ba, dla Ciebie będzie to wręcz korzystne, biorąc pod uwagę, jak
      musiałeś męczyć się czytając moje posty.
      smile))))
      ps. radzę poćwiczyć Ci gdzieś na boku składnię i figury retoryczne, bo
      pierwsze zdanie z Twojego postu jest doprawdy wielce nieporadne (jak na Twoje
      możliwości, rzecz jasnasmile). Kolejnym też niestety wiele brak do poprawności,
      ale tylko w pierwszym jest to przezabawne zestawienie składni z treścią smile))
      • ashan Re: do obornika 14.01.04, 16:06
        NO i proszę, faktycznie niewiele trzeba, zeby spaść do takiego poziomu
        wypowiedzi, jak mój rozmówca smile), zaraźliwe, czy co?

"Kolejnym też niestety wiele brak do poprawności, ale tylko w pierwszym jest
        to przezabawne zestawienie składni z treścią smile))"

Miało być, rzecz jasna: "wiele brak do doskonałości", ale podświadomość
        zadziałała smile))
    • mikawi Re: do obornika 14.01.04, 15:57
      zabi_odbiornik napisał:

> informuje zatem jebynie, ze kamila (nie wiem skad ta "droga przyjaciolka",
      > ale sie zapytam, czy o mie jakkies plotki znow nie krazo) sama mi
      > dostarcza wszelkie informacje o kolejnych swojech kretynstwach.

więc dlaczego brak jeszcze twoich komentarzy pod jej bardzopoważnymipostami na
      samodzielnej? pod postami w których z wielką powagą urastającą do rangi
      problemu pisze o straszniepoważnejrozmowie z synem na temat Mikołaja, tudzież
      jak sie zastanawia czy by powiedzieć dziecku o małżeństwie jego ojca. Albo
      dzieli się swoimi radami jak to życie się zmienia po rozwodzie (na korzyśc
      oczywiscie), czy też Problem Wielcepoważny że tata do dziecka nie zadzwonił w
      urodziny i co teraz? Albo kiedy odstawiła dzidzię od matczynej piersi i kiedy
      sie mogła wyspać. Ewentualnie jak narzeka że niemal z głodu nie umarła bez
      alimentów na dziecko. To nie jest harlekin? To telenowela brazylijska. Bądź
      konsekwentny. Pośmiej się z niej tam, pod jej postami. Na pewno nie będzie ci
      miała za złe, może zawtóruje?
    • mikawi Re: do obornika 14.01.04, 16:09
      oj, kompleksy wyłażą, oj wyłażą smile he he
      i naprawdę żadne ale to żadne Problemy (przez wielkie P a jakże!) kamili na
      samodzielnych cię nie śmieszą? nie wierzę... bo cię o stronniczość w ocenianiu
      ludzi i sytuacji posądzę he he, nie ma to jak własne TWA prawda? smile hipokryzja
      się pleni w twoim gronie
    • mikawi Re: do obornika 14.01.04, 16:32
      oj, misiu, nie zrozumiałeś (aż nie wierzę), TWA to skrót (zapewne wiesz od
      czego) a nie zaimek
    • asiek25 Re: Zebranie 14.01.04, 16:43
      I znów dyskusja zeszła na tematy nie związane z głównym pytaniem wątku. Swoją
      drogą, zastanawiam się dlaczego dajecie się prowokować i wciągać w dyskusje na
      takim poziomie, tym bardziej, że one i tak do niczego nie doprowadzą. Nie
      prościej IGNOROWAĆ takie posty? W końcu Żabiemu Obornikowi i reszcie znudzą się
      komentarze, na które nie ma odzewu.
      To może wrócimy do zagadnienia głównego - co zrobić z naszym forum, aby było na
      nim jak dawniej sympatycznie?
    • femalespirit Re: Zebranie 14.01.04, 17:01
      Wyglada na to, ze trzeba zamknac forum. Chociaz tak naprawde jedynym lekarstwem
      na trolle sieciowe jest ich olewanie. Jeszcze nie spotkalam takiego (a
      widzialam ich juz setki, mniej lub bardziej zaprawione w sztuce prowokowania),
      ktory by sie nie poddal bedac ignorowanym. Jestem natomiast przeciwna ukrywaniu
      forum - ogranicza to naplyw nowych uczestnikow, a przed trollami tez calkowicie
      nie ratuje.
      • chalsia Re: Zebranie 14.01.04, 17:21
        Zgadzam sie z Femalespirit całkowicie co do totalnej ignorancji.
        Zamknąć forum było by szkoda.
        Można jeszcze zaznaczyć jako "wroga" tego, kogo sie nie chce czytać i
        przynajmniej zaoszczędzi to czas na czytanie bzdetów (oraz spowoduje być może
        nie wciąganie się w przepychanki).

A dla nieświadomych, albo niedoedukowanych wyjaśniam, że NSDAP jest skrótem od:
        Nierealowa Społeczność Drugich Albo Pierwszych.

Pozdrawiam,
        Chalsia
    • hop_angel Re: Zebranie 15.01.04, 19:03
      Zgodnie z twierdzeniem, że śmierdzącego gówna się nie tyka jestem za totalną
      ignorancją ponieważ trolle (jak to nazwała femalespirit super) tylko się cieszą
      na te słowne utarczki. Co do forum to raczej nie zamykać bo to oznacza porażkę,
      że niby uciekamy przed tego rodzaju osóbkami a jest na to jedyny sposób
      ignorancja. A towarzystwo pani K i ona sama już wystawili sobie świadectwo,
      Pa
    • domali Polecam 16.01.04, 09:07
      KOnkubinka jużp oleciła linusię, ale niestety źle wpisała jej nick i
      prawdopodobnie dlatego nie ma ona dostępu do forum, więc ja poprawię:
      linusia_75. No i jeszcze z.orz (tak rodzinnie) smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka